Sana çok katılıyorum canım bende öyle olsun istiyorum ama dediğin gibi Rabbim bir sağlıklı olsunlar da inşallah :)Alıntı yapamadım şu an. Sevgili arkadaşlarım yanlış anlaşıldım galiba.. şöyle ki normal Doğumun hemen olmayacağını tabi ki biliyorum:)
yani öyle suyun geldi diye, açılman oldu diye, sancı göründü diye 10 dk da doğurulmadığını tabii ki biliyorum:)) sezeryanı beklerken normal doğururum diye korkmuyorum tabi ki.
Yaşamak istemediğim şey normal Doğum belirtileri zaten. Mesela suyumun gelmesi mesela nişanın gelmesi mesela sancı gelmesi mesela çatı muayenesine gerek duyulması falan filan falan filannn..
tabi ki kızımın bir gün bile içimde durması kar ve öyle olsun ister insan. Elimde olsa da normal doğursam 42 yi de beklerim:) bu tamamen benim psikolojimle alakalı bi durum. Zamanı gelip suyumun gelmesinin bana bi zararı tabi ki yok. Ama bu dediğim gibi benim psikolojimle alakalı.
Bunları yaşamadan planlı bi şekilde verilen günde gidip sezeryan olmak istiyorum sadece.. ama nasip tabi ki Allah hakkımızda hayırlısını versin.. önemli olan sağlıkları..
Öpüyorum:)
Aynen oyle malesef hava sartlari yurumeye musade etmiyo yaa napalim kuzularimiz iyi olsundaBen de yaklaşık 12 kilo aldım. Biraz daha dikkat etseydim 9-10u geçirmezdim ama bazen maalesef abur cubur kaçamağı yapıyorum. Hem havalar da soğuk yürüyüş de çok mümkün olmuyor.
Saglikli olsunda bebegimiz onemli degil verilir o kilolar54 ile hamile kaldm 65 I'm suan sanirim bi 15 kilo almis olcam doguracagm zaman
Sana çok katılıyorum canım bende öyle olsun istiyorum ama dediğin gibi Rabbim bir sağlıklı olsunlar da inşallah :)
Daha 3 aylıkken doktorumla bu konu hakkında konuştum sezeryan olmak istediğimi ve korkularimi paylaştım.Önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi dünyaya getirmekYalnız değilmişim:) amin inşallah..
Masallah diyelim minik kuzuya
Kizlar hastane cantasi olarak ne dusunuyosunuz ben kucuk bavul amayi dusunuyorumda abartimi olur sizce bebegimle benmkini ayni here koymayi dusunuyorum bitaraf onun bitaraf benim yoksa elle tutulur canta valiz seklindemi akim
Öle ama insan kafaya takıyor kiloyu elde değil önemli olan sağlık ama çok kilo almak hareketi zorlaştırıyorGünaydın ben d3 ise gitmedim yarım gün çocuklar hasta annem gelecek. Giderim sonra. İkisine de antibiyotik tedavisi başladık. O kadar zayifladi lar ki . Neyse Allah acılarını göstermesin de geçer inşallah. Bu arada kilo işini çok da takmayın. Ben de geçen iştah sıfır dedigimden beri dana gibi yiyorum ve de hemen iki kilo almisim. Şekerim çıkmadı ama sanırım insülin direnci var. Bugün tekrardan diyete basladim toplamda 9 kilo aldım.91 kilo oldum bende 95 ile doğuma girerim sanirim ama olsun verilir. Tek kafamı iyi olsun. İkinci doğumda 98 kilo ile girdim sonradan 80 é kadar düştüm. Bu gebelik olmasaydı şu an hepsini vermiştim. Diyet yaparken gebe kalınca bıraktım. Bu arada bu hafta terapiye gideceğiz eşimle. Son terapi artık sona geldik sanırım. Hayirlisi herseyin
Ben kendime orta boy el valizi hazırlıyorum. Kızıma da kendi Bebek bakım çantasını hazırlıcamKizlar hastane cantasi olarak ne dusunuyosunuz ben kucuk bavul amayi dusunuyorumda abartimi olur sizce bebegimle benmkini ayni here koymayi dusunuyorum bitaraf onun bitaraf benim yoksa elle tutulur canta valiz seklindemi akim
Ben 73 le hamile kaldım 90 kiloyum şimdi morelim sıfır 2. Doğumun bide dikkat edecektim sözde daha 2 ayım varKizlar fazla kilo alan varmi aranizda ben 6 ayda 9 kilo almisim suan kac kiloyum bilmiyorum bi ay oncesinde toplamda 9 kilo aldigimo gordum sizce nasil 63 le hamile kaldim artik 80 e merdiven daymisimdir kesin...
