2017 Şubat Anneleri

Tam bir çay tiryakisiydim şuanda çay dendiğinde bile midem kötü oluyor. Günde 2 bardak çay ve 1 fincan Türk kahvesi veriliyor

Cnm bende aynıyım hemen herşeye ağlayarak tepki veriyorum eşimde sürekli değişdin bi garip oldun hamilelikde diyo çabuk geriliyorum bi laf kaldıramıyrm hemen gözlerim dolu dolu oluyo duygusal olarak okdr güçsüzüm ki
Banada mantıklı geldi söylediğin ilk bi kaç ay hassas olucağı için o günleri aşana kdr iyisini kullanmak mantıklı
aynı bende öyleyim normalde çay içmezdim kahvaltıda bile bi bardak çayın yarısı ziyan olurdu hep am hamilelilde içesim geliyo bence vicdan yapma sıvı girişi oluyo midene hazır meyvesularından çok çok iyidir

Iciyorim ben basta cok tiksinmistim ki cay tiryakisiyim suan iciyorum kansizlik yapar diye kisitli veriyorlar zaten,ama protein,kara uzum,pekmez vs birde ilac iciyorsan ki demir hapi bir iki bardaktan bisey olmaz ben ilk kizimda da ictim birsey olmaz yani vicdan yapacak kadar zarari yok:)

Hemde acik iciyormussun ilahi arkadasim ben birde demli iciyorum:)

o da ayrı bir sıkıntı olur tabi.. şükür öyle bir durum yok ama yinede göçebe gibi oluyo insan.. ilk bebek olunca acemilikte çok.. nerde yatacak doğunca bebek bilmiyorum sahiden.. ayy hiç içime sinmiyo yaa...
Eskiden tahta besikler varmış . içine koyuyormuş annemiz bizi tıngır mıngır sallıyormuş.tahta beşik candır can .yaza da oyun parkı nda uyur iki seçenekten birinde mutlaka durur bebeklerimz

Kizlar ben bikac gundur cok az hareket hissediyorum bebisimin. Buyudugu icin mi konumu mu degisti hic anlam veremiyorum

Ayy bende öyleyim çaysız Kahvaltı çok boş geliyor yasaklar hep tatlıdır derler ya hakikaten onu yaşıyoruz yani bu nasıl bir durum ya ben ve benim gibi olanlara şaşırıyorum komik

günaydın mı desem tünaydın mı desem bilemedim hanımlar tembelliğin dibine vurmuş durumdayım geceden beri kar yağıyor ve okullar tatil oldu çok mutluyum bugün kızımı da görmeye gideceğiz inşallah doktorum çatı muayenesi yapacağım ne durumdasın demişti geçen kontrolde korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok

ve nurtopu gibi 4 tane çatlağım oldu pehlivan gibi yağlanmama rağmen kaşınıyordum ve okulda boş bulunup bir an kaşıdım resmen 4 parmağımın izi çıkmış ve kıpkırmızı geçmiyor aman ha kızlar ne kadar kaşınsa da ellemeyin

canım benim doktorum da yazmadı balık yağı. ben de haftada bir balık yiyorum dedim o yeter dedi. artı ceviz ve kuru üzüm ye günlük dedi. kuru üzümde de omega 3 var dedi ben de şu çekirdekli olanlardan çekirdeklerini dişimle ezerek yiyorum. hem kan hem omega bir taşla iki kuş

başınız sağolsun. mekanı cennet olsun

kızlar selam.. hastane odası için süsleme düşünen varmı?
ben kapı süsü
alt açma süsleme ( hastanedeki küvez yatağın içine koymak için)
bebek tulum süsleme
bebek küvez yatağı tütü tülle süsleme
bebek çikolatası süsleme
draje
lohusa şerbet bardağı süsleme
lohusa şerbeti sunum için damacana
düşünüyorumm..
ev için ise gelene ikram etmek için ya baklava yada lokum belkide ikiside:)
40 mevlüdü içinde kadife kaplı yasinler var onu düşünüyorum.. ayrıca Allah nasip ederse 40ınde bebeğimin sağlığı için kurban kesip 40 mevlüdünü yapacağım.. planım bu :)

bunların hepsini ablamla yapmayı düşünüyoruz bakalım neler çıkacak:)

Bende de alerji yapmıştı kaşınma kalın ölmüştüm balık yiyorum 3 aydır her hafta

Bende düşünüyorum ama zamanda daraldı bir an önce karar vermek lazım gitmek için yeni doktor yeni ortam off of sonra vazgeçiyorum ama kaynanamın gelip uzun süre kalma durumunu düşününce gidicem diyorum

Hemde acik iciyormussun ilahi arkadasim ben birde demli iciyorum:)

Tamam vicdan yapmiyim gerek yokmuş

Ayy bende öyleyim çaysız Kahvaltı çok boş geliyor yasaklar hep tatlıdır derler ya hakikaten onu yaşıyoruz yani bu nasıl bir durum ya ben ve benim gibi olanlara şaşırıyorum komik

Bide asitli içeceklere öyle hayran hayran bakıyorum ki lıkır lıkır içesim var

32. Hafta çok erken değil mi çatı için . İnşallah korktuğun gibi olmaz güzel haberlerle gelirsin

Ben hepsini yaptim bi mevlut için kaldi hastane için isimli alt açma ve battaniye yaptim,,kapi susu,,kolonya sisesiyle şekerlik susledim içine mavi beyaz badem şekeri koycam,,dagitmak için ekstra lokum onlar için kurdan süsledim,,naneli seker li küçük kavanozlar hazirladim dagitmak için,,isimli hastane cikisi tulumu,,lohusa terligi taci,,bardak süsleri ve doğumdan snra dagitmak için bebek sekerlerini hazirladim...mevlut içinde kokulu tasla kucuk yasin kitabi yada mavi kolonya siselerini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…