2017 Şubat Anneleri

Eşine sıkıntı olmaz herhal.annenin yanında rahat edeceksen annenin yanında kal cok heycan yapma tatlim.hali dediğin ne ki ver yıkamaya tamam.ayrica yıkamasan ne olcak ya sende hamile hanımsın kim bakacak halıya

bilmiyorum ki nerde rahat ederim.. normalde kendi evimde daha çok rahat ederim gibi geliyor çünkü alışmışım artık kendi düzenime.. ama herkes nasıl bakacaksın bebeğe, annen kaç gün kalabilir ki falan diyor.. bakalım nasıl olacak bilemiyorum..

Sudocrem alan arkadaslarrr
60 gram olani alsam smdilik yeter mi?
Bi de yan yatis yastigi olarak hangi marka almistiniz???

Ben 60 gr olanını aldım canım. En iyisi diye düşündüğüm için aldım ama böyle şeyler bebekten bebeğe değişiyor malum. O yüzden deneme boy olmuş olur..

Ay o soruları soranların kafalarını duvara sürtmek suretiyle kıvılcım çıkarmak istiyorum ama kararlıyım canımı sıkanın ağzının payını vericem zayıf bu çocuk diyene niye üzüldün ağırlığınca altın mı takacaktın dicem, ağrın var mı diyene sen geldiğinden beri başım ağrıyo bi sus dicem, sütün var kı diyene yoksa napıcan sen mi emziricen dicem dermiyim derim ha bu hamilelik beni çok gerdi kendimden korkuyorum herşeyi yapabilirim:)))

Zaten o millet yok mu ve dedikleri yokmu .1 hafta kalsa anneniz yeter . Zaten alisirsin canim . benimde ilk cocugum hiç korkum yok kiz

Cok tatlısın ya .laflar fikir oldu kullanırım belki bu laflari

Düz modelleri beğenmedim ben canım.
Nebiliyim bi esprisi yok.
Tekzende kalpli var ama 'sadece internete özel' diye yazmışlar altına.
Ama yine de bi mağazaya bakmak istiyom.
Olmazsa netten sipariş vercez artık.

Canım senin de üstüste gelmiş ya.
Allah yardımcın olsun.
Bi beslenme uzmanına gitsen çok iyi olur aslında.

Bu tulum çok güzelmiş bu da mı hepsiburada dan?

Kızlar ben araba kullanmada zorlanmaya başladım.
Karnım direksiyona geliyor artık.
Zor da kalmadıkca binmemeye çalışıyorum artık.
Var mı hala rahat kullanan?

Ben henüz zorlanmıyorum çok şükür.
Sanırım iç karnım geniş oyüzden dışta okadar büyük değil sanki karnım.

Eşim hamile kaldığımdan beri sen hamilesin geç yan tarafa diyo.ben goturururm diyo.o yüzden son 7 aydır arabanin direksiyonuna gecirmiyo
İyiymiş kız :)
Ee eşin gün boyu evde mi gün içinde napıyonn?
Ben o yokken mecbur direksiyon başındayım çünkü dolmuş sarsıyo insanı.

çok teşekkür ediyorum tecrübesizlik işte napim.. bende hala hiçbirşey alamadım.. ne aldın acaba toplu alışveriş derken.. ?

Canım benim, yorgan yada sünger, hiç farketmez yani diyomya ilk 3 ay çok hareketli değil nerde olsa yatar.
Onun dışında zaten arkadaşlar liste yazmıştı onlardan al, erzuruma taşıyamıycağın şeyleri alma.
Eşinin başı rahata ulaşsın birlikte alırsınız kalanları.
Onun da işi zormuş, ben de tez yazdım, kolay değil, Allah yardımcınız olsun.

çok teşekkür ediyorum tecrübesizlik işte napim.. bende hala hiçbirşey alamadım.. ne aldın acaba toplu alışveriş derken.. ?

