2017 Şubat Anneleri

çok doğru ızledıgım vıdeoların yarısı kaba davranıyor tek elle tutmak falan dusurup beyın hasarı oldumu kabulde etmezler uyarın bence doguma gırerken ben eşimede soylıyecegm kendımde soylıyecegm.gobegındekı makası hızlıca atıo ya gozune gelse.bazılarıda aksıne cok nazık gıydırıyor kısmet ıns ıyı ınsanlara denk gelırız

@ivo cnm benim canım yemem yemeyi hiç istemiyorum hep tatlı abur cubur tarzı şeyler yemek istiyorum hazırlıklar ne alemde senin

Çok minikler daha beklesinler biraz sabırsız çıkmış bebişler sizin :) cinsiyetleri nedir acaba topik ilk açıldığından hatırlıyorum da sizi...
kız ikiside tatlım

dün doktora gittim çingene muhabbeti etkili olmuş duruyorlar şükür şimdilik

Aynen oyle ya ilacim santafor mu neydi bnim ondan yazdircaktim

Iste malesef arastirma hastanesi ve asistanlar ne yazikki boyle bende yakinimda baska dra randevu aldim 11 ocaga bakalim o ne dicek bu baska asistandi gicik

Hah iste vallahi hic sansim yok gercekten hayatim boyunca boyleydi ha ozelde var adam gibi dr ama butce yok malesef iste bende baska hastabeden randevu aldim bakalim nolcak

Merhaba canım,

renkleri gayet cıvıl cıvıl ama dediğin gibi çok renkli... ve yeşili kapatmak istemişrin oda ancak kumaşla olur

ne terbiyesizlermiş öyle.. ben de doktor ve hastane mağduru oldurum bi doğurayım göstericem günlerini şikayet etmediğim yer kalmayacak .

canım sen pendik araştırmayamı gidiyodun? ben saygıya gidicem inş kısmetse.. ama doktorum akşam gelmiyormuş doğuma.. o yüzden her ihtimale karşı ümraniyedeki yeni devlete gidicem.. devlet hastanesi ilaç yazmak istemiyor. sırf bunun için gelmeyin diyorlar... ilacı yazsalar sanki elleri kırılcak

Eklentiler

• 43620145.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 40

Canım çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda atlatırsın, başımıza ne gelirse bencil olamadığımız için geliyo galiba, ayıp olmasın diye hasta oluyosun ayıp etmiyim dediğin insanların haberi bile olmuyo..

Amin inşallah..

Karnım midem kaçtı resmen. Bebek yukarıdan çıkacak sanırım.
Kızlar ödemi başlayan varmı
TuRuNCu @ivo kızlar ve digerleri siz benden ondesiniz ödem durumunu nasıl. Birden şişti normal mı. Ellerim özellikle .ama nefes almakta falan problem yok çok şükür. Kendimi iyi hissediyorum. Sadece ödem var elde ayakta.ama arı sokmuş gibiyim

evet ikizler bizim ahsen ile hüma 'ya karar verdik bizde aman eymen furyası geçsin de ali kerem olsun ne güzel

hüma ismine bayılırım... ahseni pek duymadım ama oda kulağa hoş geliyor.. adıyla yaşasınlar inş.
benimde kızım olsaydı zeynep - sare - minel filan koycaktım :) eymen yeğenim var evet o dönem bitti 9 yaşından artık :)

benimde özellikle ellerimde şişmeler başladı ayaklarımdada var baya

ahsen hasandan geliyor herşeyin en güzeli demek.peygmberimiz kendi torununa koymuş bende o yüzden ahseni istedim zeynep çok seviyordum ama bu sene herkes zeynep koyuyor özellikle yakın arkadaşım koyacak o yüzden vazgeçtik yok eymen mevsimi bitmedi ya arkadaşlarımın hepsinin eymeni oldu bu sene

Kahve makinasından 1 kahvenin yanına abur cubur makinasından 1 halley 2 katkat aldım
Ama ivo bu olmadi ki. Yiyen var yiyemeyen var .sekeri olan var olmayan var .halley kat kat filan diyon. hamileler var . bu arada sıcak su ic öksürükle beraber ne varsa cikiyo .insan rahat ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…