2017 Şubat Anneleri

İ

Ya bu insanlar dabbi değişik karnı burnunda insana yatılı misafirliğe gidilir mi. Hani yakininsa çok yardımı dokunacak birisi ise o ayrı tabii ama hizmet bekleyen birileri ise çok zor Allah kolaylık versin.:işsiz:

Çok şükür hizmet bekleyen birileri değildi canım.
Yardımcı oldular her konuda.
Ama ne de olsa insan iyi ağırlamak istiyo.
Oyüzden yorucuydu.

Revna Revna beşiği kurduk çok güzel oldu kurulumu kolay, sağlam. Biz çok beğendik haberiniz olsun

Ayy hakkaten çok cici :)
Hayırlı olsun.
Sıra bizde seydask seydask :KK66:

Ben alacaktım n11den ama yorumları okuyunca vazgeçtim.
Görseldeki gibi değil falan yazmışlar oyüzden başka model bakiyorum şuan.

kizlar göbek deligim cok acıyor ya yag suruorum ama gerilio heralde cok

Ben de de oluyo ara ara.
Yıllarca çukurda olan delik birden pörtledi yazık uyum sağlamaya çalışıyo o da :))

Günaydın?
Emzik ne aldınız?
Soothie ile mi başlasak?

Günaydın, Avent aldım canım ama soothie değil.
Şundan.
20161226_090124.webp

Son düzenleme:
evet canım haklısın. bende dr uma sms attım gel göreyim dedi. bu ara gitmem lazım ama ne zaman fırsat bulurum bilemedim. bakalım hayırlısı.

tecrübeli anneler bakıverin:cry: doğuma (normal veya sezaryen) giderken çıplak mı gidiyoruz yani ameliyat elbisesiyle mi ? yoksa gecelik mi giyeceğiz ?
amelıyat elbıseyle gıttım orada cıkartıp yesıl ortunun altına gırıosun karnına turuncu bı sıvı suruyorlar sonrası yok zaten:))

aynen biz de iki gündür konuşmuyoruz. bugün kv ye gittik belli ettim ben de suratım asık oturdum hiç konuşmadım onunla :63::63: oğlunu yere göğe sığdıramıyor ama adam hamileliğimin başından beri kafamı ütüledi :kızgın::kızgın:
hanımlar eşlerınıze olan tutumunuzu hayretle okudum:)))ben dıorumkı ıyıkı eşim var yardımcı oluyor bana ölürüm ben onun için ıyıkı var dıorum :KK200:

hastane çantasını çoktan hazırlayanlar, emzik, göğüs kalkanı ve kelebek uç koydunuz mu, koyduysanız sterilize ettiniz mi? sterilize edip kilitli poşetlerle koysam ne kadar steril kalır acaba,yoksa erken mi biraz daha mı ertelesem?
hastanede de kaynatıp verıorlar bılgınız olsun.kalkan mutlaka goturmelısın yara olmadan

günaydınnnn gece ağlayarak uyanıyorum artık:(yan uyumaktan yanlarım acıyor feci halde nolcak böyle yaa. bi 5 dk sırt üstü yatıyorum bebeğim sevmiyor bir ara yüz üstüye yakın yan yattım oda iyi geldi ama bebeği eziyormuyum psikolojisi ile vicdan yapıyorum.. az kaldı sabır sabırrr:)

gunaydın hanımlar bende uyuyamıyorum yatak batıyor sureklı yanlara donemıyorum napıcaz boyle bılmıorum işe gelıorum bıde uykusuz zor oluyor.bu cuma rapor almaya gıdecegım ama çalışabılır raporu alacagım ınsallah

günaydınnnn gece ağlayarak uyanıyorum artık:KK43:yan uyumaktan yanlarım acıyor feci halde nolcak böyle yaa. bi 5 dk sırt üstü yatıyorum bebeğim sevmiyor bir ara yüz üstüye yakın yan yattım oda iyi geldi ama bebeği eziyormuyum psikolojisi ile vicdan yapıyorum.. az kaldı sabır sabırrr:)

Ay evet ya o yüzüstüye yakın yan yatmayı bi süredir bende kendime engel olamayıp yapıyorum. aynı vicdan azabı bende de oluyo ama hiçbir şekilde yatamayınca ilaç gibi geliyo napiyim. Normal yan yatınca göbiş aşağı düşüyo gibi oluyo yumuşak yastık da koysam rahatsız ediyo. Ama ezecek kadar da yatmıyoruz yaa :oops:

günaydın minnakmimar işte idare ediyoruz senin ikizlerin nasıl ne alemde merak ediyordum:)
sorma kız doğuruyordum az kalsın geçen hafta zor tuttuk :KK53: nstde sancım cıktı iki gün hastanede yattım bugün tekrar kontrole gitcem inşallah dururlar yerlerinde :sinirli:

günaydınnnn gece ağlayarak uyanıyorum artık:KK43:yan uyumaktan yanlarım acıyor feci halde nolcak böyle yaa. bi 5 dk sırt üstü yatıyorum bebeğim sevmiyor bir ara yüz üstüye yakın yan yattım oda iyi geldi ama bebeği eziyormuyum psikolojisi ile vicdan yapıyorum.. az kaldı sabır sabırrr:)
Bende ağlıycak kadar oluyorum yanlarım öle ağrıyoki bi rahat pozisyon bulup yatamıyorum bugünde sabah 6 dan sonra dalmışım uykusuzlukdan ama hiç iş yapmadan yorulmuş gibi uyanıyorum dinlendiğimi hissetmiyorum bugün kontrole gidicez bakıyım ne kdr kilo almışız anne kız:anne: kuzucuğumun iyi haberlerini alınca geçer ağrılarım:spor:

günaydın herkese cumartesi bizde usg girdik 31+3 de miniğim 1820 gr ve 44 cm çıktı. perşembe de kendi doktoruma gidecem bakalım ne diyecek çalışır raporu alacam. gerçi o kadar hastayım ki zor duruyorum ayakta

Aynı model ve renk emziği almışız :))
İnşallah cup cup emerler :KK54:
Aminnn aminnn :)))
hanımlar eşlerınıze olan tutumunuzu hayretle okudum:)))ben dıorumkı ıyıkı eşim var yardımcı oluyor bana ölürüm ben onun için ıyıkı var dıorum :KK200:

Öncelikle eşinizle sonsuz mutluluklar dilerim :),
Hamilelik gibi eşlere en çok ihtiyaç duyulan bi anda arkadaşlar eşleriyle ayrılma eşiğine gelmişler, çok üzüldüm ben o yüzden.
Ve o nedenle üzüntülerini paylaşmak adına iyki eşim var, eşim harika türünden bi cümle yerine onları bu sıkıntıdan farklı şekilde uzaklaştırmak lazım sanki...
Belki benzer bi sorun yaşamadığınız için empati kuramadınız, ama ufak bi dostane tavsiye "birileri size bi acısından bahsederken, kendinizin o konudaki avantajlarınıza yönelik bi cümle kurmayın".
Başlarda benim de eşim çok üzdü beni.
Gelip buraya iki gözüm iki çeşme derdimi anlattım.
Ve eşiyle belki 4 4lük olanlar bile moral vermek için, 'hepimizde ufak tefek sorunlar oluyo' türünden teselli ettiler.
Şimdi şükürler olsun iyyiz ama o kızların o dönemdeki o güzel motivelerini unutmuyorum...

Sevgiler :):KK200:

Son düzenleme:
Back
X