çok doğru ızledıgım vıdeoların yarısı kaba davranıyor tek elle tutmak falan dusurup beyın hasarı oldumu kabulde etmezler uyarın bence doguma gırerken ben eşimede soylıyecegm kendımde soylıyecegm.gobegındekı makası hızlıca atıo ya gozune gelse.bazılarıda aksıne cok nazık gıydırıyor kısmet ıns ıyı ınsanlara denk gelırızŞuna tüm içtenliğimle katılıyorum ki 9 ay karanlıkta dokunulmadan yorulmadan keyfince müdahalesiz yaşadığı bi yerden çıktığında hem o inanılmaz parlak ışıklar ( bizleri bile rahatsız eden) , hem de hemşire ya da doktorun haldır huldur dokunup gereksiz bi özgüvenle (nasılsa alışkınız biz Yen'i doğmuş bebeklere, nasıl tutacağımızı biliyoruz der gibi artistlik yaparcasına) evirip çevirerek ilk muayenesini edip huzursuz ede ede giydirilmesine inanılmaz karşıyım. Sonra çocuk ağladığında ağlaması iyidir ciğerleri açılır hesabı yapmak.. tamam bu doğrudur ancak ağlaması doğasında olan kadar olmalı, bizim saçma müdahalelerimizle huzuru kaçtığı için ağlamamalı. Videolarda görüyorum bebeği giydirirken öyle rahatsız edici öyle panikletici hareket ediyorlar ki savunmasız garibim elleri kolları titreye titreye korkudan ağlıyor bence.. en ihtiyacı olan şey huzur ve anne karnındaki güvene en yakın güven ortamını yaşamak.. ama malesef bu bilinçte doktor ya da hemşireler yok ülkemizde.. herkes bir an önce işini bitirip gitme derdinde..
kız ikiside tatlımÇok minikler daha beklesinler biraz sabırsız çıkmış bebişler sizin :) cinsiyetleri nedir acaba topik ilk açıldığından hatırlıyorum da sizi...
Aynen oyle ya ilacim santafor mu neydi bnim ondan yazdircaktimkan ilacımı ben hep eczaneden alıyorum canım uğraşmıyorum hiç doktorun yazmasıyla fiyatları uygun zaten .. bazen tuhaf olabiliyor doktorlar anlam veremiyorum benim söylememle tahlil istemişti benimkide kafaları fazla dağınık oluyor valla önemli ayrıntıları atlamaları kötü insanın güvenini sarsıyo ..
Iste malesef arastirma hastanesi ve asistanlar ne yazikki boyle bende yakinimda baska dra randevu aldim 11 ocaga bakalim o ne dicek bu baska asistandi gicikDr u değişme ihtimalin yok mu .. ben kadın dr lara gıcığım ( istisnalar hariç) o yüzden erkek dr tercih ettim valla. 9 a düşmüş kanla doğuma mı gidilir. Bunun çaresine o bakmayacaksa kim bakacak. İyi ki sağlık ocağında doğur demedi. Dr değişme ihtimalin varsa değiştir, o kadına da ağzına geleni söyle için rahatlasın çek kapıyı çık derim
Hah iste vallahi hic sansim yok gercekten hayatim boyunca boyleydi ha ozelde var adam gibi dr ama butce yok malesefGünaydın kızlar,
Bugün boş günüm olduğu için biraz geç kalktım. Gece tuvalete çıkmaktan ve dönmekten uykularım delik deşik. haliyle sabah da erken kalkamıyorum. Neyseki 2 günüm boş da dinlenebiliyorum.
Ooo Sen baya doldurmuşsun her yanıBen bi dolap yaptırdım bebeğe. Onda da alta 2 büyük 2 tane de küçük çekmece yaptırdım. Bezleri ıslak mendilleri kıyafetleri falan fazla fazla geldi. Çarşı çok yakın olduğu için çok kıyafet almadım. Doğduğunda boyuna kilosuna göre çıkar yarım saatte hallederim diye düşünüyorum. Kutu Fikri fena değil.
