bende sezaryan olacam 38 de oluyorKızlar bugün kontrolümüz vardı sezeryan için gün konuştuk ama neredeyse normal Doğumla aynı tarihi verdi doktorum.. yani 38 de alır derken 39+ lardan bahsetti.. daha erken olur diye bekliyordum böyle olunca bi garip oldum. Sezeryan ı beklerken normal Doğum sancısının gelmeyeceği ne malum diye düşünüyorum. Sezeryan da 40 a kadar bekleniyor mu ya ?
Evet vazgeçtim zaten canım.. doğumdan hemen sonra geliyomuş bir çoğunun ki öyle olcaktır benimki de belkiSıkma canım akarsa durmaz belki benim önce ki hamileligimde öyle oldu
Aynen anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi bana 38 de sezaryan dediBence doktor en iyisini yapmış. Bebek çok önden gitmiyorsa 39a kadar durmasının bebeğin gelişimi açısından faydalı olduğunu düşünüyorum. Abimin çocuğunu doktor 37+5 de sezeryanla aldılar. Bebekte akciğer gelişmemesine bağlı olarak solunum sıkıntısı oldu. yaklaşık 15 gün küvezde kaldı bebek. Doktorun Nts'ye sokmayacak mı seni? eğer sokacaksa zaten sancı anlaşılır ona göre hareket eder doktorun.
Çok cahilce olacak belki ama nasıl nerden sıkıyosunuz? Benim göğüslerimde de hiç değişiklik yok nerdeyse uçları çok çatladı yarık gibi duruyo
bebekle ilgili olumsuz birşey olmadıkça bekliyorlar canım hatta daha iyi bile bebeğin her kaldığı gün gelişimi için önemli sonuçta.. geçen gün kuzenim doğum yaptı 40ı doldurmuştu ama bebek yola girmediği için sezeryan oldu ..
Bence doktor en iyisini yapmış. Bebek çok önden gitmiyorsa 39a kadar durmasının bebeğin gelişimi açısından faydalı olduğunu düşünüyorum. Abimin çocuğunu doktor 37+5 de sezeryanla aldılar. Bebekte akciğer gelişmemesine bağlı olarak solunum sıkıntısı oldu. yaklaşık 15 gün küvezde kaldı bebek. Doktorun Nts'ye sokmayacak mı seni? eğer sokacaksa zaten sancı anlaşılır ona göre hareket eder doktorun.
bende sezaryan olacam 38 de oluyor
Maşallah maşallah Allah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin. İns.senin doğum ne zaman cnmBenimde öyle oluyo . tekme atınca bacağım sallanıyo.masallah bebislere
Evet haklısın hafta farkımız da var.. ellemeye korktum zaten bi denedim ufacık ama sıkamadım tam vazgeçtim sonra :) göğüslerim küçük olunca aklıma takıldı biraz işte inşallah doğumdan sonra bol bol gelir sütümüz :)en ucundan sıktım canım,küçük delikler var ya etrafında ordan sarı beyaz küçük damlalar geldi..ama çok da oynamamak lazım sürekli akmaya başlarsa sıkıntı.. normali doğumdan hemen sonra akması zaten endişelenme..ki sen daha 30.haftandaymışsın , hafta farkımız da var ben yarın 32.haftaya gircem..
Aynen canım ama senin doktor doğru yapıyor anne karnında beklemesi daha iyi ama dikkat et sık sık kontrole gitGelişimi için tabiki daha iyi ama ne biliyim o sırada normal doğum belirtileri yaşayıp panik olmak istemiyorum galiba..
Tabiki bi gün daha kalsa kar ama ne biliyim panik oldum.. planlı sezeryan olamamasından endişelendim, acil sezeryan psikolojisine hazır diilim galiba.
Dr dan dr a değişiyor demekki.
Kizlar gunaydin size bise danisacam yardimci olursaniz 14.12.2016 de doktora gittim bebegimin kilosu 1786 gramdi 30+1gunluktum
Bugun doktora gittm dogum iznine ayrilmak icin 19.12.2016 yani bugun kilosu 1706 gram yani kilo alacagi yerde 5gunde zayiflams ewe gelince kagitlara bakinca dank etti doktorada sormadm cok endiselendm bu normal mi ya
Benim sezaryanimda planliydi 39+3 te aldi dr doktordan doktora degisiyo sanirim ama bi taraftanda dusununce 1 gun bile kalsa kardir diyorum mesela benim oglum ona ragmen 3300 dogdu iyikide erken almamis diyorum belkide 3000 i bile bulamicaktikKızlar bugün kontrolümüz vardı sezeryan için gün konuştuk ama neredeyse normal Doğumla aynı tarihi verdi doktorum.. yani 38 de alır derken 39+ lardan bahsetti.. daha erken olur diye bekliyordum böyle olunca bi garip oldum. Sezeryan ı beklerken normal Doğum sancısının gelmeyeceği ne malum diye düşünüyorum. Sezeryan da 40 a kadar bekleniyor mu ya ?
