2017 Şubat Anneleri

@O bir erkek annesi 200 tl ye aldık

Kızlar Allah yardımcınız olsun inş çoçuğunuz huzurla bereketle gelir

Yok canım sen değilsin, paşa yazın çocuğu aldır boşanalım bile demişti. Şimdi evliliğimizden Bu yana en iyi halleri ama hayatım boyunca unutmam.
Bende varım doğmasını bekliyorum ve daha bir yıl olmadı yedi yıldır tanıyorum ama evlilik çok başka olmuyor artık

Bence benim de tam tersi oldu oğlum 3 aylıktan itibaren kendi odasında kendi kendine uyudu ben sadece gözlemci oldum hiç öz güven eksikliği YÖK hiç ağlamadı ağlamayı bilmez fazla .. ama uyurken anneye ihtiyacı Yok uyandıktan sonra saatlerce oynadık güldük eğlendik gezdik güldük ve bana doyuyordu uyurkende Benim için hiç ağlamadı hatta su an 3.5 yasında gel oğlum beraber uyuyalım diyorum yok anne Benim odam var ben yatağımda uyuyacağım diyor yanı bu iş çoçuktan çocuğa anneden anneye değişir .. etrafımda bazı anneler var çoçukla hiç ilgilenmiyor oyun oynamıyor çoçuk sürekli arkasından ağlıyor uyurken ağlıyor .... mutlu anne mutlu çoçuk

Can'ım hemen doktora gitsene ihmal etme lütfen

Her çocuk farklı ve özel,herbirinin karakteri,huyu,Arzu ve istekleri farklı bu yüzden çeşit çeşit uyku eğitimi kitapları var biri a yolunu seçerken diğeri b yolunu seçmiş biz her yazılanı bebelere uygulayamayız elbette..uymaz çünkü,benim miniğime uyulmadığım yöntem seninkine hiç yaramayabilir bu nE seni beceriksiz yapar nE de bebişini huysuz bi çocuk elma ve armut farkı gibi meyve mi meyve ama aynı şey değil.

İnan yalnız olmadığıma çok sevindim bizimde 5,5 yaş yaklaşık 17,5/18 kilo arası gidip geliyor bende pesettim çevre rahat bıraksa kendi çizgisinde boyu uzuyor zaten... Bende bırakıyorum yerse yer diye artık. Seni de okuyunca takmam bidaha bazen inatlaşıp kavgalarımız oluyor yeme üzerine

Bahar cım normal doğum isteğini anlıyabiliyorum.
Şuan gittiğin doktorun ssvd destekleyen bir doktor mu ?
Yani en başından beri senin bu isteğini biliyormuydu ?
Evet de preeklampsi Yo atlamış hatun. Vazgeçti aslında oyuna geldimi son dk sezeryan olayı varya işte ondan oldu bu olay.kısmet sagsalim kurtulalım da gerisi hikaye. Gerçi bir dr buldum yine de deniyecwgim.
Geçmiş olsumn
Ben de soracaktım sanırım ben de alicam

Geçmiş olsun canım..bence yaraya temas etmiş ya dr o yüzden kanamıştır.Allah şifa versin..içini ferah tut

Bende varım doğmasını bekliyorum ve daha bir yıl olmadı yedi yıldır tanıyorum ama evlilik çok başka olmuyor artık

BEnde 7 yıldır tanıyom, 3 yıldır da evliyiz ama ben kocamı hiç tanımamışım hamileliğimde farkettim bunu. Pişmanmıyım hayır kızım bana güç veriyor ama kocamı göresi gözüm yok

Allah yardımcın olsun canım ama evliliğin oturması zaten iki yılı buluyor.
biz de üç sene çıktık ama aynı evlenince bir gr tanıyamamışım dedim ama hiçbir şeyi alttan almadan yeni yeni düzeldi, düzelir inşallah senin de.
gerçi düzelse de bazı şeyler eskisi gibi olmuyor.

Alırsan gruba yazarsın olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…