2017 Şubat Anneleri

Ben bebek bakım çantası konusunda hala çok kararsız dolanıyorum site site sayfa sayfa :işsiz: babyjem kafamda o da sanki biri çok küçük biri çok büyük gibi geliyor fikrinize ihtiyacım var. Alternatif tavsiyeniz varsa çok memnun olurum.

Eklentiler

• Screenshot_20161219-222855.webp
    Screenshot_20161219-222855.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20161219-222940.webp
    Screenshot_20161219-222940.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 63
Benim göğüslerimde ve bacaklarımın üst kısmında 5-6 çizgi oluştu. Göğüslerim çok şişmişti şimdi indi o yüzden zaten çatlamasını bekliyordum:olamaz:

Masaaalah Can'ım sanırım geç kaldım çünkü 17 kilo aldım bile ben bundan sonra dikkat edeyim bari . Senin boy kilon kaç ?? Ya da diyetisyenin önerdiklerini benimle paylaşır Muş'un
Sabah
2 yumurta
5 zeytin
Yeşillik salata
Peynir
şekersiz çay limonlu
2 dilim tam buğday ekmek

Ara
Yoğurt +orta boy meyve

öğle yemeği
4 köfte değerinde et-balik veya tavuk
4 kaşık bulgur veya bir kase çorba
salata
Bir dilim tam buğday ekmek

Ara
yogurt+meyve+ceviz

Akşam
sebze yemeği
bulgur veya çorba
Salata
1 dilim tam buğday ekmek
Ara
Yoğurt

Sabah
2 yumurta
5 zeytin
Yeşillik salata
Peynir
şekersiz çay limonlu
2 dilim tam buğday ekmek

Ara
Yoğurt +orta boy meyve

öğle yemeği
4 köfte değerinde et-balik veya tavuk
4 kaşık bulgur veya bir kase çorba
salata
Bir dilim tam buğday ekmek

Ara
yogurt+meyve+ceviz

Akşam
sebze yemeği
bulgur veya çorba
Salata
1 dilim tam buğday ekmek
Ara
Yoğurt

Gerçekten güzel besleniyorsun, ben senle kıyaslayınca hiç birşey yemiyorum gibi:işsiz:yarasın Ufaklığa

Ben bebek bakım çantası konusunda hala çok kararsız dolanıyorum site site sayfa sayfa :işsiz: babyjem kafamda o da sanki biri çok küçük biri çok büyük gibi geliyor fikrinize ihtiyacım var. Alternatif tavsiyeniz varsa çok memnun olurum.
Cnm ben aldm n 11 den begendm geldi siparişim stylo grand diye tavsiye ederim

Bu arada kan sulandirici kullanan arkadaslar ben balik yagida

kullaniyodm dr un bilgisi dışında bugün söyledim kullandigimi

kullanma dedi bana asprini kesmştik biz igne kullanyorm hala balik yagida kan sulandırici etki yapiyomuş bu nedenle kestik
Bende kan sulandirici ve aspirin kullaniyorum. Aspirini kesmedik henuz. Ignede son gune kadar kullanacakmisim. Ama igne kullandigim icin normal dogulma riske atmak istemiyorum ben kan sulandirici kullanan hastalarimi planli sezeryan yapiyorum dedi dr um.

Benim doktorum devam et dedi coraspin e başından beri kullanıyorum seninki neden bırak dedi
Benimki 28.haftada kesti canm çunku bende pıhtılaşma yok gebelik kayiplarim var ona onlem olarak kullanyorum yani dr aciklama yapmadi bana ama bu yüzden erken kesmiştir

Bende kan sulandirici ve aspirin kullaniyorum. Aspirini kesmedik henuz. Ignede son gune kadar kullanacakmisim. Ama igne kullandigim icin normal dogulma riske atmak istemiyorum ben kan sulandirici kullanan hastalarimi planli sezeryan yapiyorum dedi dr um.
Risk olarak göruyolar canim işte bazı dr lar zamaninda ilaclari kestikleri zaman zaten normale dönuyor kanin ben bu konuyu cok arastirdim ve bu sekilde dogum yapan cok kisi var o yüzden daha rahatim.dr a göre degisiyo anlayacagin

Risk olarak göruyolar canim işte bazı dr lar zamaninda ilaclari kestikleri zaman zaten normale dönuyor kanin ben bu konuyu cok arastirdim ve bu sekilde dogum yapan cok kisi var o yüzden daha rahatim.dr a göre degisiyo anlayacagin
Canm sen çıktın mı whatsapptan?

Biz de kontrole gittik bugün 33 haftalık 2100 gr 43 cm olmuşuz doktor az kilo almış dedi :cry: ben ise çok kilo aldım 173 boy 77 kilo ... süt yoğurt yumurta haftada bir balık İki sefer de et eksik etmiyorum ama niye böyle oldu ki acaba :bicak::bicak: tavsiye verecek var mı :KK55:

Günaydın cise kalkıp uyuyamayan anneler ve uyuyan anneler Hatta yine çiş kalkacak uyanacak olan anneler hepinize günaydın zamanın çabuk geçip dogumumuzun gelmesi dileğiyle :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Günaydın ne güzel yazmışsınız kalkıp tekrar uyuyamadım Kahv. için hazırlık yaptım ki haftasonu dışında eşime kahvaltı hazırlamam. Şimdi de kızım fıldır fıldır doğunca da böyle olur mu acep

Ben 73 le hamile kaldım 90 kiloyum şimdi morelim sıfır 2. Doğumun bide dikkat edecektim sözde daha 2 ayım var
Olsun kuzum bebislerimizin cani sagolsun zorda olsa gucte olsa veririz o kilolari bi sekilde yeterki kuzualrimiz saglikli olsun sikma canini sen ;))

Back
X