Ben bu kadar detayli temizletmeyi düşünmüyorum acikcasi. Cam kapi sildirecegim perdeler de yikandi mi tamam. Dolap indirtmeye niyetim yok...umarim fikrim degismez:))Kızlar bende yavaştan ev temizliği işine start veriyorum. Az önce storlarımı perdelerimi verdim yıkamaya. Yarın getirecekler. Camları falan da yarın sildiricem. Perdeler camlar hallolmuş olucak. Sonra da halıları veririm. Diğer temizlik yapılır. Mutfak dolaplarım falan da silinicek. Zaman yaklaşıyo ne olacağı belli olmaz. Sizler ne yaptınız?
Allah yar ve yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz. Dualarim seninle....Kızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
Ben bu kadar detayli temizletmeyi düşünmüyorum acikcasi. Cam kapi sildirecegim perdeler de yikandi mi tamam. Dolap indirtmeye niyetim yok...umarim fikrim degismez:))
dr.karar verır evet ama bekletmıyorlar sezaryense basının hazneye gırmemesı lazım.benm 24 subat en son gunum 10-16 subat arası alırım dedı.subat bası alsa bıle olur:)Sezeryan ama 5-6 gün öncesi olacak.
Daha erken olmasını tibbi bir zorunluluk veya kişisel bir tercih olmadığı müddetçe kabul etmiyorum...
ne yaptın çok merak ettm arkadasım ya ıns sıkıntısız bı doğum olmusturKızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
Gözünüz aydın maşallah darısı bana olsunmerhaba anneler, dün kontrolüm vardı. çok şükür bebiş dönmüş. zaten hissediyorum acılarım azaldı. o kadar sert yumruklar yiyordum ki şimdi çok rahatım çook şükür. hurma yemeye ve yürüyüşe devam
canım ne yaptınız nasılsınız iyi haberlerinizi bekliyoruzKızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
Ben yaptirdim havalar soğumadan once. Ama senin uzun olmus bi de erkek girmiase skandal yaratmıştır o mutfakta...:))Ben biraz sorunlu geçirdim bu 9 ayı hiç dokunamadan mutfak dolaplarına, bir de eşim yardımcı oldu mutfakta çoğunlukla, erkeklerin girdiği mutfağı da az çok tahmin edersin:) 9 aydan öncesinde de birkaç aylık temizlenmemişti. Nerden baksan 1 senedir silemedim yani. O yüzden silmek istiyorum. Renk olarak da beyaz olduğu için bütün kiri yağı gösteriyor malesefseninki temizse yorma kendini tabii
Geç döllenmeden dolayı mı beklenen doğum 01.02ç2017 görünüyor? Benim 29.04.2016 sat. doğum 03.02.2017.14.04 2016
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla bebeğin dünyaya gelmiştir ve inşallah sağlıkla büyütmek nasip olur.Kızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
Dikkat et canım 10 kilo az değil. bazen insanın boşluğuna geliyor bişey olmaz diyor ama sonrasında pişmanlık. Neyseki bebeğin hareketleri normalmiş.Kızlar ya dün çok saçma bir şey yaptım carşıdan birseyler aldım yaklaşık 10 kilo idi ve tek başıma caddeden karşıya geçene kadar köprüye de geçip taşıdım kasıklarımda ve vajinada bir baskı vardı akşam şimdi iyiyim ama 8 aylık hamilelikte bunu nasıl yaptım halen aklım almıyor o an düşünmedim bir sıkıntı olsa vücut tepki verirdi sanırım
Yıkadım ütüledim dolaba kaldırdım. Çanta işi kaldı. onu da bu aralar halletcem inşallah.Kizlar kiyafetleri yikadiniz mi erken mi
Gece dönme işi bende de çok büyük sıkıntı olmaya başladı. Eşim uyanmasın diye daha çok efor sarfediyorum. Uyku bölünmeleri zaten işkence. uyuduğumdan hiç bir şey anlamıyorum.herkese günaydınlar. artık tünaydın da denebilir ya neyse. erken doğuma giden arkadaşıma Rabbimden yardım diliyorum. İnşaallah bebeği kendini çabucak toplar. annesinin kucağına verilir. herşey allahtan. ama çok da küçük değil. üzülmesin. Allahın gücü herşeye yeter.
kızlar benim için artık geceleri işkence olmaya başladı. dönemiyorum. her yanım ağrıyor. sancılanıyorum. wc ye gitmek istiyorum ama kalkıp yatmak çok zor oluyor. birde şu sabahları erken kalkıp işe gelmek yokmuuu...
