2017 Şubat Anneleri

Ohh masallah herseyi simdiden dusunmussun evde bilmiyorum ama hastanede hicbi hazirlik ikram susleme... Yapmicami biliyorum biranonce dogurup eve donmek olur heralde istegim

Ohh masallah herseyi simdiden dusunmussun evde bilmiyorum ama hastanede hicbi hazirlik ikram susleme... Yapmicami biliyorum biranonce dogurup eve donmek olur heralde istegim

Aynı düşüncedeyim..
Mümkünse kimse ziyarete gelmesin.Doğurup,ağrımı sızımı rahatca çekip eve çıkmak istiyorum :)

Kızlar ben araba kullanmada zorlanmaya başladım.
Karnım direksiyona geliyor artık.
Zor da kalmadıkca binmemeye çalışıyorum artık.
Var mı hala rahat kullanan?
Eşim hamile kaldığımdan beri sen hamilesin geç yan tarafa diyo.ben goturururm diyo.o yüzden son 7 aydır arabanin direksiyonuna gecirmiyo

Aynı düşüncedeyim..
Mümkünse kimse ziyarete gelmesin.Doğurup,ağrımı sızımı rahatca çekip eve çıkmak istiyorum :)
Al bendende o kadar . bizi acılarımızla ve bebisimizle başbaşa bıraksınlar . mümkünse 3 ay kimse gelmesin ama nerdeeeeeee bizim millette düşünce illa görüp yorumlayacaklar . Ayyy zayıf mi bu ay ağrın var mi çok zorlandın mi .tam olarak kac saaat sanci cektinistediğim sorudan baslayabilirmiyim

Kafana fazla takma tatlim ya arkadsin dediği gibi de olur kasma Kendi ni.yorgani katlarsın iki tekli koltukları birlestirirsin içine koyarsın bebisi .zaten kucucukler sürekli uyurlar.senin rahatın daha önemli ttlm.sen rahat et .kendi evine alcakmissin isteğini al .rahat ol sıkıntı yapma

Bende düşünüyorum ama zamanda daraldı bir an önce karar vermek lazım gitmek için yeni doktor yeni ortam off of sonra vazgeçiyorum ama kaynanamın gelip uzun süre kalma durumunu düşününce gidicem diyorum

evet maalesef.. ben de birkaç günlüğüne gelmiştim doğumdan sonra epey gelemem bir daha ankaraya diye.. kaldım burda.. eşimde dahil herkes ankara olması daha iyi napcaksın erzurum da diye tutturunca böyle oldu.. evimden de 3-5 günlüğüne diye çıkınca hiçbir hazırlıkta yapmadan çıkmış oldum.. büyük temizliği halıları koltukları falan yıkatma işlerini hep doğuma yakın zamanda yaptırırım diye ertelemiştim.. hiç planda yokken burda kaldım şimdi..her şey olduğu gibi duruyor orda.. ne yapsam bilemiyorum ya.. burda doktorumda yok henüz.. bundan sonra kaçıncı haftada gidilecek onu bile bilmiyorum.. bir yandan git evinde kur düzenini doğur bebeğini orda.. bir sen misin doğuran.. bir sürü kişi nasıl doğum yapıyorsa sen de yaparsın erzurumda .. annemde kaç gün gelebilirse o kadar gelsin diyorum.. bir yandan korkuyorum acaba perişan olurmuyum diye.. off ya

çok teşekkür ediyorum tecrübesizlik işte napim.. bende hala hiçbirşey alamadım.. ne aldın acaba toplu alışveriş derken.. ?

Eşine sıkıntı olmaz herhal.annenin yanında rahat edeceksen annenin yanında kal cok heycan yapma tatlim.hali dediğin ne ki ver yıkamaya tamam.ayrica yıkamasan ne olcak ya sende hamile hanımsın kim bakacak halıya

Ben dogum icin annemin yanina geldim 3aylik olana kadarda kalcam enaz park besik alcam en mantiklisi park besik

onu götürmesi nasıl olur uçakla bilemiyorum.. ankaradan erzuruma kolay kolay gitmez o.. sırf beşik 20 kilo civarı gelir.. bir sürü para isterler alsalar bile uçakta..ben zaten hamileliğimin başında da 4 ay kadar annemlerde kalmıştım.. 1-2 ay evimde durdum geri burada buldum kendimi.. insanın evi gibisi yok ya.. alışmışım artık evime..bakalım nasıl olacak..

Kiz park besikler plastik oluyo .mobilya değil . 20 kilo yoktur .agirlik vermişlerdir belli ozeliklerde

bunu nereden aldın acaba ne kadar ödedin.. benim evim erzurumda ailem ankarada ankaraya geldim.. aldığım şeyi götürmem epey sorun olur yani..

Bütçene uygun park yatak ve besiklere bakabilirsin Eğer seyahat sürekli düşünüyorsan uzun kalmalı böyle Kesinlikle park yatak bak derim

babasıda bir ilgilebilse bakıcaz bu işlere ama ilgilenemiyor maalesef.. tezinin son düzeltmelerini yetiştirmeye çabalıyor.. bebek doğunca kucağına almaya gelir ancak bu gidişle garibim..

çok teşekkür ediyorum.. tüm hamileliğim böyle gergin geçti bi doğursak hayırlısıyla ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…