2017 Şubat Anneleri

sorma kız doğuruyordum az kalsın geçen hafta zor tuttuk :KK53: nstde sancım cıktı iki gün hastanede yattım bugün tekrar kontrole gitcem inşallah dururlar yerlerinde :sinirli:
yaaa bende merak ediyordum kızların olucaktı demi aynı dönem evlenmiştik çeyiz topiğinde de takip ediyordum seni 7 mayısta evlenmiştim senden kisa sure sonra :)

Ay evet ya o yüzüstüye yakın yan yatmayı bi süredir bende kendime engel olamayıp yapıyorum. aynı vicdan azabı bende de oluyo ama hiçbir şekilde yatamayınca ilaç gibi geliyo napiyim. Normal yan yatınca göbiş aşağı düşüyo gibi oluyo yumuşak yastık da koysam rahatsız ediyo. Ama ezecek kadar da yatmıyoruz yaa :oops:
ay vallahi doğursamda yüzüstü yatsam belimi felan şöyle çatır çutur çıtlatsam hamama gidip iyice gevşesem diyorum :))

Bende ağlıycak kadar oluyorum yanlarım öle ağrıyoki bi rahat pozisyon bulup yatamıyorum bugünde sabah 6 dan sonra dalmışım uykusuzlukdan ama hiç iş yapmadan yorulmuş gibi uyanıyorum dinlendiğimi hissetmiyorum bugün kontrole gidicez bakıyım ne kdr kilo almışız anne kız:anne: kuzucuğumun iyi haberlerini alınca geçer ağrılarım:spor:

aynen bende öyle özellikle haftasonları vallahi işte daha az yoruluyorum diyorum.. artık çarşı pazar gezmek hak getire az dolaştığım gün gecesi mahvoluyorum. hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah:)

yaaa bende merak ediyordum kızların olucaktı demi aynı dönem evlenmiştik çeyiz topiğinde de takip ediyordum seni 7 mayısta evlenmiştim senden kisa sure sonra :)
iyi bak hemen yetişmişiz birbirimize:KK53::KK53:

:) ilahi ya komik bi olay gibi anlatmışsın.. 36 yı tamamlarlar inşallah en azından . hadi bakalım bizede haber ver
komik tabi kuduruk cadılar duramadılar bi ama korkutuyorum erken doğarsanız çingenelere vercem diyorum:KK53:

Günaydın herkese,
haftasonları fazla bakamıyorum foruma baya da yazışmışsınız. okumaktan yazmaya fırsat olmuyor çoğu kez.
Dün ütü işlerimi hallettim çok şükür artık çantaya sıra geldi. onu da bu hafta halletcem inşallah. Zaman da baya azaldı.
Günaydın?
Emzik ne aldınız?
Soothie ile mi başlasak?
ben avent ve nuk aldım. bakalım hangisini sevecek?

Günaydın, Avent aldım canım ama soothie değil.
Şundan.
Eki Görüntüle 1930239
Ben de bundan aldım :KK45:
günaydınnnn gece ağlayarak uyanıyorum artık:KK43:yan uyumaktan yanlarım acıyor feci halde nolcak böyle yaa. bi 5 dk sırt üstü yatıyorum bebeğim sevmiyor bir ara yüz üstüye yakın yan yattım oda iyi geldi ama bebeği eziyormuyum psikolojisi ile vicdan yapıyorum.. az kaldı sabır sabırrr:)
Bana da dönmekten gına geldi. Yan yatmak sorun değil de bazen öyle bi çıkıntı yapıyorki karnımda canım felaket yanıyor ben de diğer tarafa dönmek zorunda kalıyorum. ah ah yüzüstü yatmayı o kadar özledim ki:mad:

Kuru öksürük var tavsiye si olan:hasta:

Geçmiş olsun. Bende de bi süredir burun tıkanmaları vardı ara ara. Ama bu sabah senle aynı dertle uyandım. Gerçi öksürükten ziyade neefs sıkıntım var. Tam derin nefes alamıyorum almaya çalışınca da öksürme ihtiyacı oluyor. Öksürmemye özen gösteriyorum ciğerleri tahriş etmiyim diye. Ilık şeyler tüketmeye çalışıyorum. İş yerinde olunca da bi terleyip atamıyorum. Akşam eve gidince ıhlamur için yorgan altında terlemeyi düşünüyorum. İnşallah şifa olurda iyileşiriz.

kızlar ya ankaradan 9bucuk saatlik bi yolculukla antebe geldiğim için ayaklarım özellikle ayak bileklerim balon gibi bacağım da alt taraflar taş gibi şişmiş dünden beri inmedi bi çözümü olan var mi bu konuda

kızlar ya ankaradan 9bucuk saatlik bi yolculukla antebe geldiğim için ayaklarım özellikle ayak bileklerim balon gibi bacağım da alt taraflar taş gibi şişmiş dünden beri inmedi bi çözümü olan var mi bu konuda

Ayaklarına ve bacaklarına iyice masaj yap, sonra kalp hizasından yukarıya uzatıp bolca dinlen cnm. Su iç bi de dolaşımı artırsın.

ayaklarını biraz yukarı dikerek uzan. yarına geçer muhtemelen.

sorma kız doğuruyordum az kalsın geçen hafta zor tuttuk :KK53: nstde sancım cıktı iki gün hastanede yattım bugün tekrar kontrole gitcem inşallah dururlar yerlerinde :sinirli:
Çok minikler daha beklesinler biraz sabırsız çıkmış bebişler sizin :) cinsiyetleri nedir acaba topik ilk açıldığından hatırlıyorum da sizi...

İkinci bebiş bekleyen tecrübeli anneler bu karnımız be Zaman iniyordu... Gece uyuyamadım sabah dalmışım uyanınca farkettim karnım inmiş normal mi???
Dr randevum var 37 den önce gelmesin her ne kadar zorlansamda o_Oo_O

Öğlen vakti gaza geldim bebeğime protein olsun diye 2 koca bardak süt içtim:KK53:
Ve şuan sarhoş gibiyim:confused:
Tom ve jerry de uyumamak için göz kapağını bantlayan tomu şuan çok iyi anliyorum :KK53:
Aferim ivo, gün ortasında okadar sütü devirmemek gerektiğini öğrenmiş oldun böylece :KK9:

Dinlen benim de Cts oldu çok yoruldum ayaktayım sürekli. Pazar geçti biraz. Geçmiş olsun

İkinci bebiş bekleyen tecrübeli anneler bu karnımız be Zaman iniyordu... Gece uyuyamadım sabah dalmışım uyanınca farkettim karnım inmiş normal mi???
Dr randevum var 37 den önce gelmesin her ne kadar zorlansamda o_Oo_O

bazen iniyor bnmde bazen geri toparlanıyor sancın felan yoksa korkma gelmez Allahın izniyle erkenden. bende çok yaşadım o stresi ya erken doğarsaaa . şimdi 36. haftaya yaklaşınca biraz daha rahatladım

Kızlar park beşik aldım ama eşim rengini beğenmedi çok uygun olduğu için aldım rengini ne yapayım da yok edeyim gizliyeyim beşik rengarenk yeşil mavi kırmızı sarı lütfen yardım edin

Kızlar park beşik aldım ama eşim rengini beğenmedi çok uygun olduğu için aldım rengini ne yapayım da yok edeyim gizliyeyim beşik rengarenk yeşil mavi kırmızı sarı lütfen yardım edin

Nasıl birşey aldınız? resim vs varmı? değişim olabilir... rengini çokta kamufle edemezsiniz :(

Back
X