- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
Ya ben de ilk öyle düşündüm ama bebeklerin ellerini kollarını sarınca iyice huysuzlanıyorlar.
O yüzden tulum daha mı iyi olur bilemedim...
Polar tulumda instagramda satan bir sayfa var ama kıyafeti görmeden almayı hiç sevmiyorum ya.
Çıkıp gezsem biraz dışarıda diyecem ama dr.yürüyüşü yasakladı..
Bu arada kayseride yaşıyorum ve buraların soğuk ayaz'ı meşhurdur :)
Günaydındoktor kontrolümüz vardı 2 kg olmuş miniğim yürüyüş ve ev işi yapmamaya caliscam karın sertligim çok fazla çünkü..Aksi bi durum olmazsa 10 şubat doğum tarihi olarak günümüz de belli oldu :)
Babalara söz geçmiyor bazen hevesle kucaklayıp kucaklayıp getiriyorlar bişeyler :)kızlar ne güzel yorumlar yapmışsınız teşekkür ederim. toplamda 3 saat uyuduğum için aşırı duygusal sersem gibi bir gün geçirdim. her şeyin hayırlısı tabi o kadar da kafaya takmamak lazım önemli olan sağlıklı olması değil mi:/
çok güldüm bu yorumaya eşime o kadar dedim bak stok yapma sakın diye en küçük boydan gidip 3 paket almış şu an 250 tane bezimiz var
canım onların riskleri çok var yaçocuk gelişimi okuyorum tam bu konuyu işledik aman dedim tövbe. Allah korusun tabi. kimi de diyor ki doğum sancısıyla dönebilir. en iyisi kendi gelene kadar beklemek herhalde doktorum 39a kadar bekleriz dedi ama gittiğimde tekrar konuşucam en azından gelmek istediği zaman gelse bebiş
Sezeryan olacak canım. 10 gün ileri çıkıyor ölçümlerde ama doktor son adet tarihine gore günü verdigünlerimiz senle aynı gibi.. sezeryanmı normalmi konuştunuz? benim sata göre 24 şubattı 1.5 ay önceki kontolde tarif 17 şubata çekildide o yüzden merak ettim.. bendede daha erken tarihmi verilir acaba diye düşündüm?
Madam Coco'ya baktın mı? Kese ve burç oluyor nE zaman gitsemben de bunu aldım kızlar hem istanbula da sık gidip geleceğim için bebişin çantası bu olur dedik hastane için bu bir de kraftın bebek bakım çantasını kullanıcam inşallah. Bavulu temizleyip yerleştiricem bugün ütü lerin hepsi bitti çok şükür ama kese arıyorum bulamadım burda. Bildiğiniz bir marka vs var mı organze tül gibi falan? Kendi kıyafetimi bebişin kıyafetini falan pratik olsun diye keselerle koyacağım
Priima aldım ben fakat çok fazla eleştiride duydum hakkında, bakalım bizim miniğin teni nasıl tepki verecek deneyerek görecezHangi marka bebek bezini aldınız? Araştırıyorum bikaç video izledim. Prima ve Huggies sanki daha iyi. Siz ne aldınız?
Genetiktir belki canım sen kaç kilo doğmuşsun ?hem çok da az değil hala 3 kiloyu bulur gibi. Mesela benim annemin 3 kızından en fazla 2800 olmuş ablamın da iki çocuğu var biri 2600 biri 2300 doğdu. Gayet sağlıklılar. O yüzden hiç canımı sikmiyorum kilo konusundakiBiz de kontrole gittik bugün 33 haftalık 2100 gr 43 cm olmuşuz doktor az kilo almış dediben ise çok kilo aldım 173 boy 77 kilo ... süt yoğurt yumurta haftada bir balık İki sefer de et eksik etmiyorum ama niye böyle oldu ki acaba tavsiye verecek var mı
oh ne güzel canım. file kullandin mi. Tüm kıyafetler mi fileye konuluyor yoksa küçükler mi sadeceKizlar bn de oglumun kiyafetlerini nevresimlerini falan yikadim bi posta yarin da bi posta yikiycam daha koyu renkleri ayirdim nolur nolmaz diye. Baby and me sivi deterjan almistm. Cok hafif bi kokusu var o da camasirlar kuruyunca ucup gidio zaten bebisimi hic rahatsiz etmez
