çok güldüm bu yorumadöner daha vakit var sıkma canını,bunun çaresi bol yürüyüş ve hareket değil mi?
sende maşallah süpersonic gibisin :)
ama o boy meselesi can sıkıcı olmuşbende tırsıyorum giydiremezsem boy kilo fazla olursa diye aldığımız kaka bezzlerine kadar dokunur bu gelişim mevzusu
hayırlısı tabi :)
canım onların riskleri çok var yabretta canım doğum anında dönenler bile var.korkma canım inşallah tez zamanda döner. Olmazsa döndüren dr ebeler var araştırırsin bir bakarsın
Benim doktorum devam et dedi coraspin e başından beri kullanıyorum seninki neden bırak dediBu arada kan sulandirici kullanan arkadaslar ben balik yagida
kullaniyodm dr un bilgisi dışında bugün söyledim kullandigimi
kullanma dedi bana asprini kesmştik biz igne kullanyorm hala balik yagida kan sulandırici etki yapiyomuş bu nedenle kestik
Neye göre söylüyor şimdiden bana hiç birşey söylemedi Sürekli erken daha deyip duruyor[/QUOTE
canim benim açılmam var diye böyle dedi
inşallah cnm
Molfix veya prima düşünüyorum..Hangi marka bebek bezini aldınız? Araştırıyorum bikaç video izledim. Prima ve Huggies sanki daha iyi. Siz ne aldınız?
Ben size haber vermek için mesaj yazmıştım ama şimdi gördüm taslak olarak kalmış
Hepinize teşekkür ederim
Sınav bu sene diğer yıllara göre çok zordu
Sorular açıklanmadı ama 2 gündür gruplarda takipteyim
Baraj 60
75-80 arası alırım inşallah
Artık rahat rahat doğurabiliriz
Bu hafta kıyafetleri yıkayacağım
Eldiven ve çoraplar içimin file kullandınız mı?
inşallah cnm
Bir video izledim bebek bezlerinin kıyaslamasıyla ilgili ve bir arkadaşımdan da dıydum aynısını. Prima yedidoğanda sırt bariyeri olmadığı için sırttan atıyomuş bebeğin kakası. Ama huggies de sırt bariyeri var.maheen ,maaşallah canım.Haftasıyla uyumlu gidiyor bebişin
Molfix veya prima düşünüyorum..
Huggies pahalı geliyor bana ve kampanyaları çok kısıtlı.
Hadi hayırlı olsun canım.
Ben eldiven ve çorapları file de yıkadım.
Nerden baksan 25 çift çorap olunca çok iyi oldu bu şekilde
Ben oglumda da huggies kullandim digerleri tahris etmisti.bebekten bebege degisebiliyor.huggiesin kampanyalari da oluyor buyuk marketlerde.bunda da huggies aldim .bakalim buna nasil gelecek.cok stok yapmayin bencede.markasini degistirmek zorunda kalabiliyo insan çünküHangi marka bebek bezini aldınız? Araştırıyorum bikaç video izledim. Prima ve Huggies sanki daha iyi. Siz ne aldınız?
File vardi aslinda evde ama hic aklima gelmedi valla ativerdim oyleBen size haber vermek için mesaj yazmıştım ama şimdi gördüm taslak olarak kalmış
Hepinize teşekkür ederim
Sınav bu sene diğer yıllara göre çok zordu
Sorular açıklanmadı ama 2 gündür gruplarda takipteyim
Baraj 60
75-80 arası alırım inşallah
Artık rahat rahat doğurabiliriz
Bu hafta kıyafetleri yıkayacağım
Eldiven ve çoraplar içimin file kullandınız mı?
Bn prima premium yeni dogan aldm bi paket bakalim olmaz inşallah oyle bi seyBir video izledim bebek bezlerinin kıyaslamasıyla ilgili ve bir arkadaşımdan da dıydum aynısını. Prima yedidoğanda sırt bariyeri olmadığı için sırttan atıyomuş bebeğin kakası. Ama huggies de sırt bariyeri var.
Premium care de oluyo mu bilmiyorum benim dediğim turkuaz renkli olan primaBn prima premium yeni dogan aldm bi paket bakalim olmaz inşallah oyle bi sey
Bakalım Can'ım Doğumdan sonra beraber veririz artık birbirimize destek okuruz ..2 gündür akşamları ağzıma birşey koymuyorum ama gündüzleri çok dikkat edemiyorum ama aşırıya da kaçamıyorum kızım iştahlı oğlum gibi Masaaalah Doğumdan sonra 80 kilo olsam 15 kiloyu zamanla vermeye çalışacağım artıkYalniz degilsin bende 72 ile basladim suan 86 oldum ok yaydan cikti bi kere ne kadar istesemde dikkat edemiyorum istahim cok acikbu arada ilk hamileligimdede 20 kilo almistim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?