2017 Şubat Anneleri

Sana çok katılıyorum canım bende öyle olsun istiyorum ama dediğin gibi Rabbim bir sağlıklı olsunlar da inşallah :)

Ben de yaklaşık 12 kilo aldım. Biraz daha dikkat etseydim 9-10u geçirmezdim ama bazen maalesef abur cubur kaçamağı yapıyorum. Hem havalar da soğuk yürüyüş de çok mümkün olmuyor.
Aynen oyle malesef hava sartlari yurumeye musade etmiyo yaa napalim kuzularimiz iyi olsunda

arkadaşlar mothercare'in internet sitesinde outlet bölümünde güzel bir kampanya var, zaten indirimde olan ürünlerde 3 al 2 öde yapmışlar, yeni üye olanlara da 100 tl üzeri alışverişte kullanabilecekleri 10 tl'lik kupon veriyorlar. daha ziyade yazlık ürünlerde indirim çıkıyor, ben kızıma yaz ayları için 2'li kısa kollu şortlu tulum, 5'li body ve 2'li sonbahar için uzun kollu pijama aldım, henüz alışverişini tamamlamayanlar veya indirim varken yaza yatırım yapacak olanlar bi baksın derim:)

Kizlar hastane cantasi olarak ne dusunuyosunuz ben kucuk bavul amayi dusunuyorumda abartimi olur sizce bebegimle benmkini ayni here koymayi dusunuyorum bitaraf onun bitaraf benim yoksa elle tutulur canta valiz seklindemi akim

ben kabin boy valiz hazırladım, içine bebeğin eşyalarını ve kendi eşyalarımı ayrı ayrı hurçlarla koydum.

Kizlar hastane cantasi olarak ne dusunuyosunuz ben kucuk bavul amayi dusunuyorumda abartimi olur sizce bebegimle benmkini ayni here koymayi dusunuyorum bitaraf onun bitaraf benim yoksa elle tutulur canta valiz seklindemi akim

Öle ama insan kafaya takıyor kiloyu elde değil önemli olan sağlık ama çok kilo almak hareketi zorlaştırıyor

Ben kendime orta boy el valizi hazırlıyorum. Kızıma da kendi Bebek bakım çantasını hazırlıcam

Kizlar fazla kilo alan varmi aranizda ben 6 ayda 9 kilo almisim suan kac kiloyum bilmiyorum bi ay oncesinde toplamda 9 kilo aldigimo gordum sizce nasil 63 le hamile kaldim artik 80 e merdiven daymisimdir kesin...
Ben 73 le hamile kaldım 90 kiloyum şimdi morelim sıfır 2. Doğumun bide dikkat edecektim sözde daha 2 ayım var

Cnm sıkıp bak bakiyim hiç sıvı geliyo mu bir iki damlada olsa gelir ama geliyosa çokda sıkma
cnm göğsumun ucunda böyle beyazimsi katı bişeyler var bazen dışında hafif beyaz oluyo ama hiç şişmedi

Geçmiş olsun cnm.

Son hafta bile dönen bebekler varmış cnm takma kafana şimdiden döner inş.

Kizlar fazla kilo alan varmi aranizda ben 6 ayda 9 kilo almisim suan kac kiloyum bilmiyorum bi ay oncesinde toplamda 9 kilo aldigimo gordum sizce nasil 63 le hamile kaldim artik 80 e merdiven daymisimdir kesin...
13 kilo aldım ama son 2 kontrolümde 13 sabitti üstüne almamistim inş öyle kalır

Ulturason cihazında üç aşağı beş yukarı yanlış ölçüm olabilir cnm takma kafana dr takibindesin her ay gittiğinde kilosu boyu ne kadar kayıtlı sonuçta bi sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüyorum

maşallah

Iyi akşamlar herkese

Bugun kontrolumüz vardi kizlar suyum ve bebegim gelisimi oldukca iyi

dedi dr erken dogum riskim ortadan kalkmiş oluyo galiba o su gelmesi

idrar falandi sanirm çunku tekrarlamadida

30+5 yim bebek 1633 kg dr gelisimi gayet iyi dedi herhangi bi aksilik olmazsa normal dogum dedi bide

2 haftada bi artik kontrole gidicekmisim bu çok iyi oldu ogluşu mrk ediyorum

Bende aynısını yaptım hatta bi kısmı sığmadı ayc ugak bi el valizim var onda ufak tefek şeyleri koymayı planlıyom

benim de baştan sığmamıştı, ayırca sırt çantası alacaktım ama hastaneye gidip doğumdan sonra kalacağım odaları görünce yanıma almayı düşündüğüm bazı şeyleri koymama gerek olmadığını gördüm, onları çıkarınca sığdım:) mesela banyo yaparsam diye küçük boy şampuan, saç kremi, banyoya el sabunu, kağıt havlu rulosu, seyahat boy saç kurutma makinesi filan koymuştum hepsi varmış odadaki banyoda. otel odası gibi küçük küçük yüz temizleme jeli, dş macunu bile koymuşlardı. banyo havlusu da var ama hijyenik olsun diye kendi havlumu çıkartmadım.

Ben 73 le hamile kaldım 90 kiloyum şimdi morelim sıfır 2. Doğumun bide dikkat edecektim sözde daha 2 ayım var
Yalniz degilsin bende 72 ile basladim suan 86 oldum ok yaydan cikti bi kere ne kadar istesemde dikkat edemiyorum istahim cok acik bu arada ilk hamileligimdede 20 kilo almistim malesef

Bu arada kan sulandirici kullanan arkadaslar ben balik yagida

kullaniyodm dr un bilgisi dışında bugün söyledim kullandigimi

kullanma dedi bana asprini kesmştik biz igne kullanyorm hala balik yagida kan sulandırici etki yapiyomuş bu nedenle kestik

El ve ayak kasintimin gebelikle alakasi yokmus bugun cildiyeye gittim ve sulu egzama olmusum.. kortizonlu bir krem verdi ama tereddutte kaldim kullanip kullanmamakta..

Valla ben daha gidip gezmedim odaları. 36. Hftda çağırdı beni dokyor bidaha o zaman gidip gezmeyi planlıyorum odaları. Belki o zaman dediğin gibi azalır benim çanta da Gerçi benim hastane eve yürüyerek 10 dk uzaklıkta en kötü ihyimaş gelip alırlar eksik bişey varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…