Insallah sağ-salim dünyaya gelecek canim.dualarimiz senin ve meleginle .buyur o mera k etme maşallah çirkine.sakin ol tatlimKızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
Kızlar son adet tarihleriniz neler??
Kizlar kiyafetleri yikadiniz mi erken mi
zaten konulamaz demedik ki biz deEymen furyası geçsede geçmesede anlamlı bir isim olduğu için Her daim konulabilir bence..önemli olan popülerlik değil isim anlamı ve Kuran'da geçip geçmemesi bence
Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun inşallahKızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
İyi yapmissn bende bugun yikamaya basladm artik son haftalar belli olmaz kilitli poseti iyi yapmisin bende bakayim bi onaBen yıkadım, ütüledim doğum çantasına konulmak üzere kilitli poşetlere 2 zıbın 2 tulum takımı ((içlerine badi, şapka, eldiven, çorap)) 4 parça paketledim. Erken gelir yada iyice ağırlaşmadan halletmek için...
kızlar ya benim kiz hiç uyumuyor sizinkiler de böyle mi karnımı dalgalandirip duruyor gece kalkınca bile böyle bakıyorum babası hareket etmezse garipsiyor ama artık hareketleri çok belirgin can yakıcı oldu
Tozlanmaz temiz kalıyor bu şekilde oğlumda süslü keselere koymuştum ama şuan uğraşacak enerjim yok... Kese de yapabilirsiniz ama kilitli poşette daha temiz kalırlar... Hemşireye verecek kişi de karıştırmaz...İyi yapmissn bende bugun yikamaya basladm artik son haftalar belli olmaz kilitli poseti iyi yapmisin bende bakayim bi ona
Onu bende çok merak ediyorum karnımdaki gibi olursa geceleri ayakdayız sabah 7 den sonra biraz hafiifliyo hareketlerimiz öğleden sonra yine başlıyoruz akşama kadar devam kıpırık kızım uykusunda bile harket ediyo
Sanırım öyle oğlum bazı saatlerde hareketlenirdi ama bu sürekli gece gündüz farketmiyor... Ama karındayken uyanık olduğu saatler dünyaya gelince de bir süre aynı gidiyorKızlar daha hareketli oluyo heralde anlamadım ben bu işten bişeykarnımızda oynayabildikleri kadar oynasınlar çıkınca rahat dursunlar güzel güzel uyusunlar inşallah:)
Sanırım öyle oğlum bazı saatlerde hareketlenirdi ama bu sürekli gece gündüz farketmiyor... Ama karındayken uyanık olduğu saatler dünyaya gelince de bir süre aynı gidiyor
Sanırım canım hiç sanmıyorum anne baba olarak da çok yaramazmışız hiç sakin bi bebek beklemiyorum ama hep duam bakabiliyimde varsın uykusuz kalıyım dinlenemiyim yeter ki iyi olsun kuzucuğumKızlar daha hareketli oluyo heralde anlamadım ben bu işten bişeykarnımızda oynayabildikleri kadar oynasınlar çıkınca rahat dursunlar güzel güzel uyusunlar inşallah:)
Kızlar bende yavaştan ev temizliği işine start veriyorum. Az önce storlarımı perdelerimi verdim yıkamaya. Yarın getirecekler. Camları falan da yarın sildiricem. Perdeler camlar hallolmuş olucak. Sonra da halıları veririm. Diğer temizlik yapılır. Mutfak dolaplarım falan da silinicek. Zaman yaklaşıyo ne olacağı belli olmaz. Sizler ne yaptınız?
Son 28 gün ama ben de hiç temizlik isteği yok...
Pazar günü dolap içlerini döktüm yatak odalarının ve banyonun. Kiler ve deterjan dolabını temizledim. Bu hafta sonu da mutfak dolaplarının içi ,vestiyer ve salon dolaplarının içini düzenleyip silmek istiyorum.
Sonra ki hafta buzluğa koymak için börek ,mozaik pasta filan yapayım.
38.ci haftamda da halıları gönderip temizlikci ayarlıyayım diyorum.
Umarım her şey yolunda gider tabi
Dualarımız seninle canım. Allah yardımcınız olsun, evladını sağ salim kucağına sonra da yuvasına götürmek nasip olsun inşallah.Kızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
Yapayım edeyim derken tek başına değil diimimutfak dolaplarımın içi de dışı da bana bakıyo ben onlara.. ama seninde benim de kasılmalarımız çok biliyosun. Kendime güvenemiyorum. Az iyi hissediyorum yaparım ya diyorum sonra iki dk ortalarda gezince başlıyo kasılmalar haddini bil otur diyorum kendime.. yardımsız yapmam mümkün diil mutfağım çok büyük dolap çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?