Ah canım ben hep öyle oluyrm sürekli bide düzen psikolojisine girdim iş yapıyrm sonrada ağrı kasılma otursam oturamıyrm yatsam yatamıyorum hiç dinlenemiyorum akşam yatakda bile aynı dertteyim çok moralim bozuluyoBugün evi süpürdüm, bi kaç saat dinlendim yemek yaptım, hazır mutfaktayken canım çekti bi puaça yoğurdum, şimdi kasılmaktan ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum. Yoğurduğum şeyi fırına bile veremedim öylece duruyo. Bu kadar mı güçsüzüm artık diye oturup ağladım kendi kendime. Çok yoruldum artık bir an önce eski ben olmak istiyorum!
Revna geçmişde kaldı görmedin galiba beşik işini naptın karar verdin mi bide hangi siteden alcaksın veya internetten mi alıcaksın
Öyle deme annesi üzülür bebek.sayili gün çabuk geçer hiç yerinde durmamışsın sende yaw bir otur da ne işin var pohacayla .pohaca yoruyo insanı yawBugün evi süpürdüm, bi kaç saat dinlendim yemek yaptım, hazır mutfaktayken canım çekti bi puaça yoğurdum, şimdi kasılmaktan ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum. Yoğurduğum şeyi fırına bile veremedim öylece duruyo. Bu kadar mı güçsüzüm artık diye oturup ağladım kendi kendime. Çok yoruldum artık bir an önce eski ben olmak istiyorum!
Ne oldu kiFullialein başın sağolsun Can'ım, mekanı cennet olsun
Benden de iyi bavul hazırladım bugün . bir sey takıldı aklıma yaw.uzun kollu alttan citcitli zibinlar in üstüne hırka giydiriliyormu . ikiside uzun kol ya ondan sordum sıcaklar bebek diye .Canım benim de çok yanma var ama doktora söylemeyi unuttum.
Bu rennie yi direk alsam eczaneden, hafif bişey miki, yani ille doktora mu sormak gerekir ki?
Muayneyi beklemek istemiyom
İylik canım senn :))?
Bende çizgi yok hiç, herkeste olan bişey miki bu?
Ya kusra bakma canım bildirimde gelmedi karışıklığa geldi sanırım görmemişimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017-subat-anneleri.927173/page-3102
Canım bu sayfada cevap yazmıştım, toplu cevap olunca gözünden kaçtı sanırım:*
Şimdi gördüm canim basın sağolsun allah rahmet eylesin .uzulme diyemem üzülürsün tabi ama yapacak yok allah iyileri yanına alir.hamilesin de üzüntü ağır gelir .Allah en ağır sınavlarımı hamileliğimde yaşattı
Hayırlısı böyleymiş
27 sene aynı evde yaşadığım canım dedeciğim artık aramızda değil
Kızım olmasaydı nasıl dayanırdım bilmiyorum
Kalbim kanıyor
Onun kadar iyi bir insan zaten cennetlik hiç şüphem yok
Babam kendi evladına bakmamışken o torunun çocuğuna Gül gibi baktı. Allah bin kere razı olsun
Geride kocaman bir acı kaldı
Dua ettiğiniz vakitlerde onu da eksik etmeyin olur mu
Cnm benim hastaneler sıcak oluyo zaten bide küçücük oluyolar zaten üstünde kat kat olur hırka giydirirsen çıkış için kalın tulum yada hırka giydirip battaneyiyeyle iyice muhafaza etmem önemli onu düşünerek koy boşa yer kaplamasın valiz de diye yorumBenden de iyi bavul hazırladım bugün . bir sey takıldı aklıma yaw.uzun kollu alttan citcitli zibinlar in üstüne hırka giydiriliyormu . ikiside uzun kol ya ondan sordum sıcaklar bebek diye .
Bisey olmaz alabilirsin canim eczaneye sadece gebelik icin diye hatirlat yeterCanım benim de çok yanma var ama doktora söylemeyi unuttum.
Bu rennie yi direk alsam eczaneden, hafif bişey miki, yani ille doktora mu sormak gerekir ki?
Muayneyi beklemek istemiyom
İylik canım senn :))?
Bende çizgi yok hiç, herkeste olan bişey miki bu?
Beni anlatmissin canim bazen diyorum bu ben degilim birde sanki hamilelik bu sefer cok.uzun surduBugün evi süpürdüm, bi kaç saat dinlendim yemek yaptım, hazır mutfaktayken canım çekti bi puaça yoğurdum, şimdi kasılmaktan ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum. Yoğurduğum şeyi fırına bile veremedim öylece duruyo. Bu kadar mı güçsüzüm artık diye oturup ağladım kendi kendime. Çok yoruldum artık bir an önce eski ben olmak istiyorum!
Bende de var şeker ama sınırda dediYok iştahsızlıkla ilgisi yok :) Vücudun ihtiyacı olan yeten ve g2erekli şeyler .Gereksiz şeyleri yememem söylendi çünkü karbonhidratın bebeğe pek faydası yokmuş hamilelikte protein ağırlıklı beslenme gerekiyor bide bende gebelik şekeri de çıktı ondan
Başın sağolsun mekanı cennet olsun çok üzüldümAllah en ağır sınavlarımı hamileliğimde yaşattı
Hayırlısı böyleymiş
Kalbim kanıyor
Babam kendi evladına bakmamışken o torunun çocuğuna Gül gibi baktı. Allah bin kere razı olsun
Beni anlatmissin canim bazen diyorum bu ben degilim birde sanki hamilelik bu sefer cok.uzun surduyastan diyorum evde cocuk var ondan diyorum agrilar var ondan diyorum vs vs hayirlisiyla kurtuluruz zamaninda insalllah gecici sure gececek ama...
Basin sagolsun.hamilelikte yakininin acisi nasil bilirim.ogluma hamileyken annemi kaybetmistim.bebegini dusunup mumkun oldugunca uzmemeye calis kendini .baska ne denir ki.Allah sabir versin.Allah en ağır sınavlarımı hamileliğimde yaşattı
Hayırlısı böyleymiş
Kalbim kanıyor
Allah en ağır sınavlarımı hamileliğimde yaşattı
Hayırlısı böyleymiş
Kalbim kanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?