2017 Şubat Anneleri

Burnumun diregi sizliyor resmen cok fena grip oldum ne yapabilirm butun kemiklerm agriyor gozlerim yaniyor hapsiriyorum bebegime istemeden zararim olur mu bebegimi dusunuyorum dr a gittm parol disinda ilac veremem dedi

Ama ivo bu olmadi ki. Yiyen var yiyemeyen var .sekeri olan var olmayan var .halley kat kat filan diyon. hamileler var . bu arada sıcak su ic öksürükle beraber ne varsa cikiyo .insan rahat ediyo

evet Revna hiç olmadı bunları duymak ... sabahtan beri x pastanesinden x şeyi canım istiyor ama kuru ve yaş meyvelerle geçiştiriyorum ....

Teşekkürler canim.kac gündür cok aktifti.dinleniyo herhalde.tepik attı yine anneme ayip olmasın diye

Burnumun diregi sizliyor resmen cok fena grip oldum ne yapabilirm butun kemiklerm agriyor gozlerim yaniyor hapsiriyorum bebegime istemeden zararim olur mu bebegimi dusunuyorum dr a gittm parol disinda ilac veremem dedi

geçmiş olsun öncelikle... bol c vitamini , günde 1 kupa ıhlamur ve bol bol dinlenmek sanırım. öksürükte varmı

Canım çok geçmiş olsun. Ben de 1 haftadır nezleydim gribe çevirmedi neyseki ama burun tıkanıklığı bile beni mahvetti. Yeni yeni çok afedersin b..gam atıyorum. En güzeli fazla kimseyle temas kurmamak. ağrı kesici biraz olsun vücut ağrını alır. zaten ağrılar mahvediyor insanı. Yatıp dinlenmeden ne yersen ye geçmiyor çabuk. Bol bol yat dinlen.

Ellerimde hafif var gibi. onun dışında bacaklarda falan yok. bol su iç ve tuzu mutlaka azalt. ben dün akşam biraz turşu yemiştim galiba ondan oldu. ayakkabılarım da biraz sıkmaya başladı. yeni ayakkabı almak zorunda kalacağım galiba.

Canım sana da çok geçmiş olsun. yapabileceğin yatıp dinlenmek, beslenmene dikkat etmek ve ağrı kesici almak. yoksa hiç çekilmiyor. bi de çok sıcak ortamlarda bulunma daha da ağırlaştırıyor insanı. serin hava daha iyi geliyor.

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar...

Benim ilk hamileliğimde doğum sonrası ödem oldu canım.Öncesin de hiç ödemim olmadı.
Şuanda da henüz hiç ödem yok...
Senin preklampsi geçmişin olduğu için dikkatli ol canım.Tansiyonunu takip et mutlaka

Revna cnm benim canım yemem yemeyi hiç istemiyorum hep tatlı abur cubur tarzı şeyler yemek istiyorum hazırlıklar ne alemde senin

Ben de çok iştahsızım ve nerde lüzumsuz şey varsa ondan çekiyo canım
Benim beşik ve yatak malzemeleri bi de dolap kaldı canım geri kalan şeyleri netten hallettim.

Bende ödem yok ama feci mide yanması var.
Yani sabah akşam boğazım zehir gibi.
Bi de aşırı kuruluk ve beraberinde kaşıntı.
Heryerim kaşınıyo.
Ödem biraz genetik de olabilir canım, bizim sülale genelde leblebi yutmuş karınca gibi çok şişmiyo doğumdan önce.
Bi ablam biraz kilo almıştı, o da normal kilo, ödem tarzı değildi.

Ama ivo bu olmadi ki. Yiyen var yiyemeyen var .sekeri olan var olmayan var .halley kat kat filan diyon. hamileler var . bu arada sıcak su ic öksürükle beraber ne varsa cikiyo .insan rahat ediyo

Ayy çok pisimmm, düşüncesiz beeğnn
Bian düşünemedim şekeri olanları
Kusura bakma canım yaa boşluğuma geldi.
Hem zaten saman gibiydi, midemi de yaktı çekmesin canın pişman oldum bak ben

Cok sagol deniyeyim onuda parol alcam artik bu zamana kadar hic ilac almamstm ama alcam heralde boyle kapatamadm hamilelegi

Tsk ederm Oksurukde war ama cogunluk hapsirma sicak bi dus alcm umarim,ise yarar hic boyle olmamstm o kadar dikkat et!meme ragmen anlamadm

hergün duş almakta gribe iyi gelir. tabi saçlar ıslak kalmayacak... öksürük için zencefil, limon bal karışımı dedik hep topikte.. boğaz ağrısınada bal , tarçın, limon... sen yine c vitaminini eksik etme.. dikkat et.

Tarcin acilma yapar die korkuyorum kullanmaya yoksa kullanmak istiyorum ama cubuk tarcin limon elma kaynataym diyorum 32+5deym acilma olur die kullanamiyorm

He kesin saman gibiydi halleybizde yedik saman gibiydi.neyse olan oldu artik

çokta güzeldi hani :) dün yedim diye 2 gün üst üste yememek için kendimi zor tuttum.
2 kez şekerim sınırda çıkınca düşümek lazımmı :)
Pastane ve şekerli şey . Pastane de ne olur bunu herkes bilir .offff offfff.seker benimde sınırda . yememek için tutuyom kendimi zaten ivo nun dediğinden . elimden kaza cikcak.yiverecem simdik

geçmiş olsun.. bitki çaylarını kontrollü tüketmekte fayda var.. boğazın agrırsa tuzlu suyla gargara yap.. ballı limonlu ılık su içebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…