cnm göğsumun ucunda böyle beyazimsi katı bişeyler var bazen dışında hafif beyaz oluyo ama hiç şişmediCnm sıkıp bak bakiyim hiç sıvı geliyo mu bir iki damlada olsa gelir ama geliyosa çokda sıkma
Geçmiş olsun cnm.Günaydın ben d3 ise gitmedim yarım gün çocuklar hasta annem gelecek. Giderim sonra. İkisine de antibiyotik tedavisi başladık. O kadar zayifladi lar ki . Neyse Allah acılarını göstermesin de geçer inşallah. Bu arada kilo işini çok da takmayın. Ben de geçen iştah sıfır dedigimden beri dana gibi yiyorum ve de hemen iki kilo almisim. Şekerim çıkmadı ama sanırım insülin direnci var. Bugün tekrardan diyete basladim toplamda 9 kilo aldım.91 kilo oldum bende 95 ile doğuma girerim sanirim ama olsun verilir. Tek kafamı iyi olsun. İkinci doğumda 98 kilo ile girdim sonradan 80 é kadar düştüm. Bu gebelik olmasaydı şu an hepsini vermiştim. Diyet yaparken gebe kalınca bıraktım. Bu arada bu hafta terapiye gideceğiz eşimle. Son terapi artık sona geldik sanırım. Hayirlisi herseyin
Son hafta bile dönen bebekler varmış cnm takma kafana şimdiden döner inş.Hayırlı günler kızlar. Sabah 6:30a kadar uyuyamadım. Belki de hamileliğimin en kötü gecelerindendi. Sabah 8de kalkıp muayeneye gittik.
33+3te bebiş 48cm, 2250kg olmuş. Hala dönmemiş. Moralim bozuldu hep hayırlısı diyoruz ama işte ister istemez bozuldu normal doğuma o kadar hazırladım ki kendimi. 39a kadar bekleriz dedİ en kötü ihtimal 5 hafta var yani. Bacak boyu 10 gün önde dedi boy uzunmuş gitti o kadar aldığım yenidoğan setleri:))
Onun dışında haftasonu finallerim var istanbulda, uçak izni verdi rapor aldım. Çarşamba gidip pazar akşam dönücez inşallah sorun çıkmaz sağlıkla gidip gelirim.
Bir de haftaya çarş gel dedi nstye bağlayacakmış. Sonra da 2 hafta sonra yani 37de gidecekmişim. Biz de durumlar böyle. Normal doğuma o kadar endekslenmişim ki baya bozuldu moralim
13 kilo aldımKizlar fazla kilo alan varmi aranizda ben 6 ayda 9 kilo almisim suan kac kiloyum bilmiyorum bi ay oncesinde toplamda 9 kilo aldigimo gordum sizce nasil 63 le hamile kaldim artik 80 e merdiven daymisimdir kesin...
Ulturason cihazında üç aşağı beş yukarı yanlış ölçüm olabilir cnm takma kafana dr takibindesin her ay gittiğinde kilosu boyu ne kadar kayıtlı sonuçta bi sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüyorumKizlar gunaydin size bise danisacam yardimci olursaniz 14.12.2016 de doktora gittim bebegimin kilosu 1786 gramdi 30+1gunluktum
Bugun doktora gittm dogum iznine ayrilmak icin 19.12.2016 yani bugun kilosu 1706 gram yani kilo alacagi yerde 5gunde zayiflams ewe gelince kagitlara bakinca dank etti doktorada sormadm cok endiselendm bu normal mi ya
maşallahEki Görüntüle 1926929 bu da benden.öpüyorum sizi
ben kabin boy valiz hazırladım, içine bebeğin eşyalarını ve kendi eşyalarımı ayrı ayrı hurçlarla koydum.
Bende aynısını yaptım hatta bi kısmı sığmadı ayc ugak bi el valizim var onda ufak tefek şeyleri koymayı planlıyom
Yalniz degilsin bende 72 ile basladim suan 86 oldum ok yaydan cikti bi kere ne kadar istesemde dikkat edemiyorum istahim cok acikBen 73 le hamile kaldım 90 kiloyum şimdi morelim sıfır 2. Doğumun bide dikkat edecektim sözde daha 2 ayım var
benim de baştan sığmamıştı, ayırca sırt çantası alacaktım ama hastaneye gidip doğumdan sonra kalacağım odaları görünce yanıma almayı düşündüğüm bazı şeyleri koymama gerek olmadığını gördüm, onları çıkarınca sığdım:) mesela banyo yaparsam diye küçük boy şampuan, saç kremi, banyoya el sabunu, kağıt havlu rulosu, seyahat boy saç kurutma makinesi filan koymuştum hepsi varmış odadaki banyoda. otel odası gibi küçük küçük yüz temizleme jeli, dş macunu bile koymuşlardı. banyo havlusu da var ama hijyenik olsun diye kendi havlumu çıkartmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?