Valla canım seni takip ediyorum hamileliğinin başından beri doktordan yana yüzün gülmedi. Allah yardımcın olsun. Doktoru değiştirebiliyorsan değiştir. Yoksa sen doğuma baya stresli gireceksin.
ne terbiyesizlermiş öyle.. ben de doktor ve hastane mağduru oldurum bi doğurayım göstericem günlerini şikayet etmediğim yer kalmayacak .Kizlae allah askina benim gibi dr dan yana sansiz olan var mi yoksa bi ben miyim sansizolan ya bu naail ia boyle bende olurdum dr oturdugum yerden sonuclara bile bakmadan yorum yapti kan ilaci istedim kan sayimi degerim 9 a dusmus git saglik ocagi da yazsinlar sana dedi siz yazin dedim ben bu hafta gorumcemdeyim yeni yila birlikte giricez sultanbeylide oturuyorum normAlde suan kaymarcadayim hemen gidemicem dedim yazmadi gicik kari ya yok boyle bisi ya sonrada niye bagirip cagiriyon oluyo acayip sinirlendim ya esime dedim eczaneden al gelirken verirlerse recetesiz dedim uzerimde para yoktu cok sinirliyim
Kizlae allah askina benim gibi dr dan yana sansiz olan var mi yoksa bi ben miyim sansizolan ya bu naail ia boyle bende olurdum dr oturdugum yerden sonuclara bile bakmadan yorum yapti kan ilaci istedim kan sayimi degerim 9 a dusmus git saglik ocagi da yazsinlar sana dedi siz yazin dedim ben bu hafta gorumcemdeyim yeni yila birlikte giricez sultanbeylide oturuyorum normAlde suan kaymarcadayim hemen gidemicem dedim yazmadi gicik kari ya yok boyle bisi ya sonrada niye bagirip cagiriyon oluyo acayip sinirlendim ya esime dedim eczaneden al gelirken verirlerse recetesiz dedim uzerimde para yoktu cok sinirliyim
keremi çok severim hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallahkızlar bu arada sanırım benim oğlumun adı ALİ KEREM olucak
Doğuma son 1 ay kala hasta oldum iyi mi
Hafta sonu kalabalık bir aile ziyaretimiz oldu.Gitmekte tereddüt etmiştim ama ayıp olmasın diye gittim.Sonuç olarak bütün kemiklerim ağrıyor.
Göğüs kafesim de bir sızı ve sırtıma ara ara bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor.
Beynim zonkluyor ve çok halsizim
Aylar sonra ilk defa ağrı kesici içtim.
İhlamur filan kaynattım. Umarım en kısa zaman da toparlanırım
çok doğru ızledıgım vıdeoların yarısı kaba davranıyor tek elle tutmak falan dusurup beyın hasarı oldumu kabulde etmezler uyarın bence doguma gırerken ben eşimede soylıyecegm kendımde soylıyecegm.gobegındekı makası hızlıca atıo ya gozune gelse.bazılarıda aksıne cok nazık gıydırıyor kısmet ıns ıyı ınsanlara denk gelırız
keremi çok severim hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah
evet ikizler bizim ahsen ile hüma 'ya karar verdik bizdeBu sene Ali kerem furyası var :) teşekkür ederim sizinde ikizdi dimi? siz ne düşündünüz?
evet ikizler bizim ahsen ile hüma 'ya karar verdik bizdeaman eymen furyası geçsin de ali kerem olsun ne güzel
benimde özellikle ellerimde şişmeler başladı ayaklarımdada var bayaKarnım midem kaçtı resmen. Bebek yukarıdan çıkacak sanırım.
Kızlar ödemi başlayan varmı
TuRuNCu @ivo kızlar ve digerleri siz benden ondesiniz ödem durumunu nasıl. Birden şişti normal mı. Ellerim özellikle .ama nefes almakta falan problem yok çok şükür. Kendimi iyi hissediyorum. Sadece ödem var elde ayakta.ama arı sokmuş gibiyim
ahsen hasandan geliyor herşeyin en güzeli demek.peygmberimiz kendi torununa koymuş bende o yüzden ahseni istedimhüma ismine bayılırım... ahseni pek duymadım ama oda kulağa hoş geliyor.. adıyla yaşasınlar inş.
benimde kızım olsaydı zeynep - sare - minel filan koycaktım :) eymen yeğenim var evet o dönem bitti 9 yaşından artık :)
Kahve makinasından 1 kahvenin yanına abur cubur makinasından 1 halley 2 katkat aldım
Ama ivo bu olmadi ki.Oturdum karşısındaki banka hopur hopur hepsini gömdüm
Yan tarafta oturan kız hayretle beni seyretti.
Ben de göbeğimi iyice çıkardım ki hamile olduğumu anlasın beni mazur görsün
Karikatür gibi yaşıyom hayatı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?