2017 Şubat Anneleri

Evet, ilk göreceğim anı düşünemiyorum bile.. kalbim duracak gibi oluyo. Hayali böyleyse gerçeği nasıldır kim bilir:)
Hele ki kıyafetlerini dizerken olsun yıkarken olsun içinde düşünüyrm o ufacık bedenini içim ısınıyo böle bütün herşey sona eriyo hiç bi önemi kalmıyo hayali böle yapıyosa gerçeğini düşünemiyorum

aynen haklısın. ben eşime kızıyorum hemen çekiyor elini yok oynamıyo diye. yahu diyorum bekle biraz alışsın sana. yahu diyor doğur da sevek böyle dışardan olmuyor diyo çocugum şimdiden yabancılara yüz vermeyecek aferin kızıma

aynen bende yaa. haftasonu kıyafetletlerini çıkardım etiketlerini felan söktüm yıkayacam diye. o kadar duygulandım ki. diyorum buna nasıl sıgacak minicik bebişim. şimdiden kıyafetlerini içime sokasım geliyor. birde hareket edince çok mutlu oluyorum. inan tv izlemiyorum artık hep karnımı izliyorum. elim karnımda uyuyorum. eşim diyor sen sevdin bunu özleyeceksin en iyisi hemen bi tane daha yapak

Hahha hemen deseydin eşine bende aynı öyleyim bazen h iç çıkmasın hep brnde klsın bnm olsun içimde kalsın istiyorum bi yandan da bi an önce gelsin istiyorum

Kızlar dogum tarihleriniz belli oldu mu.benim doktorum 15 ocaktan sonra bir gün belirleyip alırız dedi

Kızlar dogum tarihleriniz belli oldu mu.benim doktorum 15 ocaktan sonra bir gün belirleyip alırız dedi

biraz erken demiş sanki.. bana sadece 38 den birkaçgün alır alırım demişti. yani 10-12 gün önce felan..21-22 ocak gibi .. sizin 20 gün nerdeyse..

Selamlar 32+0 çalışabilir raporumu aldım geldim :) bebeğimizin durumu doğum halinde başaşağı duruyor, bu iyiymiş, suyuda iyi dedi. Boyumuz kısa sanki hesaplayınca 39 çıkıyor ama yanılma olabilir diye düşünüyorum çünkü 2 hafta öncede o civardaydı. Kilosu da 2255 gr, 2hafta öncede 1765 grdı. Bende 3.6 kilo almışım henüz, dikkat etmeye devam.

et için de kıymadan et köfte yapabilirsin bol baharatlı içine ekmek doğrarsan bir de knorr köfte harcı koyuyorum ben (biliyorum sağlıklı değil ama napim) tadı değişiyor :)
sana tavsiyem yeni bahar alıp onu kullanman. bende o köfte harçlarına bayılırdım sonra aradaki farkın çin tuzu(monospdyum glutomat) ve yeni bahar olduğunu öğrendim. zaten çin tuzu zararlı diye sadece evdeki baharatlar ve yenibahar kullanıyorum denemeni öneririm

bende bugün 32+0 oldum ve çalışabilir aldım. Bizde kv ile bakacağız zaten altlı üstlü oturuyoruz. Bizim dediğimiz gibi bakamazsa bakıcı konusu gündeme gelecek. Eşimde bu şekilde düşündüğü için dert etmiyorum. Sende çok düşünme şimdiden. Evde izindeyken kendi metoduna alıştırırsın kvni de. ona göre hareket eder.

Yaa hanımlar aranızda hamilelik kaynaklı gülme krizine giren varmı? Ben ara ara fena kopuyom ama hamile kalmadan önce hiç böyle değildim ben yaaa
Ben tuvaletimi kaçırana kadar duramıyorum hayır kaçsada duramıyorum bazen tuvalette devam ediyorum gülmeye o derece. ilginç bi şekilde de ağlayabiliyorum reklama şuna buna. Önceden de gülerdim ama bu kadar değildi. Ağlama konusunda da taş kalpli sanırdım kendimi ağlayamazdım. Şimdi ağlak oldum

Öylesine söylenir o laflar tatlim ya .baska yerden bakıyorsun sende haklisin tabi ama kimse biktigi için söylemez emin ol.

Slm kızlar drdqn geldik. Bebeğim iyi. Ama dr bana normal doğumu unut dedi.ilk gebelikte preeklampsi oldun bu riske girmem dedi.normal doğum hayalim yalan oldu.çok üzüldüm ağladım. Canım çok sıkıldı. ...

Slm kızlar drdqn geldik. Bebeğim iyi. Ama dr bana normal doğumu unut dedi.ilk gebelikte preeklampsi oldun bu riske girmem dedi.normal doğum hayalim yalan oldu.çok üzüldüm ağladım. Canım çok sıkıldı. ...

Canım ağlanacak bişey yok ki bak bebeğin ve senin sağlığın için doğru olanı yapıyor dr un. Hayırlısını iste Allah tan.. gerisi önemli diil İnan..

yahu senin canın sagolsun. sende miniğinde iyi olunda Allah ne emrettiyse o. üzme bunun için kendini

yatak daha gelmedi kargoda yarın falan gelir muhtemelen internette de görselini bulamadım kurduğum zaman paylaşırım
Sevinirim Beşik konusunda o kadar kararsizimki fikirlerinize ihtiyacım var..mothercarede bende begendim ama internetten oldugu icin cesaret edemiyorum

yatak daha gelmedi kargoda yarın falan gelir muhtemelen internette de görselini bulamadım kurduğum zaman paylaşırım
Sevinirim Beşik konusunda o kadar kararsizimki fikirlerinize ihtiyacım var..mothercarede bende begendim ama internetten oldugu icin cesaret edemiyorum

Fiilen çalıştığımız günler derken anlamadım bir hafta mesela hafta sonunu kapsamıyor mu?
mesela calisabilir raporunu aldiktan sonra 5 hafta caliscaz ya onun 5 günü rapor alirsam dogum sonrasina 5 hafta degil 4 hafta atabiliyorm seklinde. Mevzuat böyle ama dedigim gibi her is yeri uygulamiormus bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…