- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
- 53
14.04 2016Kızlar son adet tarihleriniz neler??
çok güzel canım ya bende kızıma başlıycam bu hafta şükür sınavım geçti artık ona odaklanicamEki Görüntüle 1931288 kızlar ben işi gücü bıraktım oda hazırlıyorum ..Allahım ne güzel bi mutluluktur yaa çok şükür bugünümüze ..bu arada mide yangını çekenler ben çözümü soğuk sütte buldum ..yatmadan içiyorum bi bardak anında geçiyor. .aklınızda bulunsun
Eymen furyası geçsede geçmesede anlamlı bir isim olduğu için Her daim konulabilir bence..önemli olan popülerlik değil isim anlamı ve Kuran'da geçip geçmemesi benceevet ikizler bizim ahsen ile hüma 'ya karar verdik bizdeaman eymen furyası geçsin de ali kerem olsun ne güzel
Çok güzel olmuş canım sağlıkla yatıp uyur inşallahEki Görüntüle 1931288 kızlar ben işi gücü bıraktım oda hazırlıyorum ..Allahım ne güzel bi mutluluktur yaa çok şükür bugünümüze ..bu arada mide yangını çekenler ben çözümü soğuk sütte buldum ..yatmadan içiyorum bi bardak anında geçiyor. .aklınızda bulunsun
Ali ecpresten ben ürün getirttim Çin malı oluyo geneli bide tarih uzun sürede geliyor...1 ayı geçtiği bile oluyo incele kendi sitesinden eğer popüler ürünse getirttik acelende yoksaYaa kızlaaarr ben bu ikea filinin renklilerinden istiyorum ama Ali expres de var bi de instagram da var Ali exprese güvenemedim pek. İnstagram da da nerdeyse iki katı fiyat söylüyolar. Hepsini geçtim 1 ay belki de daha fazla sürüyo gelmesi ben o kadar beklemek istemiyorum yaama fili de kızıma almayı çok istiyorum. Ağliyim mi şimdi ben
Ali ecpresten ben ürün getirttim Çin malı oluyo geneli bide tarih uzun sürede geliyor...1 ayı geçtiği bile oluyo incele kendi sitesinden eğer popüler ürünse getirttik acelende yoksa
He ya kalemin murekkebi biter dicem simdi pc den netten girip yaziyolar sadece sana sifre veriyolar bu sfreyle eczaneden al diye heralde kagit masrafindan kisiyolar anlam veremedim gitti pendikte marmara arastirma hastnesi var ya sizde tam donanimli ama dr yonunden degil tabiki bide asistanlar giriyo profosorler ust katta artik oturuyomu mapiyo allah bilirbu sefer baska asistani gordu beni e malesefki dengesiz bi asistandi daha sonuclarin yuzune bile bakmadi suursuz kadina bem dedim kan sayimi degerim dusmus 9 a dedim ilac ver bana dedim git saglik ocagindan ucretsiz al dedi bende aksam araba tuttum geldim eve bugun gidip yazdiricam saglik ocaginda napim dr dan yana sansim hic olmddi saygida nihan dr disi da tabi eeee ozelede para lazim doguma gidebilmek icin bu devirde hersey para zaten yapacak bisi yok mecbur cekiyoz sikintiyi burdaki devlette ahmet batkiy aldim randevu bakalim nolcak 11 ocaktacanım sen pendik araştırmayamı gidiyodun? ben saygıya gidicem inş kısmetse.. ama doktorum akşam gelmiyormuş doğuma.. o yüzden her ihtimale karşı ümraniyedeki yeni devlete gidicem.. devlet hastanesi ilaç yazmak istemiyor. sırf bunun için gelmeyin diyorlar... ilacı yazsalar sanki elleri kırılcak
Ayyyy evet gecen ay kan vermeye gittim yine kontrol pesi tahlil istedi dr dusun oyle sansliyimki sormak aklima gelemdi daha ogun isr baslamis kiz kolumu delik desik etti bidr ustune baya kanim bosa gitti becerip bi kan alamadi damar yolunu koyamadi kan aliyoya hani tupe onu cikardi iki sringa soktu cikardi koluma bi kan akti kolumdan agzima geleni saymistim kiza k bakmayin bugun basladim falan dedi bende bagiridm cagirdim basinda niye kimse yok senin nasil guvenip tek birakirlar diye oluk oluk rahat bi bes tupten fazla kanim gitmistir yani bendeki sansa bakar misin insaAllah bu sanssizlaik beni dogumda yakalamaz yani insaninda hic mi sansi olmaz canim yok iste hep bi dengesizler beni buluyo ogun eve zor gitmistim ayyy allah dusurmesin bi daha o duruma kimseyiBirde stajyerler var oralarda . insanı delik desik ediyolar kan alcam serum takcam diye.ben soruyor m stajyer misin diye .evet derse sen git hemşire gelsin diyom.damar bilamiyo ne yapim
çok güzel olmuş sağlık ve huzurla uyusun inşallahEki Görüntüle 1931288 kızlar ben işi gücü bıraktım oda hazırlıyorum ..Allahım ne güzel bi mutluluktur yaa çok şükür bugünümüze ..bu arada mide yangını çekenler ben çözümü soğuk sütte buldum ..yatmadan içiyorum bi bardak anında geçiyor. .aklınızda bulunsun
Dualarim seninle. Tatlm rabbim ikinizinde yardimcisi olsun guzel seyler dusun guzel olsun allahin izniyle saglikli bir sekilde ikinizde atlatrsnz isalahKızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
Sen guclu ol ki bebeginde senden guc alsn oyle dusun annesjDualarim seninle. Tatlm rabbim ikinizinde yardimcisi olsun guzel seyler dusun guzel olsun allahin izniyle saglikli bir sekilde ikinizde atlatrsnz isalah
canım allah doğumunda kolaylık versin hem sen hem güzel bebeğin sağlıcakla kurtulun inşallah. dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.Kızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
Kızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
Kızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
Dua edin bize ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?