Rabbim yardımcın olsun inanki dün aklımdaydın bir türlü fırsat bulamadım. Yengemin yeğeni 850 gr doğdu şimdi Kocaman sağlıklı bir kız, süreci biraz sabır gerektirir. Dualarım sizlerleKızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
Allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinle saglicakla alirsin kucagina insallah yavrunuKızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
Allah yardımcınız olsun canım. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Doğduktan sonra da alır kiloyu iyice beslersin annesi.Kızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
Rabbim yardimciniz olsun cnm dualar seninle...Kızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
Allah yardimcin olsun,insallah iyi olacak hersey dualarimiz seninleKızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
Kızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
Keske benim de istahim azalsa biraz son iki aydir atagaBende bu ara iştahsızım. Acıkıyorum çok, ama yemek istemiyorum . Sabah erken uyanıyorum kahvaltımı da 1 saat içinde yapıyorum ama öğlen yemeğini bi türlü canım çekip zamanında yiyemiyorum. O hamile iştahım gitti sanki. Niye böyle olduk acaba?
Cok guzelmis bayildim butceni asmiyorsa al canim.ogluma 2-3 aylikken pelus oyuncak almistim tigger karakteri.kuyrugunu tutarak uykuya dalardi.hala onsuz uyumak istemez.kizima da pelus alistirmayi dusunuyorum.uyku arkadasi olarak cok yardimci.sakinlestiriyor.Yaa kızlaaarr ben bu ikea filinin renklilerinden istiyorum ama Ali expres de var bi de instagram da var Ali exprese güvenemedim pek. İnstagram da da nerdeyse iki katı fiyat söylüyolar. Hepsini geçtim 1 ay belki de daha fazla sürüyo gelmesi ben o kadar beklemek istemiyorum yaama fili de kızıma almayı çok istiyorum. Ağliyim mi şimdi ben
Kızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
O zmn almican yada pahali olani alcan içinde kalmasinYa işte uzun sürmesine sinir oluyorum , 30 -40 gün bekleyemem ben ya
Keske benim de istahim azalsa biraz son iki aydir ataga
Cok guzelmis bayildim butceni asmiyorsa al canim.ogluma 2-3 aylikken pelus oyuncak almistim tigger karakteri.kuyrugunu tutarak uykuya dalardi.hala onsuz uyumak istemez.kizima da pelus alistirmayi dusunuyorum.uyku arkadasi olarak cok yardimci.sakinlestiriyor.
O zmn almican yada pahali olani alcan içinde kalmasin
Kızlar ya dün çok saçma bir şey yaptım carşıdan birseyler aldım yaklaşık 10 kilo idi ve tek başıma caddeden karşıya geçene kadar köprüye de geçip taşıdım kasıklarımda ve vajinada bir baskı vardı akşam şimdi iyiyim ama 8 aylık hamilelikte bunu nasıl yaptım halen aklım almıyor o an düşünmedim bir sıkıntı olsa vücut tepki verirdi sanırım
Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin canımKızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
Canım dualarimiz seninle.Allah'in izniyle bebeğini saglikla kucagina almayı nasip etsinKızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
ıns hayırlısıyla ıkınızde sağlıklı bır sekılde atlatırsınız 27 haftalık dogup canavar gıbı bebekler gordum canını sıkma ıns atlatıcaksın hayırlısıylaKızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
agır kaldırma bence daha ağrı oluyor bel zaten cok agrıo bıde 10 kılo kaldırmısın maşallah:)camaşır sepetını bıle kaldırmıyorum boşver yorma kendını canmKızlar ya dün çok saçma bir şey yaptım carşıdan birseyler aldım yaklaşık 10 kilo idi ve tek başıma caddeden karşıya geçene kadar köprüye de geçip taşıdım kasıklarımda ve vajinada bir baskı vardı akşam şimdi iyiyim ama 8 aylık hamilelikte bunu nasıl yaptım halen aklım almıyor o an düşünmedim bir sıkıntı olsa vücut tepki verirdi sanırım
allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
İnşallah sağlıklı bir şekilde gelecek canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin dualarımız tabiki de seninleKızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?