Gece yedigim çikolata veya hamurun ne faydası olacak ki çoluğa onu kendi nefsim için yiyorum ki ama meyve veya süt tüketiyorum acıkınca ama acıkmadım 2 gün bakalım bugun nasıl geçecek .., bide yedikçe daha çok acıkıyorum benYok oyle sakin yaoma sik sik ama az yemeye calis imkansiz bisi o dedigin ben gece bile deli gibi acikiyorum kalkip bisiler atiyorum agzima mumkun degil yani ama az sik sik yiyorumbebegin sagligi icin bu sekilde devam etmek lazim varsin onlar saglikli olsun biz oyle yada boyle eritiriz kilolari insaAllah
Ay inşallah öyledir ben üç kilo doğmuşum eşim üç buçukGenetiktir belki canım sen kaç kilo doğmuşsun ?hem çok da az değil hala 3 kiloyu bulur gibi. Mesela benim annemin 3 kızından en fazla 2800 olmuş ablamın da iki çocuğu var biri 2600 biri 2300 doğdu. Gayet sağlıklılar. O yüzden hiç canımı sikmiyorum kilo konusundaki
Himmmm bak o zaman baska cikolata gece yememeye calis ben sut iciyorum yada yogurt yiyorum haklisin dikkat etmek lazim ogunlerimizeGece yedigim çikolata veya hamurun ne faydası olacak ki çoluğa onu kendi nefsim için yiyorum ki ama meyve veya süt tüketiyorum acıkınca ama acıkmadım 2 gün bakalım bugun nasıl geçecek .., bide yedikçe daha çok acıkıyorum ben
aa gerçekten mi? hiç aklıma gelmedi açıkçası canım. bakayım oraya da. ay şu an içerde bebişin odasını kuruyorlar bitse de gidip incelesem yerleştirsemMadam Coco'ya baktın mı? Kese ve burç oluyor nE zaman gitsem
niye öyle dedi ki acaba? 33+3te 2250-48cmdi normal dedi doktorum, arada 150 gr var yani bence hiç takma canımAy inşallah öyledir ben üç kilo doğmuşum eşim üç buçuk
Bende Antakya merkezdeyimEvet Can'ım
İMOM Verdi doktorum 20. haftadan sonra başlamıştım haftada 3 içmeye calışıyrmKızlarrrr bi sorum olacak size..balık yağına nezaman başladınız ve haftada kaç gün içiyosunuz marka tercihlerinizi alabilirmiyimmm
Doğumdan sonra sütün gelmesi için sıcak duşa girerseniz süt kanalları daha çabuk açılıyor zaten doktorunuz da muhakkak söyler... Humana, Rezene vs kişiye göre değişiyor süt yapan şeyler. Kiminde dereotu yapıyor kiminde incir... Deneme yanılma yolu ile sanırım ama en önemlisi stressiz olmanızTecrübeli anneler...
Erken Doğum olacağı için sütün olur mu bilmiyorum(inşallahbolbol olurda) Doğuma gitmeden zararı olmayacak ne yiyip içebilirim sütüm olsun diye? Ve de fayda eder mi doğurmadan içmek yemek?
Ay içim rahatladı biraz ne bileyim doktor öyle diyince panik oldum biraz teşekkürlerniye öyle dedi ki acaba? 33+3te 2250-48cmdi normal dedi doktorum, arada 150 gr var yani bence hiç takma canım
Oğlumda şubat doğumlu. Dısarı cıkacagımız zaman. Uyku tulumu şeklinde battaniyeler var ona sarıp tekrar kalın battaniyeye sararak çıkarıyordum ben. Tek battaniye az geleceği gibi tek tulumda az gelecektir. Ozaman arabamız falan yoktu. Şimdi arabamız var. Şimdi bile dışarı çıkacaksak olsak eşim önce gider arabayı ısıtır sonra biz oğlumla gideriz. Demem oki arabanız varsa önceden ısıtıp tek tulumla ya fa battaniye ilede idare edebilirsiniz. Ben sanırım yine aynı şekilde kullanırım.Kızlar malum havalar çok soğuk.Burası şuan -12 derece.
Doğumdan sonra da yok işitme testi ,yok sağlık ocağı ,haftalık kontrol ,aylık aşı derken sürekli bi kontrol altında oluyorsun.
Bebekleri dışarı çıkarırken sadece battaniyeye sarmak yeterli gelmez gibi.
Astronot tulum alsak çok pahalı ve kısa süre giyilir.
Sizler bu konuyu düşündünüzmü ?
50-60 liraya 0-3 ay uyku tulumu gibi bir şey mi alsam ?
Hem dışarı çıkarken giyilir hem de gece kullanılır...
Bilemedim ya..
Bn hicbirini fileye koymadim. Hatta arkadas soyleyince aklima geldi file olayi:) smdi bi posta daha yikiyacagm coraplari fileye koyarim ama diger kıyafetlere gerek yok benceoh ne güzel canım. file kullandin mi. Tüm kıyafetler mi fileye konuluyor yoksa küçükler mi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?