Hele ki kıyafetlerini dizerken olsun yıkarken olsun içinde düşünüyrm o ufacık bedenini içim ısınıyo böle bütün herşey sona eriyo hiç bi önemi kalmıyo hayali böle yapıyosa gerçeğini düşünemiyorumEvet, ilk göreceğim anı düşünemiyorum bile.. kalbim duracak gibi oluyo. Hayali böyleyse gerçeği nasıldır kim bilir:)
aynen haklısın. ben eşime kızıyorum hemen çekiyor elini yok oynamıyo diye. yahu diyorum bekle biraz alışsın sana. yahu diyor doğur da sevek böyle dışardan olmuyor diyoBenim kız da tıpkı öyleydi taklalar atarken anında dururdu babasının elinde, sonra babası daha sık koymaya başladı alışsın kızım diye:) üzülüyodu garibim kızı yüz vermeyince:) gerçekten de artık o da koyduğunda hemen kıpraşıyo artık elini ve sesini kesinlikle ayırt ediyo:) alışmasıyla alakalı bence.. dışardan gelen enerjiyi hissettiklerine çok inanıyorum..
aynen bende yaa. haftasonu kıyafetletlerini çıkardım etiketlerini felan söktüm yıkayacam diye. o kadar duygulandım ki. diyorum buna nasıl sıgacak minicik bebişim. şimdiden kıyafetlerini içime sokasım geliyor. birde hareket edince çok mutlu oluyorum. inan tv izlemiyorum artık hep karnımı izliyorum. elim karnımda uyuyorum. eşim diyor sen sevdin bunu özleyeceksin en iyisi hemen bi tane daha yapakHele ki kıyafetlerini dizerken olsun yıkarken olsun içinde düşünüyrm o ufacık bedenini içim ısınıyo böle bütün herşey sona eriyo hiç bi önemi kalmıyo hayali böle yapıyosa gerçeğini düşünemiyorum
Tesekkurler canımben 32. haftamdayım girdim salı günü
Hahha hemen deseydin eşineaynen bende yaa. haftasonu kıyafetletlerini çıkardım etiketlerini felan söktüm yıkayacam diye. o kadar duygulandım ki. diyorum buna nasıl sıgacak minicik bebişim. şimdiden kıyafetlerini içime sokasım geliyor. birde hareket edince çok mutlu oluyorum. inan tv izlemiyorum artık hep karnımı izliyorum. elim karnımda uyuyorum. eşim diyor sen sevdin bunu özleyeceksin en iyisi hemen bi tane daha yapak
Kızlar dogum tarihleriniz belli oldu mu.benim doktorum 15 ocaktan sonra bir gün belirleyip alırız dedi
sana tavsiyem yeni bahar alıp onu kullanman. bende o köfte harçlarına bayılırdım sonra aradaki farkın çin tuzu(monospdyum glutomat) ve yeni bahar olduğunu öğrendim. zaten çin tuzu zararlı diye sadece evdeki baharatlar ve yenibahar kullanıyorum denemeni öneririmet için de kıymadan et köfte yapabilirsin bol baharatlı içine ekmek doğrarsan bir de knorr köfte harcı koyuyorum ben (biliyorum sağlıklı değil ama napim) tadı değişiyor :)
bende bugün 32+0 oldum ve çalışabilir aldım. Bizde kv ile bakacağız zaten altlı üstlü oturuyoruz. Bizim dediğimiz gibi bakamazsa bakıcı konusu gündeme gelecek. Eşimde bu şekilde düşündüğü için dert etmiyorum. Sende çok düşünme şimdiden. Evde izindeyken kendi metoduna alıştırırsın kvni de. ona göre hareket eder.P.tesi 32 calisabilir raporu alicam ama ayaklarim gitmiyo ise.kisin cok zor erken kalk git .ilk hamilelikte 4 hafta aktarabilmistim bunda kafam karisik.dinlenmek te gerek.kendimiz ve bebek icin .yogun gunler bizi bekliyor.kimler calisir aldi kimler ayrildi izne kizlar kafam karisik nu konuda .analik izini bitince kv. ile birlikte bakacagiz yani ise baslayinca.cok ayri karakterdeyiz nasil anlasicam bilmiyorum hepsi muamma.Allah yardimcimiz olsun cok zor
BenYaa hanımlar aranızda hamilelik kaynaklı gülme krizine giren varmı? Ben ara ara fena kopuyom ama hamile kalmadan önce hiç böyle değildim ben yaaa
Peteklere ıslak havlu atmak burnu açmaz ki tatlim.okyanus suyu sık fisfislat.yada soğuk hava makinası lazim .O bende de var ve boğazımı da kurutuyorkalorifer peteklerine ıslak havlu atıcam belki işe yarar sana da önermiş olayım
Doktora sormadan yapmayın bence kızlar . resimleri nasil atiyosunz yae biri anlatsa bir resim atcam becerebilirsmSonuç güzel olacaksa çekilen çile kutsaldır diye düşünmeli :)
O -sa eki çok şartlı oldu
olmalı olacak diyorum herşey güzel olacak
Yaparsın sen.
Öylesine söylenir o laflar tatlim ya .baska yerden bakıyorsun sende haklisin tabi ama kimse biktigi için söylemez emin ol.Tabii ki kimse kötülükten demiyor. Şuan hamileyiz hem dualarımız makbul İnşallah hem de ağzımızdan çıkan her kelime önemli. Biz yinede off yerine Allahım kolaylaştır, Allahım sabır ver diyelim :)
Aglarim kesin ağlamaktan bakamam bile minigeHele ki kıyafetlerini dizerken olsun yıkarken olsun içinde düşünüyrm o ufacık bedenini içim ısınıyo böle bütün herşey sona eriyo hiç bi önemi kalmıyo hayali böle yapıyosa gerçeğini düşünemiyorum
1 numara bebek sütü almalısın.kızlar bir kutu mama alacağım tedbir amaçlı nasıl birşey almak lazım? biberon maması olanlardan mı almalıyım yoksa bebek sütü falan yazıyor ondan mı alınmalı?
Slm kızlar drdqn geldik. Bebeğim iyi. Ama dr bana normal doğumu unut dedi.ilk gebelikte preeklampsi oldun bu riske girmem dedi.normal doğum hayalim yalan oldu.çok üzüldüm ağladım. Canım çok sıkıldı. ...
Slm kızlar drdqn geldik. Bebeğim iyi. Ama dr bana normal doğumu unut dedi.ilk gebelikte preeklampsi oldun bu riske girmem dedi.normal doğum hayalim yalan oldu.çok üzüldüm ağladım. Canım çok sıkıldı. ...
Sevinirimyatak daha gelmedi kargoda yarın falan gelir muhtemelen internette de görselini bulamadım kurduğum zaman paylaşırım
Sevinirimyatak daha gelmedi kargoda yarın falan gelir muhtemelen internette de görselini bulamadım kurduğum zaman paylaşırım
mesela calisabilir raporunu aldiktan sonra 5 hafta caliscaz ya onun 5 günü rapor alirsam dogum sonrasina 5 hafta degil 4 hafta atabiliyorm seklinde. Mevzuat böyle ama dedigim gibi her is yeri uygulamiormus bunuFiilen çalıştığımız günler derken anlamadım bir hafta mesela hafta sonunu kapsamıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?