Ben de çok detaylı temizlik yapamıycam herhalde. Camlar perdeler mutfak dolapları bi de evi güzel süpürüp sildircem. halıları daha yeni vermiştim. Üstünden silerim tabi bi de koltukları silmek lazım. o da bayadır silinmiyor. şaka maka baya da iş varmışBen bu kadar detayli temizletmeyi düşünmüyorum acikcasi. Cam kapi sildirecegim perdeler de yikandi mi tamam. Dolap indirtmeye niyetim yok...umarim fikrim degismez:))
Geç döllenmeden dolayı mı beklenen doğum 01.02ç2017 görünüyor? Benim 29.04.2016 sat. doğum 03.02.2017.
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla bebeğin dünyaya gelmiştir ve inşallah sağlıkla büyütmek nasip olur.
Dikkat et canım 10 kilo az değil. bazen insanın boşluğuna geliyor bişey olmaz diyor ama sonrasında pişmanlık. Neyseki bebeğin hareketleri normalmiş.
Yıkadım ütüledim dolaba kaldırdım. Çanta işi kaldı. onu da bu aralar halletcem inşallah.
Gece dönme işi bende de çok büyük sıkıntı olmaya başladı. Eşim uyanmasın diye daha çok efor sarfediyorum. Uyku bölünmeleri zaten işkence. uyuduğumdan hiç bir şey anlamıyorum.
Ben de çok detaylı temizlik yapamıycam herhalde. Camlar perdeler mutfak dolapları bi de evi güzel süpürüp sildircem. halıları daha yeni vermiştim. Üstünden silerim tabi bi de koltukları silmek lazım. o da bayadır silinmiyor. şaka maka baya da iş varmış
dr.karar verır evet ama bekletmıyorlar sezaryense basının hazneye gırmemesı lazım.benm 24 subat en son gunum 10-16 subat arası alırım dedı.subat bası alsa bıle olur:)
Ben de çok detaylı temizlik yapamıycam herhalde. Camlar perdeler mutfak dolapları bi de evi güzel süpürüp sildircem. halıları daha yeni vermiştim. Üstünden silerim tabi bi de koltukları silmek lazım. o da bayadır silinmiyor. şaka maka baya da iş varmış
Evet geç döllenme demişlerdi ilk aylarda o yüzden sat ı 27 nisan kabul ettiler..gerçi zamanla bebek gelişimini tamamladı ama hala 27 nisan kabul ediliyor..Geç döllenmeden dolayı mı beklenen doğum 01.02ç2017 görünüyor? Benim 29.04.2016 sat. doğum 03.02.2017.
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla bebeğin dünyaya gelmiştir ve inşallah sağlıkla büyütmek nasip olur.
Dikkat et canım 10 kilo az değil. bazen insanın boşluğuna geliyor bişey olmaz diyor ama sonrasında pişmanlık. Neyseki bebeğin hareketleri normalmiş.
Yıkadım ütüledim dolaba kaldırdım. Çanta işi kaldı. onu da bu aralar halletcem inşallah.
Gece dönme işi bende de çok büyük sıkıntı olmaya başladı. Eşim uyanmasın diye daha çok efor sarfediyorum. Uyku bölünmeleri zaten işkence. uyuduğumdan hiç bir şey anlamıyorum.
Allah yar ve yardimciniz olsunKızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
evet baya da detaylıymış :)) perde cam ve ev temizliğini yardımcı alıcam ondan herhalde ilk başta çok gözükmedi. izne ayrılınca kalanları yavaş yavaş yaparım. bana oturma odasındaki koltuklar ve mutfak dolabı kalıyor zaten.Bu detaysız hali mi temizliğin :)))
Allah yardımcın olsun Can'ım iyi haberlerini bekliyorumKızlar öğlen Doğuma giriyorum. 32+6yım daha. Bebeğim büyümesi iyice yavaşlamış. İçerde kalması sıkıntı dedi doktor. Dualarınızı bizden esirgemeyin ne olur. Çok küçük daha 1280 gr. Sağlıklı bir şekilde dünya ya gelsin.
Dua edin bize ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?