Benim ikinci çocuğum olduğu için bir çok şeyimiz var zaten.
Toplu derken biberon ,emzik ,bez vs ıvır zıvırları aldım..

Evet canım h.burada.com'dan aldım.
Mothercare de tulum 90 liraydı.
Polarlar 60-70 arası..
Bu hem gündüz hem gece işimi görür.

Evet canım h.burada.com'dan aldım Mothercare de tulum 90 liraydı.
Polarlar 60-70 arası..
Bu hem gündüz hem gece işimi görür.

Link atabilirmisin canım sana zahmet?
Yani tulum diye ararsam bi dünya sonuç çıkar, kısa yoldan buluyum bu modeli :)
(Yani senin için zor olmıcaksa )

Son düzenleme:
kızlar merhaba;
benim gibi çatı kemiği ağrıyan var mı? yürürken özellikle ağrı yapıyor. artık geceleri dönmekte de zorlanıyorum. Üzerinize afiyet 3 gündür de nezleyim. Burun tıkanıklığı da gece çok rahatsız ediyor. Zorlu günler başladı galiba.

Bu arada hepsiburada.com'da en uzun gece olması dolayısıyla baya indirim var anne bebek ürünlerinde. bi inceleyin derim. ben pek çok şeyi aldığım için pek bişey bulamadım.

Günaydın kızlar, gece hiç uyuyamıyanlardanım, sağ ve özellikle sola yatmaktan bacaklarım kalçalarım fena ağrıyor. Uykusuzluktan geçtim Ağrı'lar çok fena
benimki uyuyamamak değil de sürekli lavabo dönme derken kesintiye uğraması. haliyle uyuduğumdan bişey anlamıyorum. bi yandan yavaş yavaş ağrılarımda başladı gibi. son 6 hafta bakalım nasıl geçecek.

geçmiş olsun diyelim o zaman. inşallah en kısa zamanda normale dönersin. kötü düşünüp canını sıkma hiç. Herşey olacağına varır derler. Akışına bırak herşeyi.

ben çayı çok seven biriyim. bazen günde 4 bardağı buluyor bazen de hiç içmediğim oluyor. dengeli beslendikten sonra çok etkisi olduğunu düşünmüyorum.

ben düşünüyorum ama nasıl bişey yapacağımı bilmiyorum. bi de normal doğum istediğim için planlı bir doğum olmayacak. hangi ara odaya yerleşip yapacağım süsleme ikramlık işlerini o da kafamı karıştırıyor. kapı ve beşik süslemeye arkadaşım yardımcı olacak. çikolata kolonyayı önceden hazır edeceğim. bakalım artık zamanla kafamda oturturum.

Sudocrem nedir acep
pişik kremi canım.

merhaba kızlarrrr doktordan geldik çalışabilir raporumuzu aldık kızım iyiymiş çok şükür haftasına göre iyi dedi doktorum ama 4-5-6. aylarda önden gidiyordu artık önden gitmiyor geride değil ama beslenmene dikkat et dedi. yüzünü göstermedi yine elini kapatmıştı. normal doğum pozisyonunu almış küçük hanım perine masajını soracaktım onu unuttum yalnız soran var mı aranızda?

teşekkür ederim tatlım yapmadı geri rahatsız etmeyelim sizi dedi :) ama sonlara doğru kaçış yok heralde bundan

canım haplardan alınan kalsiyum doğal yolla alınanlardan daha geç emilirmiş o yüzden herşeyin doğalı en güzeli. tabi takviyeler de alıyoruz ama yetmez. yoğurt bol bol yemelisin içine tadını değiştirecek şeyler atmaya çalış pulbiber nane gibi... yeşillik salata vs yemeye çalış demir için. protein için de günlük bir yumurta kurtarır seni haşla tereyağında kavur karabiber at tadı ağzına gelmez ben sevmediğim şeyleri çiğnemeden hap gibi direk yutuyorum sen de deneyebilirsin. et için de kıymadan et köfte yapabilirsin bol baharatlı içine ekmek doğrarsan bir de knorr köfte harcı koyuyorum ben (biliyorum sağlıklı değil ama napim) tadı değişiyor :) sonra omega 3 kuru üzümde de varmış yiyebiliyorsan

artı tatlı ihtiyacını karşılama canın tatlı istediğinde azıcık pekmez ye gör bak abur cubur istemez canın :) sana da bebeğine de sağlık sıhhat olsun :)

çok tatlıymış bu tulum güle güle giysin :) nerden aldın acaba?

