Alya dedik gitti canım :)Merhaba çok güzel bir isim çok beğeniyorum ama yeğenimin adı maalesefkızıma babası ve abisi Nehir diyor bende ikinci isim düşünüyorum :):) siz karar verdiniz mi isim konusunda
Hiç dikkatimi çekmemis iyimis gercekten teşekkur ederim canım tavsiyen için kahverengi beji hoşuma gittibaby plus 6 fonksiyonlu düşünüyorum fiyat olarak daha uygun bakmanı tavsiye ederim canım
kızlar son günlerde inanılmaz istahsizim zorla yiyorum resmen sabah sekizde de kalksam 11 den önce bişey yiyemiyorum gün içinde de öyle akşam akşam da ne canım istiyor ne midem alıyor benim gibi olan var mı aranızda
kızlar son günlerde inanılmaz istahsizim zorla yiyorum resmen sabah sekizde de kalksam 11 den önce bişey yiyemiyorum gün içinde de öyle akşam akşam da ne canım istiyor ne midem alıyor benim gibi olan var mı aranızda
Bende aynı şekildeyim yiyemiyorum canım istemiyo abur cubur yiyorum sütlü tatlılar yiyorum yemek veya sağlıklı bişey hiç yok bu arakızlar son günlerde inanılmaz istahsizim zorla yiyorum resmen sabah sekizde de kalksam 11 den önce bişey yiyemiyorum gün içinde de öyle akşam akşam da ne canım istiyor ne midem alıyor benim gibi olan var mı aranızda
bende o rengi beğendim canım çok araştırmıştım tiny love dan fark göremedim hatta ana dizi düşünüyordum salona o yönden de işimi görür ana kucağı olarak da :)Hiç dikkatimi çekmemis iyimis gercekten teşekkur ederim canım tavsiyen için kahverengi beji hoşuma gitti
zaten benim de ahdım var, şu doğum geçsin ne kadar zararlı şey var deneyeceğim.Bende aynı şekildeyim yiyemiyorum canım istemiyo abur cubur yiyorum sütlü tatlılar yiyorum yemek veya sağlıklı bişey hiç yok bu ara
Amaaan tatlim ne oyuncaklar çıkar daha üzme kendini ve bebisi .ne üzülüyonki .zaten çocuklara uygun bisey gibi durmuyo.toz toplıcak alerjik yapar bebekleri o bosverYaa kızlaaarr ben bu ikea filinin renklilerinden istiyorum ama Ali expres de var bi de instagram da var Ali exprese güvenemedim pek. İnstagram da da nerdeyse iki katı fiyat söylüyolar. Hepsini geçtim 1 ay belki de daha fazla sürüyo gelmesi ben o kadar beklemek istemiyorum yaama fili de kızıma almayı çok istiyorum. Ağliyim mi şimdi ben
Amaaan tatlim ne oyuncaklar çıkar daha üzme kendini ve bebisi .ne üzülüyonki .zaten çocuklara uygun bisey gibi durmuyo.toz toplıcak alerjik yapar bebekleri o bosverYaa kızlaaarr ben bu ikea filinin renklilerinden istiyorum ama Ali expres de var bi de instagram da var Ali exprese güvenemedim pek. İnstagram da da nerdeyse iki katı fiyat söylüyolar. Hepsini geçtim 1 ay belki de daha fazla sürüyo gelmesi ben o kadar beklemek istemiyorum yaama fili de kızıma almayı çok istiyorum. Ağliyim mi şimdi ben
Amaaan tatlim ne oyuncaklar çıkar daha üzme kendini ve bebisi .ne üzülüyonki .zaten çocuklara uygun bisey gibi durmuyo.toz toplıcak alerjik yapar bebekleri o bosver
Bence bekle derim cok yakındir onlarin piyasaya düşmesi diye düşünüyorumYaa kızlaaarr ben bu ikea filinin renklilerinden istiyorum ama Ali expres de var bi de instagram da var Ali exprese güvenemedim pek. İnstagram da da nerdeyse iki katı fiyat söylüyolar. Hepsini geçtim 1 ay belki de daha fazla sürüyo gelmesi ben o kadar beklemek istemiyorum yaama fili de kızıma almayı çok istiyorum. Ağliyim mi şimdi ben
15 Mayıs canimKızlar son adet tarihleriniz neler??
Bence bekle derim cok yakındir onlarin piyasaya düşmesi diye düşünüyorum
ırmak çok güzel bir isim ve bende hep sakin uzun ince güzel narin bi kız gibi izlenim bırakmış bi isimdirIrmak ismi nasil kizlar ben bu isimi dusunuyorum esimde hazal ismini ikisinin arasinda kaldik sizce dusuncelerinizi bekkiykrum
Sus kiz almican iste zararlı o hemde çirkin bosve r . soyle 10 sene bekle gelir piyasaya düşer.made in china olarak cinli abilerin haberi olunca bulursun piyasa da.anaaaamİstemem ben başka oyuncak ben bunu istiyorumzararlı falan diil işte bananeee (yalnız anası böyleyse kızı nasıl tutturur ilerde oyuncak diye Allah bilir )
Sus kiz almican iste zararlı o hemde çirkin bosve r . soyle 10 sene bekle gelir piyasaya düşer.made in china olarak cinli abilerin haberi olunca bulursun piyasa da.anaaaamhakket anas i böyleyse kizi yerler e yatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?