- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İ
Ya bu insanlar dabbi değişik karnı burnunda insana yatılı misafirliğe gidilir mi. Hani yakininsa çok yardımı dokunacak birisi ise o ayrı tabii ama hizmet bekleyen birileri ise çok zor Allah kolaylık versin.![]()
Revna beşiği kurduk çok güzel oldu kurulumu kolay, sağlam. Biz çok beğendik haberiniz olsun
Eki Görüntüle 1929667 Eki Görüntüle 1929667 Arkadaşlar bu süyyenlerden alan varmı?
kizlar göbek deligim cok acıyor ya yag suruorum ama gerilio heralde cok
Günaydın?
Emzik ne aldınız?
Soothie ile mi başlasak?
Nuk aldim daha once kullanmistik,soothie sevemedim bir turlu ben cok buyuk geliyor gozume normal avent alabilirsin ama:)burda cogu kisi sanirim soothie aldi amaGünaydın?
Emzik ne aldınız?
Soothie ile mi başlasak?
Günaydın?
Emzik ne aldınız?
Soothie ile mi başlasak?
amelıyat elbıseyle gıttım orada cıkartıp yesıl ortunun altına gırıosun karnına turuncu bı sıvı suruyorlar sonrası yok zaten:))tecrübeli anneler bakıverindoğuma (normal veya sezaryen) giderken çıplak mı gidiyoruz yani ameliyat elbisesiyle mi ? yoksa gecelik mi giyeceğiz ?
hanımlar eşlerınıze olan tutumunuzu hayretle okudum:)))ben dıorumkı ıyıkı eşim var yardımcı oluyor bana ölürüm ben onun için ıyıkı var dıorumaynen biz de iki gündür konuşmuyoruz. bugün kv ye gittik belli ettim ben de suratım asık oturdum hiç konuşmadım onunlaoğlunu yere göğe sığdıramıyor ama adam hamileliğimin başından beri kafamı ütüledi
![]()
hastanede de kaynatıp verıorlar bılgınız olsun.kalkan mutlaka goturmelısın yara olmadanhastane çantasını çoktan hazırlayanlar, emzik, göğüs kalkanı ve kelebek uç koydunuz mu, koyduysanız sterilize ettiniz mi? sterilize edip kilitli poşetlerle koysam ne kadar steril kalır acaba,yoksa erken mi biraz daha mı ertelesem?
günaydın minnakmimar işte idare ediyoruz senin ikizlerin nasıl ne alemde merak ediyordum:)günaydın kızlar ne zamandır yazamadım nasılsınız bakalım?
günaydınnnn gece ağlayarak uyanıyorum artıkyan uyumaktan yanlarım acıyor feci halde nolcak böyle yaa. bi 5 dk sırt üstü yatıyorum bebeğim sevmiyor bir ara yüz üstüye yakın yan yattım oda iyi geldi ama bebeği eziyormuyum psikolojisi ile vicdan yapıyorum.. az kaldı sabır sabırrr:)
sorma kız doğuruyordum az kalsın geçen hafta zor tuttukgünaydın minnakmimar işte idare ediyoruz senin ikizlerin nasıl ne alemde merak ediyordum:)
Bende ağlıycak kadar oluyorum yanlarım öle ağrıyoki bi rahat pozisyon bulup yatamıyorum bugünde sabah 6 dan sonra dalmışım uykusuzlukdan ama hiç iş yapmadan yorulmuş gibi uyanıyorum dinlendiğimi hissetmiyorum bugün kontrole gidicez bakıyım ne kdr kilo almışız anne kızgünaydınnnn gece ağlayarak uyanıyorum artıkyan uyumaktan yanlarım acıyor feci halde nolcak böyle yaa. bi 5 dk sırt üstü yatıyorum bebeğim sevmiyor bir ara yüz üstüye yakın yan yattım oda iyi geldi ama bebeği eziyormuyum psikolojisi ile vicdan yapıyorum.. az kaldı sabır sabırrr:)
Aminnn aminnn :)))Aynı model ve renk emziği almışız :))
İnşallah cup cup emerler![]()
hanımlar eşlerınıze olan tutumunuzu hayretle okudum:)))ben dıorumkı ıyıkı eşim var yardımcı oluyor bana ölürüm ben onun için ıyıkı var dıorum![]()