Tam bir çay tiryakisiydim şuanda çay dendiğinde bile midem kötü oluyor. Günde 2 bardak çay ve 1 fincan Türk kahvesi veriliyorKızlar çay içen var mı hergünben hemen hemen her sabah 1 bardak açık çay içiyorum ya.. içmediğim de oluyor arada ama içtikten sonra da vicdan yapıyorum içmeseydim diye. Normalde de çay kırk yıl aklıma gelmezdi şimdi zararlı ne varsa çok tatlı geliyo malesef.
Benimdeeeeeee(
Cnm bende aynıyım hemen herşeye ağlayarak tepki veriyorum eşimde sürekli değişdin bi garip oldun hamilelikde diyo çabuk geriliyorum bi laf kaldıramıyrm hemen gözlerim dolu dolu oluyo duygusal olarak okdr güçsüzüm kiHepimiz öyleyiz Can'ım eşim den yardım istiyorum çoğu zaman yapıyor yapmadı mı alınıyorum .., zaten herşeye alınıyorum ağlama krizlerine giriyorum sıkıldım artık bu durum dan duygu değişikliğinden onu özlüyorum sarılıyorum sonra bir soğukluk oluyor kötü cümleler söylüyorum onu üzüyorum oda hamileyim dşye uzatmıyor ama ben sıkıldım
Banada mantıklı geldi söylediğin ilk bi kaç ay hassas olucağı için o günleri aşana kdr iyisini kullanmak mantıklıDaha iyiyim canım şükür.. insan azıcık iyi hissedince şunu da yapayım bunu da aradan çıkarayım diyor ama olmuyor işte..
Ben deterjan olarak dalin sıvı deterjan kullandım yumuşatıcı kullanmadım. Şampuan olarak da mustela aldım. Evet diğerlerine göre baya pahalı ama benim düşüncem daha çok minik ve hassas oldukları dönemde biraz parayı düşünmemeye çalışmak. Şampuan 500 ml baya gider diye düşünüyorum. 5-6 ayından sonra daha normal ürünlere dönebilirim zorlanırsam. Başlarda bir iki kere paraya kıymaktan bişey olmaz düşüncesindeyim..
aynı bende öyleyim normalde çay içmezdim kahvaltıda bile bi bardak çayın yarısı ziyan olurdu hep am hamilelilde içesim geliyo bence vicdan yapma sıvı girişi oluyo midene hazır meyvesularından çok çok iyidirKızlar çay içen var mı hergünben hemen hemen her sabah 1 bardak açık çay içiyorum ya.. içmediğim de oluyor arada ama içtikten sonra da vicdan yapıyorum içmeseydim diye. Normalde de çay kırk yıl aklıma gelmezdi şimdi zararlı ne varsa çok tatlı geliyo malesef.
Iciyorim ben basta cok tiksinmistim ki cay tiryakisiyim suan iciyorum kansizlik yapar diye kisitli veriyorlar zaten,ama protein,kara uzum,pekmez vs birde ilac iciyorsan ki demir hapi bir iki bardaktan bisey olmaz ben ilk kizimda da ictim birsey olmaz yani vicdan yapacak kadar zarari yok:)Kızlar çay içen var mı hergünben hemen hemen her sabah 1 bardak açık çay içiyorum ya.. içmediğim de oluyor arada ama içtikten sonra da vicdan yapıyorum içmeseydim diye. Normalde de çay kırk yıl aklıma gelmezdi şimdi zararlı ne varsa çok tatlı geliyo malesef.
Hemde acik iciyormussun ilahi arkadasim ben birde demli iciyorum:)Kızlar çay içen var mı hergünben hemen hemen her sabah 1 bardak açık çay içiyorum ya.. içmediğim de oluyor arada ama içtikten sonra da vicdan yapıyorum içmeseydim diye. Normalde de çay kırk yıl aklıma gelmezdi şimdi zararlı ne varsa çok tatlı geliyo malesef.
Eskiden tahta besikler varmış . içine koyuyormuş annemiz bizi tıngır mıngır sallıyormuş.tahta beşik candır can .yaza da oyun parkı nda uyur iki seçenekten birinde mutlaka durur bebeklerimzo da ayrı bir sıkıntı olur tabi.. şükür öyle bir durum yok ama yinede göçebe gibi oluyo insan.. ilk bebek olunca acemilikte çok.. nerde yatacak doğunca bebek bilmiyorum sahiden.. ayy hiç içime sinmiyo yaa...
Ayy bende öyleyim çaysız Kahvaltı çok boş geliyor yasaklar hep tatlıdır derler ya hakikaten onu yaşıyoruz yani bu nasıl bir durum ya ben ve benim gibi olanlara şaşırıyorum komikKızlar çay içen var mı hergünben hemen hemen her sabah 1 bardak açık çay içiyorum ya.. içmediğim de oluyor arada ama içtikten sonra da vicdan yapıyorum içmeseydim diye. Normalde de çay kırk yıl aklıma gelmezdi şimdi zararlı ne varsa çok tatlı geliyo malesef.
