2017 Şubat Anneleri

Eskisiyle alakası yok benim ailem istemiyordu olmasını ben zor ikna ettim onlara da bir şey diyemiyorum benim hatam kimseye bir şey anlatamıyorum bebeğim var yanımda sadece daha çok küçük ama güç veriyor bana ve üzülmek istemiyorum durumumuz riskli zaten ona da bir şey olursa ne yaparım ben

blueest aynı ben. Yeni evliyim evliliğimizin 3. haftasında hamile kaldım. İnşAllah düzelir kendimi kötü hissetmeye başladım
amanın çok erken olmuş
çocukların peşinde koşturacağız o kadar illa ki bir kısmı geçer, geçmese de kamufle edecek bir şeyler bulunur artık.

bu erkeklerin hepsini bir lazım bence.
biliyorum hormonlardan dolayı daha da zor ama yine de takmamaya çalış, zaten riskin varmış iyice hırpalama kendini kendini bilmezler yüzünden.

Arkdşımın kızı var şuan ilkokula başladı.ama çok naif kibar hanım hanımcık duyarlı ve çok kibar bi kız.

Şahinlerin sitesinde beğendiğim lohusa takımının pembesi 150₺ mavisi 185₺ renkle niye fiyat değişiyo ki

merhaba canım ya boyutlarını yazar misin beşiğin bide kac aya kadar uygun

şuan bebeği d
canım cookkkk geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallah ilaçlar tedavi eder ve iyileşirsin hayirlisiyla.iyo düşün iyi olsun inşallah.

Gü nayy dıııın
Bugün açılışı ben yapayım
Oğlum erkenden uyandırdı ,onu geri uyuttum ama bu defa da benim uyku kaçtı.
Midem fena gurulduyorrr.
Son 4 haftam kaldıı ,kilo almak istemiyorumm ama çook acıkıyorum yaa.
Özellikle bu hafta bu açlık isteği tavan yaptı

A Armaganhayat ,canım hakkında hayırlısı olsun. Sen araştırmanı yap ama yine de bu iş için kendini çok üzüp zorlama lütfen..
Hayırlısını dile..
Bak 3 tane yavrun var sana muhtaç olan.Onları düşün ve moralini yüksek tutmaya çalış

Fullialein ,canım toparlandın mı biraz ?

Günaydın canimm. Ben de inanılmaz acikiyorum hiç böyle olmamıştım. Dün kurabiye yaptım iki tepsi bir tepsi Ben yedim yetmedi çorba makarna yedim yetmedi çerez falan yedim yetmedi yetmedi gerisini yazmiucam Zeren 700 gr aldım.
Bu arada haklısın ben de dün gece epey düşünüp bu işi yokuşa sürmemeye karar verdim. Zaten deneyip birakicam artık nasip kısmet diyelim artık.

Kızlar bu arada birsey soracam. Dün gece bacaklarım ayaklarım şişti birden. Soğuk suya tutup uyudum. Küçük oğlumun eli yandi çok stres oldum yalnızdim diye eline akan suya tuttum 20 dk kadar sonra sudokrem sürdüm ama gece yarısına kadar yatmadik. Acaba stres etki ediyor mu ? Sabah dinmisti gerçi. Çok şükür. Bu arada kan hacminin baya artacaktır bundan sonra. Dikkat etmekte fayda var kilo açısından. Nefes almakta zorlanacaz demek ki. Tabi kendime diyorum bunları. Bu hafta hafif bir diyet yapıcam inşallah.

Günaydınlar herkeseeee

Şu aşağıda 34.haftayı gördüğüme bazen inanamıyorum şaka maka aylardır beraber olduğumuz arkadaşlarımız var burda.. ilk sorularımızı hatırlıyorum da keseyi ne zaman gördünüz kızlar, kalp atışlarını ne zaman duydunuz kızlar:) ilk ayları riskli olanlar korkuyla bekledi.. şükür atlattılar. Sonra göbişler büyüdü büyümedi derken şimdi çoğumuzun doğumuna sadece birkaç hafta kaldı..

Hamile kalmaya çalıştığım dönemi hatırlıyorum da.. yaklaşık 1,5 sene bekledim bebeğimi.. meğer yumurtlama dönemimi tutturamıyomuşum:)) dr a da gitmedim ısrarla.. sonra ovülasyon testi alıp yumurtlama günümü öğrenmiştim ilk ay da hamile kaldım zaten

Bunları niye yazdım bilemedim ama bi duygulandım ben yine.. kızımın yüzünü ultrasonda hep net görüyorum ama içimdeki merak başka bişey, o sanki fotoğraf sadece, gerçeğini öyle merak ediyorum ki..

Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun.. miniklerimizle gözgöze gelebilmeyi nasip etsin.. hayırlı sağlıklı uzun ve güzel ömürleri olsun anne babalarıyla inşallah..

Tamam sustum

Herkese gunaydin saglikli huzurlu bir gun olsun insallah.oglumun bogaz enfeksiyonu var sabaha kadar basinda ates kontrolu yaptim.ilac iceirmek için 40 takla atiyorum nerdeyse.cok zor.bu arada okuyamadim yazdiklarinizi umarim herkes sagl ik klidir

Bende onu diyorum Can'ım işte her olay çocuğa aileye göre değişiyor önemli olan doğru olanı bulabilmek

TuRuNCu
Günaydın canm
Periyodik gelen ağlama krizleri, karnında bebeğin var diyerek kendimi sakinleştirme sonra anıları hatırlama sonra tekrar aynı süreç geçiriyorum günleri.. acım hiç azalmıyor ama

Bebeğin kilo atağı yapacaktır acıkman ondan sanırım
Hala 5 kiloda mısın?

Geçmiş olsun canm
Sarı kantoron yağı sür iz kalmasın[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…