2017 Şubat Anneleri

Aminnn aminnn :)))

Öncelikle eşinizle sonsuz mutluluklar dilerim :),
Hamilelik gibi eşlere en çok ihtiyaç duyulan bi anda arkadaşlar eşleriyle ayrılma eşiğine gelmişler, çok üzüldüm ben o yüzden.
Ve o nedenle üzüntülerini paylaşmak adına iyki eşim var, eşim harika türünden bi cümle yerine onları bu sıkıntıdan farklı şekilde uzaklaştırmak lazım sanki...
Belki benzer bi sorun yaşamadığınız için empati kuramadınız, ama ufak bi dostane tavsiye "birileri size bi acısından bahsederken, kendinizin o konudaki avantajlarınıza yönelik bi cümle kurmayın".
Başlarda benim de eşim çok üzdü beni.
Gelip buraya iki gözüm iki çeşme derdimi anlattım.
Ve eşiyle belki 4 4lük olanlar bile moral vermek için, 'hepimizde ufak tefek sorunlar oluyo' türünden teselli ettiler.
Şimdi şükürler olsun iyyiz ama o kızların o dönemdeki o güzel motivelerini unutmuyorum...

Sevgiler :):KK200:
teşekkur ederım sagolun:).bayanlar eşlerı onlara ıyı davransa bıle tersleyenler vardı içlerınde hamıleyız dıye kımseye kok sokturmenın bı anlamı yok bence onlara hıtaben dedım ben onu .hamılelık psıkolojısı belkı ıyı davranısı kotu algılayabılıyor bayanlar ama kafamın etını yıyo turunden bı yazıyı arkasından hoş bulmadım.aksıne çok ça sorun yaşadım 1,evlılıgımde ama yınede nazımın geçecegı kımse yoktu yanımda yıne arkasından laf edemedım.:)sımdı elhamdulıllah anlayışlı bır eşim var.demek ıstedıgım eşler yardımcı oluorsa bızlere cokta hafıfe almamak lazım.tesekkurler yorumunuz için sevgılerle..:)

günaydınnnn gece ağlayarak uyanıyorum artık:KK43:yan uyumaktan yanlarım acıyor feci halde nolcak böyle yaa. bi 5 dk sırt üstü yatıyorum bebeğim sevmiyor bir ara yüz üstüye yakın yan yattım oda iyi geldi ama bebeği eziyormuyum psikolojisi ile vicdan yapıyorum.. az kaldı sabır sabırrr:)

sabır sabır ama dahada var doğuma.. iyiki yaz dönemi değil diye kendimi teselli ediyorum bende..
benim sorunum gece tuvalete kalkıp sonra yatağa dönünce miniğimin tekmeleri ile tekrar uykuya dalamamak :(

Günaydınlar herkeseeee:anneadayı:

Şu aşağıda 34.haftayı gördüğüme bazen inanamıyorum :spor: şaka maka aylardır beraber olduğumuz arkadaşlarımız var burda.. ilk sorularımızı hatırlıyorum da keseyi ne zaman gördünüz kızlar, kalp atışlarını ne zaman duydunuz kızlar:) ilk ayları riskli olanlar korkuyla bekledi.. şükür atlattılar. Sonra göbişler büyüdü büyümedi derken şimdi çoğumuzun doğumuna sadece birkaç hafta kaldı..

Hamile kalmaya çalıştığım dönemi hatırlıyorum da.. yaklaşık 1,5 sene bekledim bebeğimi.. meğer yumurtlama dönemimi tutturamıyomuşum:)) dr a da gitmedim ısrarla.. sonra ovülasyon testi alıp yumurtlama günümü öğrenmiştim ilk ay da hamile kaldım zaten:KK46:

Bunları niye yazdım bilemedim ama bi duygulandım ben yine.. kızımın yüzünü ultrasonda hep net görüyorum ama içimdeki merak başka bişey, o sanki fotoğraf sadece, gerçeğini öyle merak ediyorum ki..

Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun.. miniklerimizle gözgöze gelebilmeyi nasip etsin.. hayırlı sağlıklı uzun ve güzel ömürleri olsun anne babalarıyla inşallah..

Tamam sustum:KK48::KK24:
ne güzel yazmışsınn:KK68:

Emzikle biberon koydum sterilize ederek kabinda koydum ..göğüs kalkani felan almadim herkese lazim.olan birşey değil çünkü lazim olursa alinir diye düşündüm
canım ne şekilde sterilize ettin? friendly emzik biberon deterjanı vs almıştım yıkayacağım ben de ama içime de sinmiyor makinem yok ne yapmak lazım:KK51:
Merhaba turuncu.. benim 3 hastane çıkışım var biri tulumlu diğer ikisi alt üst takım.. ben ilk doğduğunda tulumlu olanı gitdirmeyi düşünüyorum.. bi sakıncası yoktur diye düşünüyorum..
annem burdayken hastaneye alacağımız takımları ayırmıştık, 3 takım koymuş bebişe:işsiz: hepsini alacak mısın canım?
@TuRuNCu cnm bende @Fullialein gibi düşünüyorum bende öle bi tulum aldım süslü ilk hastane çıkış takımlarından vericem kakası falan çabuk geçebilir daha sonra tulumu giydirmek istiyorum
ben de çekim için süslü bir takım almıştım onu o zaman giydiricem inşallah:KK200:
Çok şükür hizmet bekleyen birileri değildi canım.
Yardımcı oldular her konuda.
Ama ne de olsa insan iyi ağırlamak istiyo.
Oyüzden yorucuydu.

