- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
hemen normal doğum olmuyor canım rahat ol.1,kızımda 9, ayım btmıstı dr 4 cm rahım acık dogum baslamıs dedı ama çatıdan doğum yapamadım.ertesı gunu sezaryene aldı.Kızlar bugün kontrolümüz vardı sezeryan için gün konuştuk ama neredeyse normal Doğumla aynı tarihi verdi doktorum.. yani 38 de alır derken 39+ lardan bahsetti.. daha erken olur diye bekliyordum böyle olunca bi garip oldum. Sezeryan ı beklerken normal Doğum sancısının gelmeyeceği ne malum diye düşünüyorum. Sezeryan da 40 a kadar bekleniyor mu ya ?
40+3 de Sezeryan oldum askında normal istiyordum planlı sezeryan değildi ama ne sancı ne açılma yani normal olması için gereken olmadı. Artık kontrollere daha sık gideceksin. Belkide 38 de alır tahmini bir Zaman vermiş. 1 hafta bile anne karnı daha iyidir.Kızlar bugün kontrolümüz vardı sezeryan için gün konuştuk ama neredeyse normal Doğumla aynı tarihi verdi doktorum.. yani 38 de alır derken 39+ lardan bahsetti.. daha erken olur diye bekliyordum böyle olunca bi garip oldum. Sezeryan ı beklerken normal Doğum sancısının gelmeyeceği ne malum diye düşünüyorum. Sezeryan da 40 a kadar bekleniyor mu ya ?
hemen normal doğum olmuyor canım rahat ol.1,kızımda 9, ayım btmıstı dr 4 cm rahım acık dogum baslamıs dedı ama çatıdan doğum yapamadım.ertesı gunu sezaryene aldı.
Kızlar bugün kontrolümüz vardı sezeryan için gün konuştuk ama neredeyse normal Doğumla aynı tarihi verdi doktorum.. yani 38 de alır derken 39+ lardan bahsetti.. daha erken olur diye bekliyordum böyle olunca bi garip oldum. Sezeryan ı beklerken normal Doğum sancısının gelmeyeceği ne malum diye düşünüyorum. Sezeryan da 40 a kadar bekleniyor mu ya ?
Kızlar bu sudokrem'de şöyle bir ifade var. "Sudocrem bebek bakım kreminin içeriğinde % 15.25 çinko oksit,"
bu çinko oksit bebeğin cildine zararlı mıdır acaba?
Eki Görüntüle 1926929 bu da benden.öpüyorum sizi
40+3 de Sezeryan oldum askında normal istiyordum planlı sezeryan değildi ama ne sancı ne açılma yani normal olması için gereken olmadı. Artık kontrollere daha sık gideceksin. Belkide 38 de alır tahmini bir Zaman vermiş. 1 hafta bile anne karnı daha iyidir.
mbg24 cnm nedn planlı sezeryan istiyosun bide anne karnında ne kdr dursa o kdr iyi gelişimlerini tamamlasın acele etme bence
tek kullanımlık olan o kilotlardan bende alacağım bi indirim filan belkiyorum ama gelmiyor
ateş ölçer kimi koltukaltından ölçenlerin daha sğlıklı olduğu görüşünde hangisi hesabına uyarsa onu al ben kulak ölçen tercih ettim
yenidoğan 1 no az gibi bende 108'li var 12-15 gün filan kullanılır biter gibi belki ikinci bi paket bile gerekebilir ama bu bebeğin gelişim hızıyla alakalı ve doğum kilosu bilemiyorum net bişey kimse söylemeyez sanırım
ben diktirmedim hazır aldım instada bu işi iyi yapan bikaç kişi var istersen bi bakıp geri dönerim sana.
normal belırtın başlasa bıle sezaryen olabılırsın normal belırtı dedıgımız seyde ılk agrı ve yavaştan açılmadır oda 1 veya 2 cm anlıyorsun agrıyı zaten dr gıdersın olursun sezaryen canmNormal Doğumun bi zamanı yok işte 39 da doğuran da var 42 de doğuran da.. kişiden kişiye değişiyor yani. O yüzden ben sezeryan için 40 ı beklerken 39 da normal Doğum belirtilerim başlayabilir bilemiyoruz.. bakalım zaman ne gösterecek sağlıkla gelsinler de inşallah.
