2017 Şubat Anneleri

bende de var ne yazık ki.. eklemlerim ağrıyor..

Kapla sen onu dicem ama onun kaplamasına para vereceğine beşiği geri ver kaplama parasını da üstüne koy daha iyi bir renk al bence.ben 450 tlye park besik aldım istegim rengi olsun diye .birde lacivert vardı o da 350 tl idi aynısı ama laciverti . bakarsın belki baby hope bh 1070 oyun parkı . n11 den aldım ben .pempe haki.onun laciverti de var bir bak istersen.gitti gidiyorda da var

Iste malesef arastirma hastanesi ve asistanlar ne yazikki boyle bende yakinimda baska dra randevu aldim 11 ocaga bakalim o ne dicek bu baska asistandi gicik
Birde stajyerler var oralarda . insanı delik desik ediyolar kan alcam serum takcam diye.ben soruyor m stajyer misin diye .evet derse sen git hemşire gelsin diyom.damar bilamiyo ne yapim

Kızlar Merhaba ben uzun süredir yazamıyordum benim karnımın üst kısmında uyusukluk var dünden beri normalmi sizce

kızlar n11'de hediye çeki kampanyası var. eksikleriniz varsa belki işinizi görür. 150 tl ve üzeri alışverişe %11 indirim + 11 ve 22 tl'lik indirim kuponu veriyor. Tabi bunları kullanabilmek için tekrar alışveriş yapmanız lazım :) zaten yapacaksanız alışverişi bölerek yapabilirsiniz ben öyle yaptım.

Benim kız da narin çıktı seninki gibi ama doktor iyi dedi. Benim vücudum da saçma sapan kaşınıyor doktora söylesem mi ben de ki?

Mesela duştan çıkıyorum heryerimi kremliyorum ellesen derim yumuşacık ama kaşınıp duruyor. Sende de mi öyleydi durum?

Ne kadar da güzel bir yazı ama nerde öyle hastane doktor hemşire.... ahh ahh

Irmak ismi nasil kizlar ben bu isimi dusunuyorum esimde hazal ismini ikisinin arasinda kaldik sizce dusuncelerinizi bekkiykrum

Irmak ismi nasil kizlar ben bu isimi dusunuyorum esimde hazal ismini ikisinin arasinda kaldik sizce dusuncelerinizi bekkiykrum

Sağlıklı olsunlarda narin çıtı pıtı gelsinler :) kaşıntı konusu sadece duştan sonra mı oluyor. Benim akşamları oluyor bende Bebek yağı vs sürdüğüm halde kaşınıyor şuan azaldı ama riske atmamak için yaptırıcam... Sıkıntı yaratmıyorsa sen bilirsin cnm geçmiş olsun...

Alya kızınızın adımı olucak merhaba bu arada

@ivo bende şimdi çantalarımızı ayarladım çok yorucu ve karasız kaldım hastane sıcak ama çıkarken polarlı tulum falan koydum iki saat karar veremedim dolabımı falan yerleşdirdim beşik kaldı bakalım daha bekliyorum amaa çanta hazırlamakda çok zorlandım

ben tiny love düşünüyorum diğeride çok güzel bir ürün ama bence gereksiz bir pahalılığı var tiny love için bile daha indirim bekliyorum :))
baby plus 6 fonksiyonlu düşünüyorum fiyat olarak daha uygun bakmanı tavsiye ederim canım

benimde özellikle ellerimde şişmeler başladı ayaklarımdada var baya
Aynen.bende de var şimdi. Bakalım diyete basladim inşallah geçicidir.
Hımm ben de sanirim evdeyken yedim. Ondan oldu.diyet yapıyorum bu hafta inşallah gecer
Evet ondan çok korkuyorum. Hatta o yüzden sezeryan bile istemiyorum. İnşallah aynı şeyleri yaşamam. Bu konuda çok zayıfım işte
Maşallah. Olabilir canım. Benim sabıka var ödemeden dolayı. Korktum ama belki bu kadarı normaldir.haklısın.
Hazal çok güzel isim. İrmak hazal koyabilirsinix çok güzel geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…