2017 Şubat Anneleri

Kızlarrrr bi sorum olacak size..balık yağına nezaman başladınız ve haftada kaç gün içiyosunuz marka tercihlerinizi alabilirmiyimmm
Hafta hatırlamıyorum ama uzun süredir kullanıyorum. Günde bir tane EFA balık yağı kullanıyorum. Bu vitaminleri verdikleri haftalarda başlamıştım kullanmaya.

Hafta hatırlamıyorum ama uzun süredir kullanıyorum. Günde bir tane EFA balık yağı kullanıyorum. Bu vitaminleri verdikleri haftalarda başlamıştım kullanmaya.
Balik yağının zamanı yok istediğimiz zaman icebiliriz zararsız cocuklarda i cebiliyor ben hamileliğinin ilk gününden beri kullanıyorum

Bende ne zamandir ayni seyi dusunuyorum,kararsiz kaldim seneye buyuyecekler giyemezler almak ne akdar mantikli cozemedim almak istiyorum h&m de bulmustum 60 70 arasiydi cok tatliydi bakalim

Sat ınız mayısın kaçı? Bizimde sata göre 21 şubat Allah nasip ederse

Merhaba yatağınızı gule gule kullanın ins Internet üzerinden mi aldınız hangi modeli aldınız resim atabilir misiniz

Kızlar hamılelık de oluşan karın cızgım bugun Bır kırmızı gıbı daha belırgın sızce nedendır duyduğuma gore doguma kadar tamamlanıyormus daha gobegımın bıraz ustunde ama bugun Bır kırmızı neden acaba bılenınız var mı

El ve ayak kasintimin gebelikle alakasi yokmus bugun cildiyeye gittim ve sulu egzama olmusum.. kortizonlu bir krem verdi ama tereddutte kaldim kullanip kullanmamakta..

Geçmiş olsun canım.
Doktoruna danış mutlaka kullanmadan önce Allah acil şifalar versin

Ben kıyafetleri hurca koycam canım, iki ayrı hurç yapıp öyle valize koycam.
Keseden daha kolay bulunan bişi sanki hurç.

Hangi marka bebek bezini aldınız? Araştırıyorum bikaç video izledim. Prima ve Huggies sanki daha iyi. Siz ne aldınız?

Ben bi paket molfix aldım.
Canbebeyle 1 tl fiyat farkı vardı oyüzden.
Eğer çok fark olsaydı canbebe alcaktım.
Ucuzdan başlamayı düşünüyorum yani, eğer poposu uyum sağlarsa pahalılara hiç bulaşmıcam :)

Şimdiden tebrikler :)
Darısı benim final makalelerime deyim :)
File kullanmadım ama şimdi sen deyince mantıklı geldi.
An itibariyle kullanma kararı aldım :)

Bu kilo almamak için diyet listesi mi, yoksa iştahsız olduğun için asgari yemen gerekenler mi canım?
Şayet ikincisiyse hemen ben de başlayım uygulamaya :)

kızlar günaydın her yemekten sonra bnde mide ağrısı olmaya başladı .. yanma gibi değişik bişi.. yaşayan varmı

Hem de nası.
Mide yanması uykudan bile uyandırıyo beni bazen

Canım ben bundan almıştım. Kalın giydirip buna sararım arabaya kadar zaten diye düşündüm

Ayy çok tatlı ♡♡♡♡
Nerden ve kaça aldın canım?

Kızlarrrr bi sorum olacak size..balık yağına nezaman başladınız ve haftada kaç gün içiyosunuz marka tercihlerinizi alabilirmiyimmm

Sanırım 27. Haftada başlamıştım.
Benimki ocean plus.
Ama solgar ve imomu da baya tavsiye eden var.

Allah en ağır sınavlarımı hamileliğimde yaşattı
Hayırlısı böyleymiş
27 sene aynı evde yaşadığım canım dedeciğim artık aramızda değil
Kızım olmasaydı nasıl dayanırdım bilmiyorum
Kalbim kanıyor
Onun kadar iyi bir insan zaten cennetlik hiç şüphem yok
Babam kendi evladına bakmamışken o torunun çocuğuna Gül gibi baktı. Allah bin kere razı olsun
Geride kocaman bir acı kaldı
Dua ettiğiniz vakitlerde onu da eksik etmeyin olur mu

Genelde yanma oluyor bende rennie iciyorum birde soda rahatlatiyor

Canım benim de çok yanma var ama doktora söylemeyi unuttum.
Bu rennie yi direk alsam eczaneden, hafif bişey miki, yani ille doktora mu sormak gerekir ki?
Muayneyi beklemek istemiyom

Ivo nörüyon giiii

İylik canım senn :))?

Bende çizgi yok hiç, herkeste olan bişey miki bu?

Bugün evi süpürdüm, bi kaç saat dinlendim yemek yaptım, hazır mutfaktayken canım çekti bi puaça yoğurdum, şimdi kasılmaktan ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum. Yoğurduğum şeyi fırına bile veremedim öylece duruyo. Bu kadar mı güçsüzüm artık diye oturup ağladım kendi kendime. Çok yoruldum artık bir an önce eski ben olmak istiyorum!

Başın sağolsun mekanı cennet olsun canım.. bebişi düşün çok yıpratma kendini..

Başın sağolsun canım
Allahım en güzel şekilde karşılasın, cennetin en güzel yerine koysun inşallah.
Sizlere de sabır versin.
Dua edelim amcama, hamileyiz kabul olur inşallah.
Allah hepimizi cennette buluştursun....

Yok iştahsızlıkla ilgisi yok :) Vücudun ihtiyacı olan yeten ve gerekli şeyler .Gereksiz şeyleri yememem söylendi çünkü karbonhidratın bebeğe pek faydası yokmuş hamilelikte protein ağırlıklı beslenme gerekiyor bide bende gebelik şekeri de çıktı ondan

Revna geçmişde kaldı görmedin galiba beşik işini naptın karar verdin mi bide hangi siteden alcaksın veya internetten mi alıcaksın

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Cnm başın sağolsun insanın sevdiğini kaybetmesi gerçekden çok acı mekanı cennet olsun inşallah

Başın sağolsun mekanı cennet olsun ne güzel insanın hayatında böyle güzel insanların emeklerinin anılarının sevgilerinin olması bizede uzun süre anne annem baktı öldüğünde ilk kez ölümün soğuk yüzü ile tanışmıştım ama bundan sonra yapılacak olan onları anılarda yaşatmak ve 2 ay sonra dünyaya gelecek karnımızdaki güzelliklere anlatmak anlarda yaşatmak

Çok üzüldüm canım..
Başın sağolsun..

Aynı durumdayım ...
Duygularıma tercüman oldun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…