İşte bazen 8₺ filan oluyor o indirimi bekliyorum bikaç paket alayım diye kullan at işte pratik bu depend bezleri de düşünüyorum bi yandan ama bilemedim bi inceleseydim aldın mı sen onlardan?tek kullanımlık külotlar (telaffuzda böyle değil ama yazılış böyle sanırım :) e bebekte 5 li 10 tl idi cnm haberin olsun.
nevresim için özelden instagram sayfasını atarsan sevinirim
Alıntı yapamadım şu an. Sevgili arkadaşlarım yanlış anlaşıldım galiba.. şöyle ki normal Doğumun hemen olmayacağını tabi ki biliyorum:)
yani öyle suyun geldi diye, açılman oldu diye, sancı göründü diye 10 dk da doğurulmadığını tabii ki biliyorum:)) sezeryanı beklerken normal doğururum diye korkmuyorum tabi ki.
Yaşamak istemediğim şey normal Doğum belirtileri zaten. Mesela suyumun gelmesi mesela nişanın gelmesi mesela sancı gelmesi mesela çatı muayenesine gerek duyulması falan filan falan filannn..
tabi ki kızımın bir gün bile içimde durması kar ve öyle olsun ister insan. Elimde olsa da normal doğursam 42 yi de beklerim:) bu tamamen benim psikolojimle alakalı bi durum. Zamanı gelip suyumun gelmesinin bana bi zararı tabi ki yok. Ama bu dediğim gibi benim psikolojimle alakalı.
Bunları yaşamadan planlı bi şekilde verilen günde gidip sezeryan olmak istiyorum sadece.. ama nasip tabi ki Allah hakkımızda hayırlısını versin.. önemli olan sağlıkları..
Öpüyorum:)
Dediğim gibi herşey dilediğimizce olur inşallah ama yinede herşeye hazırlıklı olmalıyız cnm kimi nrmal doğum istiyo sezeryan olmak zorunda kalıyo yani korkularını anlıyrm biz nasıl sezeryan olmak istemiyosak sende normal için aynı tedirginliği yaşıyosun çok düşük bi ihtimal plansız olması okdr da korkma normal doğumdanAlıntı yapamadım şu an. Sevgili arkadaşlarım yanlış anlaşıldım galiba.. şöyle ki normal Doğumun hemen olmayacağını tabi ki biliyorum:)
yani öyle suyun geldi diye, açılman oldu diye, sancı göründü diye 10 dk da doğurulmadığını tabii ki biliyorum:)) sezeryanı beklerken normal doğururum diye korkmuyorum tabi ki.
Yaşamak istemediğim şey normal Doğum belirtileri zaten. Mesela suyumun gelmesi mesela nişanın gelmesi mesela sancı gelmesi mesela çatı muayenesine gerek duyulması falan filan falan filannn..
tabi ki kızımın bir gün bile içimde durması kar ve öyle olsun ister insan. Elimde olsa da normal doğursam 42 yi de beklerim:) bu tamamen benim psikolojimle alakalı bi durum. Zamanı gelip suyumun gelmesinin bana bi zararı tabi ki yok. Ama bu dediğim gibi benim psikolojimle alakalı.
Bunları yaşamadan planlı bi şekilde verilen günde gidip sezeryan olmak istiyorum sadece.. ama nasip tabi ki Allah hakkımızda hayırlısını versin.. önemli olan sağlıkları..
Alıntı yapamadım şu an. Sevgili arkadaşlarım yanlış anlaşıldım galiba.. şöyle ki normal Doğumun hemen olmayacağını tabi ki biliyorum:)
senle aynı duyguları yaşıyorum.. bende korkuyorum normal doğum ve belirtilerinden.. herkes ne kadar desede işte şu bu benim psikolojim onu kabul etmiyor. çok düşünmemeye çalış stres yapma kendine bi şekilde doğuracağız bebişlerimizi.:) bnm doktorum 38 den birkaç gün alır sezeryana alırım dedi. Ben ayrıca spinalden de korkuyorum . en temizi genel anestezi:)
Neye göre söylüyor şimdiden bana hiç birşey söylemedi Sürekli erken daha deyip duruyorAynen anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi bana 38 de sezaryan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?