2017 Şubat Anneleri

Gecmis olsun canim hamilelikte mi olusmus yani herseyde bir hayir vardir kan sayesinde farketmis oldun boyle seyler erken doguma bile sebebiyet verebilir diye duymuştum insallah 1 haftada iyilesirsin

Gecmis olsun canim hamilelikte mi olusmus yani herseyde bir hayir vardir kan sayesinde farketmis oldun boyle seyler erken doguma bile sebebiyet verebilir diye duymuştum insallah 1 haftada iyilesirsin
İnşaallah geçer doktor biraz ciddi konuştu yara hakkında durumu beğenmedi pek nedense smearda belli olur herşey. Bi de kendi doktorum görsün durumu çarşamba günü . Çünkü devlete ne zaman gitsem hep beni çok korkuttular.

Salliala cnm öncelikle geçmiş olsun iltihaplanmada ağrı olur hiç ağrı hissetmedin mi bide kanlı akıntı geldiyse patlamışdır yüksek ihtimal doktorda bakınca iyice patladı demekki kan atıyo demekki iltahabın iyi bişey olması lazım sürekli kontrol et kendini

Canım güvenli bağlanan çocuklar fıtrat olarak çok sakin oluyorlar gerçekten.
Benim oğlum da çok uyumlu ve sakin bir çocuk.
Bizim de bebekliğinden beri yeme problemimiz var.Çok seçiyor ve az yiyor.
Bu problemi çözemedik biz de ama artık kendi haline bıraktım ben.Ben teklif ediyorum ,hazırlıyorum.Miktarını ve çeşidini kendisine bırakıyorum.
5 yaşına girecek ve hala 15.5 kilo.

Çok geçmiş olsun ..
Sen ilaçlarını kullan ,bebek iyidir inşallah

Evet devlet hep en kotusunu soyluyor canim kendi doktorunun gorusuyle ortaya cikar merak etme bebek iyiyse biz iyilesiriz bir sekilde

Salliala geçmiş olsun, yara varsa alttan muayne edince kanamıştır. İlaçlarla umarım bir an önce geçer, doğum şekli içinde hiç düşünme canımya bende hep normal istedim 40/3 de sezeryan oldum. Hayırlısı olsun, ama sen yine Dr sor kanama olduğunda Belki tekrar gitmen gerekir.

Hiç ağrım yanma kaşıntı koku yok sadece beyaz akıntım oluyor. İltihap tahlillerde çıkıyor bi keresinde ilaç verdi sonra bol su iç dedi. Ben çok su içen biriyim zaten normalde 3 4 lt yo buluyor sanırım ondan hissetmiyorum ben iltihabı. Ayakları filan hep sıcak tutarım patiksiz terliksiz gezmem.

Suyu gelen var mu bnm bir haftadır bi kaç kere iç çamaşırım ıslanıyor başına gelen var mı doktor dinlen dedi ama tedirginim
Bende de var, bu hafta kontrole gittim bebeğin suyu gayet iyiymiş, ama fitil yazdı. Eczaneden amniyo sıvısı pedi almaya bile gitmiştim, fakat bulamadım. Senin kontroller daha sıklaştığı için mutlaka suyuna bakıyordur, aksi olsa görürdü.

Gecmezse gideceğim tekrar bu akşam bi geçsin bakalım güzelce bebeğin hareketleri filan takip ediyorum herhangi bir kasılma filan var mı diye takipteyim.

En son gittiğimde suyu biraz az dedi ama o günden sonra daha çok geldi su kontrole iki hafta sonra gel demişti acaba daha mı erken gitsem her gittiğimde başka sorunlarla karşılaşıyorum hayırlısıyla sağlıklı doğsaydı inşallah hepimizin bebekleri

Benim randevumda önümüzdeki haftaydı, içime kurt düşünce daha erken gittim. benimki su gibi değildi beyaz akıntı ve içinde sanki beyaz parçacıklar vardı. Hastanelerde bu sıvıyı ayırt eden pedlerden var, ondan istesene en azından için rahatlar

Salliala inşallah geçer bi sıkıntı olmadan canım bazen bünyede yapabilir iltihap tarzı şeyleri allahım senide bebeğinide korur inşallah tedieginliğini çok iyi hissedebiliyorum durumunda değişiklik olursa haberdar et canım

@ivo beşiği kurduk çok güzel oldu kurulumu kolay, sağlam. Biz çok beğendik haberiniz olsun
Meraba bu beşiği bende çok beğenmiştim siz nerden aldınız ve kolay kurulup kaldırılabilir mı acaba hanı kaldirsak bile bi yere koyacagimizda çok yer kaplayan bişey mı

Evet de preeklampsi olduğumu unutmuş. Korktu zaten yoğun bakımı yok hastanenin. Özel bir dr var devlet hastanesine gelirim d3di bakalım. Bugün çok koşturup bunun için. Sattı beni doktor bakma sen.bazısı böyle oluyor hastayı son anda sezeryana yönlendiriyor. Daha da gitmem zaten. Özel dr ile gidicem ben de

Çok geçmiş olsun inş.hiç birşey çıkmaz canını sıkma dua et Allaha.en güzelini rabbim verir.

Meraba bu beşiği bende çok beğenmiştim siz nerden aldınız ve kolay kurulup kaldırılabilir mı acaba hanı kaldirsak bile bi yere koyacagimizda çok yer kaplayan bişey mı
@O bir erkek annesi çok ince bir kolide geldi gerçekten kurulumu çok kolay. max genişliği 10 cm değildi kolinin yer kaplamaz, biz de kaldırırsak diye düşündük. vidalama Yok bu sebeple kurulumu 10 dk bile sürmedi. Ben jokerden aldım.

E bebek ve civil de görmüştüm çok hoşuma gitti ama mobilya tarzı göründüğü için kararsız dim ve park yatak dusunuyodum ama bu ince ve zarif duruyo eğer vidalama işlemi fln yoksa çok iyiymiş ve öyle kaldırılacak bisey olması da iyiymis bakiyim bende kaç a almistiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…