2017 Şubat Anneleri

selam kislar..... benim gibi bu saatte acikip dolabtaki tursuyla bayagi bir bakisip sonra tansiyon ilaci kullandigim icin tursudan vazgecip ekmek arasi yiyen varmi ... pofffff cok acim ya... bu saatee ekmek arasi yenirmi yedim valla...

Dün tam da o saatlerde ben de peynir ekmek gömüyodumm :))

Bende açım sabretmeye çalışıyorum az sonra süt ve muz yiyip yatacağım bu ara ne görsem yiyesim geliyor eşim de yanımda değil gece filân çikip yerdim inan ki burada olsa o kadar istiyorum yani

Ayy muzlu süt harika bişi.
Ben de bi kaç haftadır keşfettim.
Muz bal ve sütü blenderdan geçirip içiyom...
Ayy canım çekti bak yine :)

Yok henüz yeni aldığımızdan 3 gün içinde teslim edecekler. Ama kurulusu orada vardı gayet kullanışlı görünüyordu seydask

seydask ve ben heycanla yorumlarını bekliyoruz, kurunca bizi etiketlemeyi unutma emi :)

Tatlım sen bu meseleyi çok kafana taktın sanki.
Ablamda annemde doğurdu 3 ay kaldı senim gibi.
O üç ayda bebeği normal sünger yatakta yatırdı. Beşik vs almadı bile.
Hastane çıkışı ve diğer acil şeyleri almıştık.
Gayet de gül gibi baktı 3 ay bebişine.
Bebek için önemli olan annenin mutlu huzurlu olması, nerde olsa yatar yavrucaklar.
Zaten ilk aylar hareketleri sınırlı.
Koyduğun yerde kalıyolar, öyle çok hareketli değilki, düşer da çarpar diye korkmana gerek yok.
Ben olsam alırım bi pamuk yatak oh mis.
Bi de ta erzuruma park yatak taşımazdım şahsen.
Ama erzurumdaki evin için şimdiden sipariş verip hazır kurulu düzene gidiyim diyosan o ayrı.
Aldır eşine bi yandan hazırlasın bebeğin ortamını, eğer için rahat edecekse.

Ayy hakkaten yaa.
Çayı hiç aramayan ben çay canavarı oldum.
Nerde lüzumsuz şey varsa canım çekiyo :)
Asitli içecek, burger, ketçap mayonez, dondurma, çiğköfte vs vs.
Ama çok çekince hemen dikkatimi dağıtıyom, takılıp kalmayım diye.
Öyle öyle geldim bu günlere :)

Tatlım ben de tekzene bi bakarım önce.
Yani mağazasında olmayabilir ama bi şansımı denicem ilk boşluğumda gidip bakıp.
Olmadı ben de n11.
Zaten çok şeyimi n11den aldım, memnun kaldım.

Ben çay içiyorum kızlar ya seviyorum ne yapayım günde 4 bardak filan oluyor en fazla ama tabii günde bir demir hapi, pekmez, kuru dut kurusu üzüm filan da tüketiyorum destek olsun kana diye

Bn seviyorum içiyorum da valla. Turk kahvesi 6-7 aydir hic icmedim. Bi kaç kez sutlu nescafe. Ama cay hergün 3-4 bardak iciyorum. Tabi cay cok saglamk açık. Cay kokulu sicak su da denilebilir:))

Ben doktora sordum haftada bir kez balım yiyorsan balık yağına gerek yok demişti. Hiç kullanmadım cnm

Oooo ben günde en ez 3 bardak içiyorum. Demir hapını da düzenli kullanmadığım halde en son kanım 14 çıkmıştı Hiç vicdan yapma cnm, canının istediğini belli ölçülerde tüketmek lazım bence...

Bn seviyorum içiyorum da valla. Turk kahvesi 6-7 aydir hic icmedim. Bi kaç kez sutlu nescafe. Ama cay hergün 3-4 bardak iciyorum. Tabi cay cok saglamk açık. Cay kokulu sicak su da denilebilir:))

Rahatladım yaa benim bi bardak çok masummuş:)) siz de çok içmeyin yine de:)))

Revna ben ebebek de ve civilde gördüm ama düz parmaklıklı model var sordum tek model bu olduklarını sölediler bende düz almak istemedim ben ilk defa şansımı deniycem internetten inşallah kötü çıkmaz yüksek ihtimal diğer hafta sipariş vericem
bugün mide bi garip açım aslında ama hiç bişey istemiyorum yada ne istediğime karar veremiyorum

ellerine sağlık fotograf atarsan bizede fikir olur:)
bnm alt açma ve tulum böyle olacak

İyi günler arkadaşlar. Dün kızımı gördüm çok şükür. Böbrek kum sorunuma rağmen çok iyi maşallah. 30+3 ama ultrason ölçümlerinde 32 hafta görünüyor. Kilo boyu iyi :) Başı aşağıda olduğu için erken gelebilir dedi doktorumuz. Sağlıkla hayırlı gelir evlatlarımız inşallah
Dün doktorum annelik devlet ödemesinden bahsetti, işyerimiz var ve benim üzerime bağkurluyum. Bu durumda iş sahibi olup ödeme alınıyor mu var mı aranızda bilgisi olan?.

selam kislar.... geceleri hiiic uyuyamiyorun... dun gece 4 te uyudum herhalde... beslenme konusunda aranizda en kotu beslenen benim sanirim.. ben yaklasik 20 senedir yumurta ve tavuk yemedim icinde yumurta olan biseyide yiyemiyorum... et desen yemek icinde yiyemiyorum baliktan nefret ediyorum. hergun duzenli yemek yapmama ragmen yemek yiyemiyorum 8 sene cok buyuk biyerde calistim ve yemekleri igrenc oldugu icin yemektende nefret ettim... sadece kahvalti peynir zeytin ile beslenen biriyim ama duzenli yemek yemedigim icin cook zayif degilim masallahim var... bebegimi soracak olursaniz anlamsiz bi sekilde onunda masallahi var ... tek sorun bende olmayan depolari emdigi icin kemiklerimdeki dayanilmaz agri.. sabaha kadar kemiklerim kirilmis sanki bi cuvala koymus salliyolar gibi agriyo... oyuzdende uyumuyom... vitamin icmiyorum sadece kemik agrilarima magnezyum verdi doktor.. b12 im normalde 110 falan olmaai lazim benim 40 gebelikten once surekli igne yiyodum... kan desen 10 un altina dustu... ben ama isteyerek degil yiyemiyorum ... yiyen birini izleyemiyorum.... pofffff bu yuzden bayagida zorlaniyom... nasil aşsam bunlari bilmiyorum.. ama bu hamileligimde iki tane disim kirildi ... cok uzuluyorum cok

Fotograflarinı koyabilir misiniz merak ettim fikir olur

Kızlar hem uyku tulumu hem dışarıda giyilecek ,soğuktan koruyacak uygun tulum arıyordum.
44.5 tl'ye internetten aldım.
3.cü bebek düşünmediğim için uygun olsun işimi görsün düşüncesindeyim..

Bu arada prima 1 ve 2 no bez aldım.
Tanesi 28 kuruşa geliyor.Çok uygun geldi bana.Düşünen varsa h.burada isimli sitede kargo bedava

Kızlar ben araba kullanmada zorlanmaya başladım.
Karnım direksiyona geliyor artık.
Zor da kalmadıkca binmemeye çalışıyorum artık.
Var mı hala rahat kullanan?

Ayni soruyu doktoruma sormusti
sormustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…