2 hafta var aramızda ama ben kullanıyorum sadece koltuğu geride tutmaya çalışıyorum. arkadaşım 37 ye kadar kullanmıştı onu örnek alıyorum ben de

ayyyy hiç deme şu soruları offfff rahat rahat acımı mutluluğumu yaşayamicam diye korkuyorum. valla tek çözüm cevaplarını vermek onlara yoksa susmak bilmezler. bi de hemen evine bebek görmeye kabul etmeyince kınıyorlar burda başta bnm kv kınadı. ama bilmiyor başına gelecekleri ben de kabul etmicem kimseyi. hastanede herkes geliyor zaten ne gerek var iki gün sonra eve gelmeye bari birkaç hafta geçsin dicem

Link atabilirmisin canım sana zahmet?
Yani tulum diye ararsam ni dünya sonuç çıkar, kısa yoldan buluyum bu modeli :)
(Yani senin için zor olmıcaksa )

Premom 1012 giraffe uyku tulumu diye yazarsan çıkıyor canım.
Ben de uygulana tlf.da yüklü olduğu için link vermiyor.

Tulumu h.burada.com'dan aldım

Arabayı ise boyum kısa olduğu için koltuğu geriye aldığım da uzanamıyorum.
Boy.dan kaybediyorum :)

Kızlar çatı muaynesi kaçıncı haftada oluyo?
Benim 34+0 muaynem var yarına, ama çatı falan demedi doktor, daha sonra mıki ozaman acaba ?
Şayet yarınsa hemen epilasyon yapmam lazımm (utanan maymun işareti) :))

32 haftalık ıken çalışamaz raporu parasını alabılıyorsnız ama çalışana gore daha kısa cıkıyor 52 gun gıbı doğumdan sonra ıkı aya yakın rapor alıyorsunuz bunları ödüyor dogum parası adı altında vermıyor dedı sgk ama nette okuduğuma gore alanlar varmıs onu da denıycem bakalım devletın çocuk parası ve sut parasını da alabılıyorsunuz

Benim 34+0 muaynem var yarına, ama çatı falan demedi doktor, daha sonra mıki ozaman acaba ?
Benım doktorum 36 da yapıck ama bence ogrenın riske atmayın

herzaman gerıde kullandıgım ıcın sıkıntı yok:))ama dr kesınlıkle kullanma dıor fazla kullanmıyorum esım bırakıyor işe artık

Çalışmıyorum ben gi evdeyim bütün gün . çıkmam gerekirse esim goturuyo .home ofis eşimin isi . sıkıntı yok onun için telefonu olsa yeter ise gitmiş sayılıyor

Ben
Benim doktor 37 dedi çatı muayenesi icin.

Gönül ister catur çutur söylemek ama söylemem har hal gelmeyin diye.bir bahane bulmak lazimama ne bahane etmeli kien başta apartmandakiler gelir koşa koşa şimdiden soruları düşünebiliyorum.hatta hamile olduğumu söyledikten sonra başladılar . ayy ben 4 kilo çıkardım bebeğimi . hemde normal.en başta da kv dedi .ne yapan seni çat büyükse 4kilo 5 kilo çıkardınsa banene bahane bulmaliki ne oldu da misafir kabul edemiyoruz olsun.mesala doktor kalabalığa sokmayın dedi .mikrop kapabilir dedi demek .bir komşu öyle demişti benim neyim eksik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…