2 yıl İskenderun'dan oturdum su an Kırıkhandaym doktorum Süleyman aslan ama seninCanım hatayda nerdesin. Ben İskenderunda oturuyorum
Evet Can'ımMerhaba hatay da mi yaşıyorsunuz
TSK ederim Can'ım sağlıklı beslenme listesi gibi gayet güzel ekmegi azaltmak gerek . 2 gündür iyi gidiyor herşey 7 dem sonra ağzıma birşey koymadım bide gündüzleri güzel geçse benim cajım hep hamur işi cekiyor ysSabah
2 yumurta
5 zeytin
Yeşillik salata
Peynir
şekersiz çay limonlu
2 dilim tam buğday ekmek
Ara
Yoğurt +orta boy meyve
öğle yemeği
4 köfte değerinde et-balik veya tavuk
4 kaşık bulgur veya bir kase çorba
salata
Bir dilim tam buğday ekmek
Ara
yogurt+meyve+ceviz
Akşam
sebze yemeği
bulgur veya çorba
Salata
1 dilim tam buğday ekmek
Ara
Yoğurt
Burda da bugün -18 derece. Aynı şeyleri düşündüm bebişi nasıl sıcak tutucaz inşallah hasta etmeyiz diye.
Ben h&m den bi tulum almıştım kalın dışarı çıkarırken giydiririm diye. Fotosunu ekliyorum. İçini kalın giydirip üzerine bu tulumu giydirip üzerini de kalın battaniyeyle sarmalarsam olur gibi geldi. Nasıl olur yeter mi ki? İnşallah hasta olmaz minişlerimiz.
Canım ben bundan almıştım. Kalın giydirip buna sararım arabaya kadar zaten diye düşündümCanım ben de böyle bir şey arıyorum işte.
Dışarı çıkarken kıyafetin üzerine böyle tulum giydiririz.Üzerine de battaniye ile örttükmü tamamdır.
hafta sonu avm'lere bi bakayım.
Canım ben de böyle bir şey arıyorum işte.
Dışarı çıkarken kıyafetin üzerine böyle tulum giydiririz.Üzerine de battaniye ile örttükmü tamamdır.
hafta sonu avm'lere bi bakayım.
Çoçuk ne kadar kec alınırsa o kadar daha iyi olur canım. Yani normal doğum gibi. Çoçuğun vaktinden erken alınması doğru diyil. Çünki çoçuk haylen çıkmaya hazırlıqlı diyildir. Doğuma daha yakın olursa hem anne vücudu hemde bebek daha hazırlıqlı olur. Ben birinci çoçuğumda sezeryana iki gün kala çok rahatsızdım sancılarım vardı. Ameliyyat zamanı belli oldu ki çoçuk gelmeye hazırlanıyormuş. Yani bir iki gün daha bekleseydik kendisi gelecekmiş. Doktorum bunun çoçuk için daha sağılıqlı olduğunu söyledi.ALLAH yardımcımız olsun İNSALLAHKızlar bugün kontrolümüz vardı sezeryan için gün konuştuk ama neredeyse normal Doğumla aynı tarihi verdi doktorum.. yani 38 de alır derken 39+ lardan bahsetti.. daha erken olur diye bekliyordum böyle olunca bi garip oldum. Sezeryan ı beklerken normal Doğum sancısının gelmeyeceği ne malum diye düşünüyorum. Sezeryan da 40 a kadar bekleniyor mu ya ?
Çoçuk ne kadar kec alınırsa o kadar daha iyi olur canım. Yani normal doğum gibi. Çoçuğun vaktinden erken alınması doğru diyil. Çünki çoçuk haylen çıkmaya hazırlıqlı diyildir. Doğuma daha yakın olursa hem anne vücudu hemde bebek daha hazırlıqlı olur. Ben birinci çoçuğumda sezeryana iki gün kala çok rahatsızdım sancılarım vardı. Ameliyyat zamanı belli oldu ki çoçuk gelmeye hazırlanıyormuş. Yani bir iki gün daha bekleseydik kendisi gelecekmiş. Doktorum bunun çoçuk için daha sağılıqlı olduğunu söyledi.ALLAH yardımcımız olsun İNSALLAH
Kızlar ya ilk süt çoçuk için çooooooook önemli. Çoçuk doğarken mütlaka o süt çoçuğa verilmeli. Onun için lütfen sütlernizi sıkıpta boşaltmayın. Bebeişlernize saklayınızCnm gelir inşallah
Bende de sıkınca geliyo sarımsı şeffaf bi renk doğurunca artar inşallah
Bende ilk gördüğümde heyecanlanmışdım çok farklı hissediyo insan
Aynen cnm bendeki de öle
Evet ilk.öyle tabi canım.. ilk gebelik mi?
ben de alsam.mi almasam mi arada kaldım soobe de beğendim ama 80 liraydı sadece 3 ay giyecek diye almak istemedim hem 3_6 ay alsam seneye giyemez 12 ay üstü alsam şimdi olmaz bu yıl bi şekilde geçer seneye alırım diye düşündüm işte bilemedimKızlar malum havalar çok soğuk.Burası şuan -12 derece.
Doğumdan sonra da yok işitme testi ,yok sağlık ocağı ,haftalık kontrol ,aylık aşı derken sürekli bi kontrol altında oluyorsun.
Bebekleri dışarı çıkarırken sadece battaniyeye sarmak yeterli gelmez gibi.
Astronot tulum alsak çok pahalı ve kısa süre giyilir.
Sizler bu konuyu düşündünüzmü ?
50-60 liraya 0-3 ay uyku tulumu gibi bir şey mi alsam ?
Hem dışarı çıkarken giyilir hem de gece kullanılır...
Bilemedim ya..
Yok oyle sakin yaoma sik sik ama az yemeye calis imkansiz bisi o dedigin ben gece bile deli gibi acikiyorum kalkip bisiler atiyorum agzima mumkun degil yani ama az sik sik yiyorumYok artık sıkmayacağım ama dikkat edeceğim hamur işini azaltmak gerek tamamen kesemem çünkü çok seviyorum bide 7 den sonra bir şey yemezsem olacak gibi inş
Bize de eşimin babannesi bundan örüyo.. Bence bunlar sıcacık tutarlar..Canım ben bundan almıştım. Kalın giydirip buna sararım arabaya kadar zaten diye düşündüm
Bende kan sulandirici ve aspirin kullaniyorum. Aspirini kesmedik henuz. Ignede son gune kadar kullanacakmisim. Ama igne kullandigim icin normal dogulma riske atmak istemiyorum ben kan sulandirici kullanan hastalarimi planli sezeryan yapiyorum dedi dr um.
Benimki 28.haftada kesti canm çunku bende pıhtılaşma yok gebelik kayiplarim var ona onlem olarak kullanyorum yani dr aciklama yapmadi bana ama bu yüzden erken kesmiştir
Bende coraspin kullanıyordum Dr um bırakırdı en geç 32.haftaya kullanıbilirmiş.Kan sulandırıcı olduğu için doğum sırasında çok kan kaybı olabilirmiş hem sezeryanda hem normal doğumda dedi.Bana 29 da bırakırdı.
bence de canım. 0-1 aylık çok tatlı bir mont gördüm ama almadım ben de bu yeter herhalde diye. içi öyle yumuşak ki sıcacık tutar zatenBize de eşimin babannesi bundan örüyo.. Bence bunlar sıcacık tutarlar..astronot tan daha çok rahat ederler bununla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?