Ayy hakkaten çok cici :)
Hayırlı olsun.
Sıra bizde seydask seydask :KK66:

Ben alacaktım n11den ama yorumları okuyunca vazgeçtim.
Görseldeki gibi değil falan yazmışlar oyüzden başka model bakiyorum şuan.

Ben de de oluyo ara ara.
Yıllarca çukurda olan delik birden pörtledi yazık uyum sağlamaya çalışıyo o da :))

Günaydın, Avent aldım canım ama soothie değil.
Şundan.
Eki Görüntüle 1930239
ben de böyle avent aldım bir de hediye olarak nuk geldi. inşallah tutarlar cuk cuk:anne:

hayırlı günler anneler tam 12 saatlik uyku sonrası açlıktan hareket edemeyecek halde ve tutuk bir şekilde uyanmak:KK45:
haftasonu istanbulda finallerimi verdim, şükürler olsuun bitti. artık tamamen bebişime ve dinlenmeye odaklanabilicem. cumartesi de eşim geldi pazar günü 5 saatlik uykuyla sınav sonrası tüüüm istanbulu gezdik. yetmedi ordan avmlere gittik eksikleri tamamlamaya. gece 11de uçak ve 2de eve geldiğimde çorap bacağımdan inmiyordu davul gibi şişmişim:halay: bugün de tüm kaslarım kasılıyor magnezyum içtim hemen faydası olur inşallah.

bir soru soracağım bebişi dönmeyen anneler, siz de çok acı çekiyor musunuz hareketlerinde:KK43:

bir soru soracağım bebişi dönmeyen anneler, siz de çok acı çekiyor musunuz hareketlerinde:KK43:

Benimki baş aşağı pozisyonda ama ayakları kaburgalarıma vurduğunda kafası da aşağıya baskı yapıyo ayağını ittiğinde ittiği yeri delecek gibi oluyo. İçime sığmıyo sanıp üzülüyorum bazen. Kafası aşağıdan çıkacak sanıyorum.

Seninki de ayaklarını mı aşağı ittiriyo acaba.. son zamanlar her türlüsü zor galiba..

ben hiç bılmıorum nasıl durdugunu bu cuma gıdecegım ama gobegmın sag taraf ne dayıyosa dısarı dogru aşagılara cok baskı var oynadıgında acıtıyor zilli:))

Teyzoşlar hastaneden geldik şimdi gayet iyiymiş durumumuz:halay:ne ağrı kaldı ne sızı 2,5 kg olmuşuz boyumuzda 49 cm yatış pozisyonuda gayet iyi dedi kafası kasıklarıma doğru gelişimi falanda gayet iyiymiş bu arada bende çok kilo almamışım hamile kaldığımdan beri 8 kilocuk:KK72: iki hafta sonra bi daha gel nst de bakarız dedi kasılmaları söyledim normal artık dedi bizde durumlar böle:KK37:

Teyzoşlar hastaneden geldik şimdi gayet iyiymiş durumumuz:halay:ne ağrı kaldı ne sızı 2,5 kg olmuşuz boyumuzda 49 cm yatış pozisyonuda gayet iyi dedi kafası kasıklarıma doğru gelişimi falanda gayet iyiymiş bu arada bende çok kilo almamışım hamile kaldığımdan beri 8 kilocuk:KK72: iki hafta sonra bi daha gel nst de bakarız dedi kasılmaları söyledim normal artık dedi bizde durumlar böle:KK37:
az kalmış senın hayırlısı olsun ıns canım

Deme öyle şeyleeerrr heyecanlanıyorum:skandal::KK48::KK17: artık gün içinde 20 kere hayal kuruyorum, ilk gördüğüm an ilk emzirdiğim an ilk kokladığım an:KK73:
benim de öyle ilk görüşüm ilk kucağıma alışım dokunuşum. hayalden öteye gidemiyor bir de kimseye bu anlarda tanıklık yapmadım açıkçası çok canlandıramıyorum.

Benimki baş aşağı pozisyonda ama ayakları kaburgalarıma vurduğunda kafası da aşağıya baskı yapıyo ayağını ittiğinde ittiği yeri delecek gibi oluyo. İçime sığmıyo sanıp üzülüyorum bazen. Kafası aşağıdan çıkacak sanıyorum.

Seninki de ayaklarını mı aşağı ittiriyo acaba.. son zamanlar her türlüsü zor galiba..
benim ayaklar değil de canım el kol çok acıtıyor. kafası sağ tarafımda, oturuyor direk ayaklar solda ama o eller var ya hiç durmuyor. benim sağ tarafım çok hassas aşırı huylanırım. bir anda karnımın enn sağından böyle tahtaya tırnak çizerler ya o şekilde sürüyor ellerini öyle fena oluyorum ki bazen hafif bir çığlık atıyorum:))) huylandığımdan ama acı olarak değil de çok.
ben hiç bılmıorum nasıl durdugunu bu cuma gıdecegım ama gobegmın sag taraf ne dayıyosa dısarı dogru aşagılara cok baskı var oynadıgında acıtıyor zilli:))
demek senin de döndü ben aşağıda çok fazla hissetmiyorum hep sağ sol:))

Back
X