2017 Şubat Anneleri

bende sezaryan olacam 38 de oluyor

Aynen anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi bana 38 de sezaryan dedi

Çok cahilce olacak belki ama nasıl nerden sıkıyosunuz? Benim göğüslerimde de hiç değişiklik yok nerdeyse uçları çok çatladı yarık gibi duruyo

en ucundan sıktım canım,küçük delikler var ya etrafında ordan sarı beyaz küçük damlalar geldi.. ama çok da oynamamak lazım sürekli akmaya başlarsa sıkıntı.. normali doğumdan hemen sonra akması zaten endişelenme..ki sen daha 30.haftandaymışsın , hafta farkımız da var ben yarın 32.haftaya gircem..

Kızlar bu sudokrem'de şöyle bir ifade var. "Sudocrem bebek bakım kreminin içeriğinde % 15.25 çinko oksit,"
bu çinko oksit bebeğin cildine zararlı mıdır acaba?

Gelişimi için tabiki daha iyi ama ne biliyim o sırada normal doğum belirtileri yaşayıp panik olmak istemiyorum galiba..

Tabiki bi gün daha kalsa kar ama ne biliyim panik oldum.. planlı sezeryan olamamasından endişelendim, acil sezeryan psikolojisine hazır diilim galiba.

bende sezaryan olacam 38 de oluyor

Dr dan dr a değişiyor demekki.

Evet haklısın hafta farkımız da var.. ellemeye korktum zaten bi denedim ufacık ama sıkamadım tam vazgeçtim sonra :) göğüslerim küçük olunca aklıma takıldı biraz işte inşallah doğumdan sonra bol bol gelir sütümüz :)

Aynen canım ama senin doktor doğru yapıyor anne karnında beklemesi daha iyi ama dikkat et sık sık kontrole git

Cihazla alakalı ölçüm hatası olabilir. Çok takılmamak gerek boy ve kilo kısmına.

Benim sezaryanimda planliydi 39+3 te aldi dr doktordan doktora degisiyo sanirim ama bi taraftanda dusununce 1 gun bile kalsa kardir diyorum mesela benim oglum ona ragmen 3300 dogdu iyikide erken almamis diyorum belkide 3000 i bile bulamicaktik

Gelişimiyle alakalı vermiş olabilir tarihi. İstekli seZeryan mı olacak sizin. Ben oğlumu 39. Doğurdum. Hiç sancı açılma yoktu. Bebeğim iriydi ve normal olmayacağı için 39 da sezeryan olmuştum.

Kızlar az önce bazılarınızın tavsiyesiyle göğüs ucumu sıktım beyaz-sarı süt damlaları geldi çok heyecanlandım ve duygulandım... şaka maka anne oluyoruz farkındasınız değil mi???
çocugun yemegine çok elleme kız ben ne zaman eşime süt geliyormu acep desem çocuğumun yemeklerine elleme diyor

canım aynı doktora mı gittin. usg cihazından olabilir. zayıflamış olsa doktorun bunu dikkate alırdı diye düşünüyorum. yinede için rahat etmezse ara doktoru bence

Benim sezaryanimda planliydi 39+3 te aldi dr doktordan doktora degisiyo sanirim ama bi taraftanda dusununce 1 gun bile kalsa kardir diyorum mesela benim oglum ona ragmen 3300 dogdu iyikide erken almamis diyorum belkide 3000 i bile bulamicaktik

İnşallah sağlıkla gelsinler de her günü kar evet..

Gelişimiyle alakalı vermiş olabilir tarihi. İstekli seZeryan mı olacak sizin. Ben oğlumu 39. Doğurdum. Hiç sancı açılma yoktu. Bebeğim iriydi ve normal olmayacağı için 39 da sezeryan olmuştum.

Gelişimi hep 3-4 gün önden gidiyor. Geriden gelse gelişimi için bekletiyor dicem ama öyle bi durum da yok.. hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinler de..

inşallah canım,güzel düşünelim de herşey güzel olsun

Ben 1 hafta arayla kontrole gitmiştim. Arada 25gr fark vardı. Doktora hiç kilo almamış bir haftada dedim. Ultrasonda her zaman +- 200 fark olabilir. Geçen hafta fazla ölçüm olabilir. Veya şimdi eksik ölçüyodur. Merak etme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…