2017 Şubat Anneleri

Insallah sağ-salim dünyaya gelecek canim.dualarimiz senin ve meleginle .buyur o mera k etme maşallah çirkine.sakin ol tatlim

kızlar ya benim kiz hiç uyumuyor sizinkiler de böyle mi karnımı dalgalandirip duruyor gece kalkınca bile böyle bakıyorum babası hareket etmezse garipsiyor ama artık hareketleri çok belirgin can yakıcı oldu

Kizlar kiyafetleri yikadiniz mi erken mi

Ben yıkadım, ütüledim doğum çantasına konulmak üzere kilitli poşetlere 2 zıbın 2 tulum takımı ((içlerine badi, şapka, eldiven, çorap)) 4 parça paketledim. Erken gelir yada iyice ağırlaşmadan halletmek için...

Eymen furyası geçsede geçmesede anlamlı bir isim olduğu için Her daim konulabilir bence..önemli olan popülerlik değil isim anlamı ve Kuran'da geçip geçmemesi bence
zaten konulamaz demedik ki biz de anlamı güzel olan her isim konulsun zaten biz orada farklı bir şeyden bahsettik

Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşun inşallah

İyi yapmissn bende bugun yikamaya basladm artik son haftalar belli olmaz kilitli poseti iyi yapmisin bende bakayim bi ona

kızlar ya benim kiz hiç uyumuyor sizinkiler de böyle mi karnımı dalgalandirip duruyor gece kalkınca bile böyle bakıyorum babası hareket etmezse garipsiyor ama artık hareketleri çok belirgin can yakıcı oldu

Bennn eğer bebekler anne karnındaki gibi oluyorsa resmen yandık.. dakka durmaz hiç uyumaz kayınvalidem karnındaki gibi oluyo diyodu, eşim ara sıra tekme atarmış doğunca da çok sakin bi bebekti dedi. Bi arkadaşım da 3 ay önce Doğum yaptı karnımda da nazlıydı şimdi de öyle diyo. Açıkçası korkmuyor değilim. Aman Allah nazardan saklasın hareket etsinler de iyi olsunlar da razıyız. Az hareket etse bu sefer paranoyak oluyorum çünkü

İyi yapmissn bende bugun yikamaya basladm artik son haftalar belli olmaz kilitli poseti iyi yapmisin bende bakayim bi ona
Tozlanmaz temiz kalıyor bu şekilde oğlumda süslü keselere koymuştum ama şuan uğraşacak enerjim yok... Kese de yapabilirsiniz ama kilitli poşette daha temiz kalırlar... Hemşireye verecek kişi de karıştırmaz...

Onu bende çok merak ediyorum karnımdaki gibi olursa geceleri ayakdayız sabah 7 den sonra biraz hafiifliyo hareketlerimiz öğleden sonra yine başlıyoruz akşama kadar devam kıpırık kızım uykusunda bile harket ediyo

Kızlar bende yavaştan ev temizliği işine start veriyorum. Az önce storlarımı perdelerimi verdim yıkamaya. Yarın getirecekler. Camları falan da yarın sildiricem. Perdeler camlar hallolmuş olucak. Sonra da halıları veririm. Diğer temizlik yapılır. Mutfak dolaplarım falan da silinicek. Zaman yaklaşıyo ne olacağı belli olmaz. Sizler ne yaptınız?

Onu bende çok merak ediyorum karnımdaki gibi olursa geceleri ayakdayız sabah 7 den sonra biraz hafiifliyo hareketlerimiz öğleden sonra yine başlıyoruz akşama kadar devam kıpırık kızım uykusunda bile harket ediyo

Kızlar daha hareketli oluyo heralde anlamadım ben bu işten bişey karnımızda oynayabildikleri kadar oynasınlar çıkınca rahat dursunlar güzel güzel uyusunlar inşallah:)

Kızlar daha hareketli oluyo heralde anlamadım ben bu işten bişey karnımızda oynayabildikleri kadar oynasınlar çıkınca rahat dursunlar güzel güzel uyusunlar inşallah:)
Sanırım öyle oğlum bazı saatlerde hareketlenirdi ama bu sürekli gece gündüz farketmiyor... Ama karındayken uyanık olduğu saatler dünyaya gelince de bir süre aynı gidiyor

Sanırım öyle oğlum bazı saatlerde hareketlenirdi ama bu sürekli gece gündüz farketmiyor... Ama karındayken uyanık olduğu saatler dünyaya gelince de bir süre aynı gidiyor

O zaman ben yandım desene:) neyse Allah sağlık versin gerisi gelip geçiyor. zamanla düzelir inşallah öyle olsa da..

Sanırım canım hiç sanmıyorum anne baba olarak da çok yaramazmışız hiç sakin bi bebek beklemiyorum ama hep duam bakabiliyimde varsın uykusuz kalıyım dinlenemiyim yeter ki iyi olsun kuzucuğum

Son 28 gün ama ben de hiç temizlik isteği yok...
Pazar günü dolap içlerini döktüm yatak odalarının ve banyonun. Kiler ve deterjan dolabını temizledim. Bu hafta sonu da mutfak dolaplarının içi ,vestiyer ve salon dolaplarının içini düzenleyip silmek istiyorum.
Sonra ki hafta buzluğa koymak için börek ,mozaik pasta filan yapayım.
38.ci haftamda da halıları gönderip temizlikci ayarlıyayım diyorum.
Umarım her şey yolunda gider tabi

Yapayım edeyim derken tek başına değil diimi mutfak dolaplarımın içi de dışı da bana bakıyo ben onlara.. ama seninde benim de kasılmalarımız çok biliyosun. Kendime güvenemiyorum. Az iyi hissediyorum yaparım ya diyorum sonra iki dk ortalarda gezince başlıyo kasılmalar haddini bil otur diyorum kendime.. yardımsız yapmam mümkün diil mutfağım çok büyük dolap çok fazla

Dualarımız seninle canım. Allah yardımcınız olsun, evladını sağ salim kucağına sonra da yuvasına götürmek nasip olsun inşallah.

Yok kuzum kendim tek başına yapamıyorum hiç.
Eşimle birlikte yapıyoruz.
%80 ona ait. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…