2017 Şubat Anneleri

Ah canım ben hep öyle oluyrm sürekli bide düzen psikolojisine girdim iş yapıyrm sonrada ağrı kasılma otursam oturamıyrm yatsam yatamıyorum hiç dinlenemiyorum akşam yatakda bile aynı dertteyim çok moralim bozuluyo

Kızlar benim erken doğacak ya hastane çantasını hazırlıcsm ama kiyafetletir toz olur mu çanta içinde? Biberonu emziği de kaynatıp koyucam yarın akşam. Onlarda toz olur mu?
Doktor 36 da alırım demişti yani tahmini 1 ay var

Öyle deme annesi üzülür bebek.sayili gün çabuk geçer hiç yerinde durmamışsın sende yaw bir otur da ne işin var pohacayla .pohaca yoruyo insanı yaw

Benden de iyi bavul hazırladım bugün . bir sey takıldı aklıma yaw.uzun kollu alttan citcitli zibinlar in üstüne hırka giydiriliyormu . ikiside uzun kol ya ondan sordum sıcaklar bebek diye .

Şimdi gördüm canim basın sağolsun allah rahmet eylesin .uzulme diyemem üzülürsün tabi ama yapacak yok allah iyileri yanına alir.hamilesin de üzüntü ağır gelir .sakin ol

Benden de iyi bavul hazırladım bugün . bir sey takıldı aklıma yaw.uzun kollu alttan citcitli zibinlar in üstüne hırka giydiriliyormu . ikiside uzun kol ya ondan sordum sıcaklar bebek diye .
Cnm benim hastaneler sıcak oluyo zaten bide küçücük oluyolar zaten üstünde kat kat olur hırka giydirirsen çıkış için kalın tulum yada hırka giydirip battaneyiyeyle iyice muhafaza etmem önemli onu düşünerek koy boşa yer kaplamasın valiz de diye yorum

Bisey olmaz alabilirsin canim eczaneye sadece gebelik icin diye hatirlat yeter

Beni anlatmissin canim bazen diyorum bu ben degilim birde sanki hamilelik bu sefer cok.uzun surduyastan diyorum evde cocuk var ondan diyorum agrilar var ondan diyorum vs vs hayirlisiyla kurtuluruz zamaninda insalllah gecici sure gececek ama...

Bende de var şeker ama sınırda dedi

Başın sağolsun mekanı cennet olsun çok üzüldüm

Beni anlatmissin canim bazen diyorum bu ben degilim birde sanki hamilelik bu sefer cok.uzun surduyastan diyorum evde cocuk var ondan diyorum agrilar var ondan diyorum vs vs hayirlisiyla kurtuluruz zamaninda insalllah gecici sure gececek ama...

İnşallah bundan sonrası çabuk geçsin... ruhen de bedenen de çok yoruldum.

Basin sagolsun.hamilelikte yakininin acisi nasil bilirim.ogluma hamileyken annemi kaybetmistim.bebegini dusunup mumkun oldugunca uzmemeye calis kendini .baska ne denir ki.Allah sabir versin.

Başınız sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin. Sizede bol sabır versin. Sana en yakınını kaybetmek kadar zor şey yok. Ama benden sana bi tavsiye yapabiliceksen bol bol yasin oku . Hem sevgili deden yattığınyerde rahat etsin hemde sen kendini çok daha ii hissedersin.
Ben babamın kaybını ilk başlarda böyle atlatmıştım. Henüz 1 yıl bile olmadı onu kaybedeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…