- 22 Kasım 2016
- 72
- 32
- 3
- 34
Eskisiyle alakası yok benim ailem istemiyordu olmasını ben zor ikna ettim onlara da bir şey diyemiyorum benim hatam kimseye bir şey anlatamıyorum bebeğim var yanımda sadece daha çok küçük ama güç veriyor bana ve üzülmek istemiyorum durumumuz riskli zaten ona da bir şey olursa ne yaparım benAllah yardımcın olsun canım ama evliliğin oturması zaten iki yılı buluyor.
biz de üç sene çıktık ama aynı evlenince bir gr tanıyamamışım dedim ama hiçbir şeyi alttan almadan yeni yeni düzeldi, düzelir inşallah senin de.
gerçi düzelse de bazı şeyler eskisi gibi olmuyor.
amanın çok erken olmuşblueest aynı ben. Yeni evliyim evliliğimizin 3. haftasında hamile kaldım. İnşAllah düzelir kendimi kötü hissetmeye başladım
bu erkeklerin hepsini birEskisiyle alakası yok benim ailem istemiyordu olmasını ben zor ikna ettim onlara da bir şey diyemiyorum benim hatam kimseye bir şey anlatamıyorum bebeğim var yanımda sadece daha çok küçük ama güç veriyor bana ve üzülmek istemiyorum durumumuz riskli zaten ona da bir şey olursa ne yaparım ben
İkisi birden atıyor sa kötü ya zaten alsam dışarıda kullanmak için alırım.Alırsan gruba yazarsın olurmu?
Evet. Resimde ayrı ayrı çıtçıtlı ama bilemiyorum ikisi birden mi atıyo @gga59 kullandıysan cevap bekliyoruz :)İkisi birden atıyor sa kötü ya zaten alsam dışarıda kullanmak için alırım.
Arkdşımın kızı var şuan ilkokula başladı.ama çok naif kibar hanım hanımcık duyarlı ve çok kibar bi kız.@Cesminaz83 inş hormonlardandırBende bazen herşeyine sinir oluyorum istem dışı Ada'mın bir suçu olmasa da...
Kızlar Nehir ismi konulan tanıdığınız var mı? Nasıl çok hareketli oluyorlar mıisim olarak baba oğul nehir e karar verdiler oğlum Mustafa Emir buda Gülce Nehir olsa diyoruz ama ben ismin çocuk üzerinde etkisine inananlardanım
Benim aldığım önden açılıyodu..belki bunlar yeni çıkmıştır..tek tek açılıyosa kullanışlıdırÇıtçıtlı ama ayrı ayrı? Açılıyomu birden? Kendiliğinden yani?
Hmm önden açılanlar evet ikisi birden açılır.bu çıtçıtlı alan olursa paylaşsın kızlarBenim aldığım önden açılıyodu..belki bunlar yeni çıkmıştır..tek tek açılıyosa kullanışlıdır
merhaba canım ya boyutlarını yazar misin beşiğin bide kac aya kadar uygun@O bir erkek annesi çok ince bir kolide geldi gerçekten kurulumu çok kolay. max genişliği 10 cm değildi kolinin yer kaplamaz, biz de kaldırırsak diye düşündük. vidalama Yok bu sebeple kurulumu 10 dk bile sürmedi. Ben jokerden aldım.
bende ilk hafta hamile kaldım canım ve kızımla inan o kadar şey yaşadık ki gücümüz tükendi ayakta durmaya birbirimize destegizblueest aynı ben. Yeni evliyim evliliğimizin 3. haftasında hamile kaldım. İnşAllah düzelir kendimi kötü hissetmeye başladım
canım cookkkk geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallah ilaçlar tedavi eder ve iyileşirsin hayirlisiyla.iyo düşün iyi olsun inşallah.Kızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..
Günaydın canimm. Ben de inanılmaz acikiyorum hiç böyle olmamıştım. Dün kurabiye yaptım iki tepsi bir tepsi Ben yedim yetmedi çorba makarna yedim yetmedi çerez falan yedim yetmedi yetmedi gerisini yazmiucam Zeren 700 gr aldım.Gü nayy dıııın
Bugün açılışı ben yapayım
Oğlum erkenden uyandırdı ,onu geri uyuttum ama bu defa da benim uyku kaçtı.
Midem fena gurulduyorrr.
Son 4 haftam kaldıı ,kilo almak istemiyorumm ama çook acıkıyorum yaa.
Özellikle bu hafta bu açlık isteği tavan yaptı
A Armaganhayat ,canım hakkında hayırlısı olsun. Sen araştırmanı yap ama yine de bu iş için kendini çok üzüp zorlama lütfen..
Hayırlısını dile..
Bak 3 tane yavrun var sana muhtaç olan.Onları düşün ve moralini yüksek tutmaya çalış
Fullialein ,canım toparlandın mı biraz ?
Bende onu diyorum Can'ım işte her olay çocuğa aileye göre değişiyor önemli olan doğru olanı bulabilmekHer çocuk farklı ve özel,herbirinin karakteri,huyu,Arzu ve istekleri farklı bu yüzden çeşit çeşit uyku eğitimi kitapları var biri a yolunu seçerken diğeri b yolunu seçmiş biz her yazılanı bebelere uygulayamayız elbette..uymaz çünkü,benim miniğime uyulmadığım yöntem seninkine hiç yaramayabilir bu nE seni beceriksiz yapar nE de bebişini huysuz bi çocuk elma ve armut farkı gibi meyve mi meyve ama aynı şey değil.
Kızlar bu arada birsey soracam. Dün gece bacaklarım ayaklarım şişti birden. Soğuk suya tutup uyudum. Küçük oğlumun eli yandi çok stres oldum yalnızdim diye eline akan suya tuttum 20 dk kadar sonra sudokrem sürdüm ama gece yarısına kadar yatmadik. Acaba stres etki ediyor mu ? Sabah dinmisti gerçi. Çok şükür. Bu arada kan hacminin baya artacaktır bundan sonra. Dikkat etmekte fayda var kilo açısından. Nefes almakta zorlanacaz demek ki. Tabi kendime diyorum bunları. Bu hafta hafif bir diyet yapıcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?