Ellerine sağlık allah saglicakla kucagina almak nasip etsin
selam kislar..... benim gibi bu saatte acikip dolabtaki tursuyla bayagi bir bakisip sonra tansiyon ilaci kullandigim icin tursudan vazgecip ekmek arasi yiyen varmi ... pofffff cok acim ya... bu saatee ekmek arasi yenirmi yedim valla...
Bende açım sabretmeye çalışıyorum az sonra süt ve muz yiyip yatacağım bu ara ne görsem yiyesim geliyor eşim de yanımda değil gece filân çikip yerdim inan ki burada olsa o kadar istiyorum yani
Yok henüz yeni aldığımızdan 3 gün içinde teslim edecekler. Ama kurulusu orada vardı gayet kullanışlı görünüyorduseydask
arkadaşlar birşey sorucam acaba benim gibi annesinin evinde ya da kendi evinde başka bir yerde doğum yapmayı düşünen var mı aranızda.. beşik olayını nasıl halledeceksiniz acaba? sinirlerim kaldırmıyor artık ya düşün düşün.. nasıl olacak bu işler bilmiyorum..
Kızlar çay içen var mı hergünben hemen hemen her sabah 1 bardak açık çay içiyorum ya.. içmediğim de oluyor arada ama içtikten sonra da vicdan yapıyorum içmeseydim diye. Normalde de çay kırk yıl aklıma gelmezdi şimdi zararlı ne varsa çok tatlı geliyo malesef.
Ya kusra bakma canım bildirimde gelmedi karışıklığa geldi sanırım görmemişimbende perşembe günü dışarda işim var ondan sonra sipariş vermeyi düşünüyrm evet mağzalarda yok n11 den yada hepsiburadan düşünüyorum bakalım
Beennnnn özellikle hareket halindeyken yururken falan hissediorum kasik agrisini büyük hareketler yapmami engellioGünaydın hamiş anneler ,kasıklarında ağrı hissedenler var mı
Bn seviyorum içiyorum da valla. Turk kahvesi 6-7 aydir hic icmedim. Bi kaç kez sutlu nescafe. Ama cay hergün 3-4 bardak iciyorum. Tabi cay cok saglamk açık. Cay kokulu sicak su da denilebilir:))Kızlar çay içen var mı hergünben hemen hemen her sabah 1 bardak açık çay içiyorum ya.. içmediğim de oluyor arada ama içtikten sonra da vicdan yapıyorum içmeseydim diye. Normalde de çay kırk yıl aklıma gelmezdi şimdi zararlı ne varsa çok tatlı geliyo malesef.
Bir de kızlar çoğunuz balık yağı kullanıyor sanırım, ben kullanmadım hiç ama her hafta mutlaka balık yerim. Hamile kalmadan önce bir kere alerji yapmıştı çekindim içmeye o yüzden acaba haftada bir balık yemek de eşdeğer midir balık hasına.
Kızlar çay içen var mı hergünben hemen hemen her sabah 1 bardak açık çay içiyorum ya.. içmediğim de oluyor arada ama içtikten sonra da vicdan yapıyorum içmeseydim diye. Normalde de çay kırk yıl aklıma gelmezdi şimdi zararlı ne varsa çok tatlı geliyo malesef.
Bn seviyorum içiyorum da valla. Turk kahvesi 6-7 aydir hic icmedim. Bi kaç kez sutlu nescafe. Ama cay hergün 3-4 bardak iciyorum. Tabi cay cok saglamk açık. Cay kokulu sicak su da denilebilir:))
Ben doktora sordum haftada bir kez balım yiyorsan balık yağına gerek yok demişti. Hiç kullanmadım cnm
Oooo ben günde en ez 3 bardak içiyorum. Demir hapını da düzenli kullanmadığım halde en son kanım 14 çıkmıştıHiç vicdan yapma cnm, canının istediğini belli ölçülerde tüketmek lazım bence...
Ben hepsini yaptim bi mevlut için kaldi hastane için isimli alt açma ve battaniye yaptim,,kapi susu,,kolonya sisesiyle şekerlik susledim içine mavi beyaz badem şekeri koycam,,dagitmak için ekstra lokum onlar için kurdan süsledim,,naneli seker li küçük kavanozlar hazirladim dagitmak için,,isimli hastane cikisi tulumu,,lohusa terligi taci,,bardak süsleri ve doğumdan snra dagitmak için bebek sekerlerini hazirladim...mevlut içinde kokulu tasla kucuk yasin kitabi yada mavi kolonya siselerini düşünüyorum
yürürken sanki kafasına çıkacak gibi olduğu zamanlar oldu bnmde. genelde yorgun olduğum zaman oluyor sankiKızlar ben 3 gündür bebeğimi şeyimin üstünde hissediyorum ya sanki çıkacak gibi. O kadar aşağıda olması normal mi?
bnmde ıkı gundur oyle acayıp degısık oluorum cıkıcak gıbıKızlar ben 3 gündür bebeğimi şeyimin üstünde hissediyorum ya sanki çıkacak gibi. O kadar aşağıda olması normal mi?
Fotograflarinı koyabilir misiniz merak ettim fikir olurBen hepsini yaptim bi mevlut için kaldi hastane için isimli alt açma ve battaniye yaptim,,kapi susu,,kolonya sisesiyle şekerlik susledim içine mavi beyaz badem şekeri koycam,,dagitmak için ekstra lokum onlar için kurdan süsledim,,naneli seker li küçük kavanozlar hazirladim dagitmak için,,isimli hastane cikisi tulumu,,lohusa terligi taci,,bardak süsleri ve doğumdan snra dagitmak için bebek sekerlerini hazirladim...mevlut içinde kokulu tasla kucuk yasin kitabi yada mavi kolonya siselerini düşünüyorum
sormustuBir de kızlar çoğunuz balık yağı kullanıyor sanırım, ben kullanmadım hiç ama her hafta mutlaka balık yerim. Hamile kalmadan önce bir kere alerji yapmıştı çekindim içmeye o yüzden acaba haftada bir balık yemek de eşdeğer midir balık hasına.
kızlar selam.. hastane odası için süsleme düşünen varmı?
ben kapı süsü
alt açma süsleme ( hastanedeki küvez yatağın içine koymak için)
bebek tulum süsleme
bebek küvez yatağı tütü tülle süsleme
bebek çikolatası süsleme
draje
lohusa şerbet bardağı süsleme
lohusa şerbeti sunum için damacana
düşünüyorumm..
ev için ise gelene ikram etmek için ya baklava yada lokum belkide ikiside:)
40 mevlüdü içinde kadife kaplı yasinler var onu düşünüyorum.. ayrıca Allah nasip ederse 40ınde bebeğimin sağlığı için kurban kesip 40 mevlüdünü yapacağım.. planım bu :)
bunların hepsini ablamla yapmayı düşünüyoruz bakalım neler çıkacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?