Bir de kızlar çoğunuz balık yağı kullanıyor sanırım, ben kullanmadım hiç ama her hafta mutlaka balık yerim. Hamile kalmadan önce bir kere alerji yapmıştı çekindim içmeye o yüzden acaba haftada bir balık yemek de eşdeğer midir balık hasına.
başınız sağolsun. mekanı cennet olsunAllah en ağır sınavlarımı hamileliğimde yaşattı
Hayırlısı böyleymiş
27 sene aynı evde yaşadığım canım dedeciğim artık aramızda değil
Kızım olmasaydı nasıl dayanırdım bilmiyorum
Kalbim kanıyor
Onun kadar iyi bir insan zaten cennetlik hiç şüphem yok
Babam kendi evladına bakmamışken o torunun çocuğuna Gül gibi baktı. Allah bin kere razı olsun
Geride kocaman bir acı kaldı
Dua ettiğiniz vakitlerde onu da eksik etmeyin olur mu
Bende de alerji yapmıştı kaşınma kalın ölmüştüm balık yiyorum 3 aydır her haftaBir de kızlar çoğunuz balık yağı kullanıyor sanırım, ben kullanmadım hiç ama her hafta mutlaka balık yerim. Hamile kalmadan önce bir kere alerji yapmıştı çekindim içmeye o yüzden acaba haftada bir balık yemek de eşdeğer midir balık hasına.
Bende düşünüyorum ama zamanda daraldı bir an önce karar vermek lazım gitmek için yeni doktor yeni ortam off of sonra vazgeçiyorum ama kaynanamın gelip uzun süre kalma durumunu düşününce gidicem diyorumarkadaşlar birşey sorucam acaba benim gibi annesinin evinde ya da kendi evinde başka bir yerde doğum yapmayı düşünen var mı aranızda.. beşik olayını nasıl halledeceksiniz acaba? sinirlerim kaldırmıyor artık ya düşün düşün.. nasıl olacak bu işler bilmiyorum..
İmom ztn omega içerikli bir urun ve bir vok vitamin gorevini fazlasıyla görüyor bende kullaniyorumya ben imom mega kullanıyorum doktor niçin bana balık yağı vermedi ki
Hemde acik iciyormussun ilahi arkadasim ben birde demli iciyorum:)
Ayy bende öyleyim çaysız Kahvaltı çok boş geliyor yasaklar hep tatlıdır derler ya hakikaten onu yaşıyoruz yani bu nasıl bir durum ya ben ve benim gibi olanlara şaşırıyorum komik
günaydın mı desem tünaydın mı desem bilemedim hanımlartembelliğin dibine vurmuş durumdayım geceden beri kar yağıyor ve okullar tatil oldu çok mutluyum bugün kızımı da görmeye gideceğiz inşallah doktorum çatı muayenesi yapacağım ne durumdasın demişti geçen kontrolde korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok
ve nurtopu gibi 4 tane çatlağım oldupehlivan gibi yağlanmama rağmen kaşınıyordum ve okulda boş bulunup bir an kaşıdım resmen 4 parmağımın izi çıkmış ve kıpkırmızı geçmiyor aman ha kızlar ne kadar kaşınsa da ellemeyin
canım benim doktorum da yazmadı balık yağı. ben de haftada bir balık yiyorum dedim o yeter dedi. artı ceviz ve kuru üzüm ye günlük dedi. kuru üzümde de omega 3 var dedi ben de şu çekirdekli olanlardan çekirdeklerini dişimle ezerek yiyorum. hem kan hem omega bir taşla iki kuş
Ben elde yi kama programinda yikadim ama 15 dk yeterli benceKızlar size bir soru : Kızımın kıyafetlerini 30 derecede 15 dk mı, 30 derecede 40 dk mı yıkamalıyım?
Aramızda 3 gün var :) sat 17 mayıs.sat 20 mayıs... tahmini doğum 24 şubat denildi ilk... 24 haftada ayrıntılıda 17 denildi ama bakalım haftaya 32 hafta olucam o zaman dahada net bşr tarig verilir..sizi sat kaç?
Ben elde yi kama programinda yikadim ama 15 dk yeterli bence
Ellerine sağlık allah saglicakla kucagina almak nasip etsinO gün yıkadım bende 15 dk yıkama üzerine 12 dk durulama yatırdım mis oldular:)
Ben hepsini yaptim bi mevlut için kaldi hastane için isimli alt açma ve battaniye yaptim,,kapi susu,,kolonya sisesiyle şekerlik susledim içine mavi beyaz badem şekeri koycam,,dagitmak için ekstra lokum onlar için kurdan süsledim,,naneli seker li küçük kavanozlar hazirladim dagitmak için,,isimli hastane cikisi tulumu,,lohusa terligi taci,,bardak süsleri ve doğumdan snra dagitmak için bebek sekerlerini hazirladim...mevlut içinde kokulu tasla kucuk yasin kitabi yada mavi kolonya siselerini düşünüyorumkızlar selam.. hastane odası için süsleme düşünen varmı?
ben kapı süsü
alt açma süsleme ( hastanedeki küvez yatağın içine koymak için)
bebek tulum süsleme
bebek küvez yatağı tütü tülle süsleme
bebek çikolatası süsleme
draje
lohusa şerbet bardağı süsleme
lohusa şerbeti sunum için damacana
düşünüyorumm..
ev için ise gelene ikram etmek için ya baklava yada lokum belkide ikiside:)
40 mevlüdü içinde kadife kaplı yasinler var onu düşünüyorum.. ayrıca Allah nasip ederse 40ınde bebeğimin sağlığı için kurban kesip 40 mevlüdünü yapacağım.. planım bu :)
bunların hepsini ablamla yapmayı düşünüyoruz bakalım neler çıkacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?