2017 Şubat Anneleri

Tamam hatırladım kayderideydin sen.. o zaman sana şart bu tulumlar...ama arkadaşlar alternatif sunmuş zaten... ana göre internetten sipariş edersin..

Son düzenleme:

maşallah miniğine ... günlerimiz senle aynı gibi.. bende 32+0 da gidicem inş. 2 kg olur diye tahmin yürütüyordum :) sezeryanmı normalmi konuştunuz? benim sata göre 24 şubattı 1.5 ay önceki kontrolde tarih 17 şubata çekildide o yüzden merak ettim.. bendede daha erken tarihmi verilir acaba diye düşündüm?

Babalara söz geçmiyor bazen hevesle kucaklayıp kucaklayıp getiriyorlar bişeyler :)
250 tane de çok olmuş cidden ya açma bari paketleri sonra değiştirirsiniz :))

Sezeryan olacak canım. 10 gün ileri çıkıyor ölçümlerde ama doktor son adet tarihine gore günü verdi

Madam Coco'ya baktın mı? Kese ve burç oluyor nE zaman gitsem

Hangi marka bebek bezini aldınız? Araştırıyorum bikaç video izledim. Prima ve Huggies sanki daha iyi. Siz ne aldınız?
Priima aldım ben fakat çok fazla eleştiride duydum hakkında, bakalım bizim miniğin teni nasıl tepki verecek deneyerek görecez
Eğer memnun kalmazsam komili düşünüyorum o da çok başarılı anladığım kadarıyla

Genetiktir belki canım sen kaç kilo doğmuşsun ?hem çok da az değil hala 3 kiloyu bulur gibi. Mesela benim annemin 3 kızından en fazla 2800 olmuş ablamın da iki çocuğu var biri 2600 biri 2300 doğdu. Gayet sağlıklılar. O yüzden hiç canımı sikmiyorum kilo konusundaki

oh ne güzel canım. file kullandin mi. Tüm kıyafetler mi fileye konuluyor yoksa küçükler mi sadece

Gece yedigim çikolata veya hamurun ne faydası olacak ki çoluğa onu kendi nefsim için yiyorum ki ama meyve veya süt tüketiyorum acıkınca ama acıkmadım 2 gün bakalım bugun nasıl geçecek .., bide yedikçe daha çok acıkıyorum ben

Ay inşallah öyledir ben üç kilo doğmuşum eşim üç buçuk

Himmmm bak o zaman baska cikolata gece yememeye calis ben sut iciyorum yada yogurt yiyorum haklisin dikkat etmek lazim ogunlerimize

Kızlarrrr bi sorum olacak size..balık yağına nezaman başladınız ve haftada kaç gün içiyosunuz marka tercihlerinizi alabilirmiyimmm

Doğumdan sonra sütün gelmesi için sıcak duşa girerseniz süt kanalları daha çabuk açılıyor zaten doktorunuz da muhakkak söyler... Humana, Rezene vs kişiye göre değişiyor süt yapan şeyler. Kiminde dereotu yapıyor kiminde incir... Deneme yanılma yolu ile sanırım ama en önemlisi stressiz olmanız

Oğlumda şubat doğumlu. Dısarı cıkacagımız zaman. Uyku tulumu şeklinde battaniyeler var ona sarıp tekrar kalın battaniyeye sararak çıkarıyordum ben. Tek battaniye az geleceği gibi tek tulumda az gelecektir. Ozaman arabamız falan yoktu. Şimdi arabamız var. Şimdi bile dışarı çıkacaksak olsak eşim önce gider arabayı ısıtır sonra biz oğlumla gideriz. Demem oki arabanız varsa önceden ısıtıp tek tulumla ya fa battaniye ilede idare edebilirsiniz. Ben sanırım yine aynı şekilde kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…