[/QUOTE]TuRuNCu
Günaydın canm
Periyodik gelen ağlama krizleri, karnında bebeğin var diyerek kendimi sakinleştirme sonra anıları hatırlama sonra tekrar aynı süreç geçiriyorum günleri.. acım hiç azalmıyor ama
Bebeğin kilo atağı yapacaktır acıkman ondan sanırım
Hala 5 kiloda mısın?
Geçmiş olsun canm
Sarı kantoron yağı sür iz kalmasın
Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Bu hastane çıkışları neden hep alt üst takım halinde acep ?
Ben hemşireye ilk doğduğunda giydirmesi için tulum versem olmaz mı ki ?
Elimde çok güzel 50 cmlik bir tulum var.Tam yenidoğan boyutunda.
Kararsız kaldım..
Emzikle biberon koydum sterilize ederek kabinda koydum ..göğüs kalkani felan almadim herkese lazim.olan birşey değil çünkü lazim olursa alinir diye düşündümhastane çantasını çoktan hazırlayanlar, emzik, göğüs kalkanı ve kelebek uç koydunuz mu, koyduysanız sterilize ettiniz mi? sterilize edip kilitli poşetlerle koysam ne kadar steril kalır acaba,yoksa erken mi biraz daha mı ertelesem?
Gecmis olsun dikkat et..allah yardimcin olsun allahin izniyle biseycik olmazKızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..
[/QUOTE]TuRuNCu
Günaydın canm
Periyodik gelen ağlama krizleri, karnında bebeğin var diyerek kendimi sakinleştirme sonra anıları hatırlama sonra tekrar aynı süreç geçiriyorum günleri.. acım hiç azalmıyor ama
Bebeğin kilo atağı yapacaktır acıkman ondan sanırım
Hala 5 kiloda mısın?
Geçmiş olsun canm
Sarı kantoron yağı sür iz kalmasın
Canım benimki 10 lu içinde hem alt üst takımı hem tulumu hem de tulum içine çıtçıtlı bady si var ben çıtçıtlıyla tulumunu vericem, bazı takımlar tulumlu bazıları değil . Ama yenidoğan boyutundaysa olur tabi neden olmasın..
Geçmiş olsun canim sıkıntı yapma sakinliğini koru .rabbim meleğini koruyacaktir.farkli bisey hissettiğinde doktora gitHiç ağrım yanma kaşıntı koku yok sadece beyaz akıntım oluyor. İltihap tahlillerde çıkıyor bi keresinde ilaç verdi sonra bol su iç dedi. Ben çok su içen biriyim zaten normalde 3 4 lt yo buluyor sanırım ondan hissetmiyorum ben iltihabı. Ayakları filan hep sıcak tutarım patiksiz terliksiz gezmem.
Bak bunu duyduğuma sevindim.O zaman ben de tulum vereyim.
İlk oğlumdan kalan bir sürü kıyafet var.Hepsi de tertemiz ,bir kaç kez giyilmiş.
O yüzden hiç masrafa girmek istemiyorum ama anne olarak 2.ci oğlumunda en azından yeni bir hastane çıkışı olsun diye düşünüyordum.
Duygusal düşününce evet alayım diyorum ama mantıklı düşününce de ne gerek var diyorum.Ona vereceğim para ile ileri ki aylarda giyebileceği farklı kıyafetler alırım değil mi ?
Aynen canım aynı görüşü paylaşıyoruz onun için destekledim :)Bende onu diyorum Can'ım işte her olay çocuğa aileye göre değişiyor önemli olan doğru olanı bulabilmek
Aynen. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Öte yandan küçüğü aldım buna da ayrı alayım diyorum. Tabi ben daha kıyafetleri yıkamadim.bugün çıkarıp yikiyacagim. 15 inde ayrılacağım. Eve kalınca da eksikleri alırım diyorum.Bak bunu duyduğuma sevindim.O zaman ben de tulum vereyim.
İlk oğlumdan kalan bir sürü kıyafet var.Hepsi de tertemiz ,bir kaç kez giyilmiş.
O yüzden hiç masrafa girmek istemiyorum ama anne olarak 2.ci oğlumunda en azından yeni bir hastane çıkışı olsun diye düşünüyordum.
Duygusal düşününce evet alayım diyorum ama mantıklı düşününce de ne gerek var diyorum.Ona vereceğim para ile ileri ki aylarda giyebileceği farklı kıyafetler alırım değil mi ?
Bende de tam aksi bu ara iştahsızlık var ama aksam yemeklerini iyi yiyorumGünaydın canimm. Ben de inanılmaz acikiyorum hiç böyle olmamıştım. Dün kurabiye yaptım iki tepsi bir tepsi Ben yedim yetmedi çorba makarna yedim yetmedi çerez falan yedim yetmedi yetmedi gerisini yazmiucam Zeren 700 gr aldım.
Bu arada haklısın ben de dün gece epey düşünüp bu işi yokuşa sürmemeye karar verdim. Zaten deneyip birakicam artık nasip kısmet diyelim artık.
Hiç birşey eskisi gibi olmuuor onlar nasıl değilmişlerse bizde değişiyoruz Canlar .., hamileliktendir umarım diyip zaman akıp geçiyor bakalım nereye kadar sürecekAllah yardımcın olsun canım ama evliliğin oturması zaten iki yılı buluyor.
biz de üç sene çıktık ama aynı evlenince bir gr tanıyamamışım dedim ama hiçbir şeyi alttan almadan yeni yeni düzeldi, düzelir inşallah senin de.
gerçi düzelse de bazı şeyler eskisi gibi olmuyor.
Zaten beni şu hamilelikte en çok zorlayan duygusal hassasiyet oldu.Hiç birşey eskisi gibi olmuuor onlar nasıl değilmişlerse bizde değişiyoruz Canlar .., hamileliktendir umarım diyip zaman akıp geçiyor bakalım nereye kadar sürecek
Kızlar ben kızıma 2 takım haricinde birşey almadım oğlumdan kalan çok şey var çoğu beyaz krem ama içim rahat değil ya ama fazla almaya gerek YÖK ısraf çabuk büyüyor zaten zaman geçtikçe ihtiyacı oldukça alırım diyorum ... benim gibi düşünen var mı
Bak bunu duyduğuma sevindim.O zaman ben de tulum vereyim.
Ben bir hafta hala yesem öbür hasta şeker diyeti yapıyorum dengeliyorum böylece.Bende de tam aksi bu ara iştahsızlık var ama aksam yemeklerini iyi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?