Gelişimiyle alakalı vermiş olabilir tarihi. İstekli seZeryan mı olacak sizin. Ben oğlumu 39. Doğurdum. Hiç sancı açılma yoktu. Bebeğim iriydi ve normal olmayacağı için 39 da sezeryan olmuştum.Kızlar bugün kontrolümüz vardı sezeryan için gün konuştuk ama neredeyse normal Doğumla aynı tarihi verdi doktorum.. yani 38 de alır derken 39+ lardan bahsetti.. daha erken olur diye bekliyordum böyle olunca bi garip oldum. Sezeryan ı beklerken normal Doğum sancısının gelmeyeceği ne malum diye düşünüyorum. Sezeryan da 40 a kadar bekleniyor mu ya ?
çocugun yemegine çok elleme kızKızlar az önce bazılarınızın tavsiyesiyle göğüs ucumu sıktım beyaz-sarı süt damlaları geldi çok heyecanlandım ve duygulandım...şaka maka anne oluyoruz farkındasınız değil mi???
canım aynı doktora mı gittin. usg cihazından olabilir. zayıflamış olsa doktorun bunu dikkate alırdı diye düşünüyorum. yinede için rahat etmezse ara doktoru benceKizlar gunaydin size bise danisacam yardimci olursaniz 14.12.2016 de doktora gittim bebegimin kilosu 1786 gramdi 30+1gunluktum
Bugun doktora gittm dogum iznine ayrilmak icin 19.12.2016 yani bugun kilosu 1706 gram yani kilo alacagi yerde 5gunde zayiflams ewe gelince kagitlara bakinca dank etti doktorada sormadm cok endiselendm bu normal mi ya
bundan büyük boy aldım ben. kendim de kilolu ve iri olduğum içinDepend alan arkadaşlar bu modeli mi aldınız. Bi de hangi bedeni tercih ettiniz?
http://www.hepsiburada.com/depend-emici-kulot-kadin-orta-10-lu-p-SGUNIDEPKAD
Benim sezaryanimda planliydi 39+3 te aldi dr doktordan doktora degisiyo sanirim ama bi taraftanda dusununce 1 gun bile kalsa kardir diyorum mesela benim oglum ona ragmen 3300 dogdu iyikide erken almamis diyorum belkide 3000 i bile bulamicaktik
Gelişimiyle alakalı vermiş olabilir tarihi. İstekli seZeryan mı olacak sizin. Ben oğlumu 39. Doğurdum. Hiç sancı açılma yoktu. Bebeğim iriydi ve normal olmayacağı için 39 da sezeryan olmuştum.
çocugun yemegine çok elleme kızben ne zaman eşime süt geliyormu acep desem çocuğumun yemeklerine elleme diyor
Evet haklısın hafta farkımız da var.. ellemeye korktum zaten bi denedim ufacık ama sıkamadım tam vazgeçtim sonra :) göğüslerim küçük olunca aklıma takıldı biraz işte inşallah doğumdan sonra bol bol gelir sütümüz :)
Ben 1 hafta arayla kontrole gitmiştim. Arada 25gr fark vardı. Doktora hiç kilo almamış bir haftada dedim. Ultrasonda her zaman +- 200 fark olabilir. Geçen hafta fazla ölçüm olabilir. Veya şimdi eksik ölçüyodur. Merak etme dedi.Kizlar gunaydin size bise danisacam yardimci olursaniz 14.12.2016 de doktora gittim bebegimin kilosu 1786 gramdi 30+1gunluktum
54 ile hamile kaldm 65 I'm suan sanirim bi 15 kilo almis olcam doguracagm zamanKizlar fazla kilo alan varmi aranizda ben 6 ayda 9 kilo almisim suan kac kiloyum bilmiyorum bi ay oncesinde toplamda 9 kilo aldigimo gordum sizce nasil 63 le hamile kaldim artik 80 e merdiven daymisimdir kesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?