2017 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim aynen gece yatarken oluyor bende özellikle bel ve bacaklarımda hele de sürüyorum geçmiyor duş alınca rahatlıyorum ama

Kızlar daha hareketli oluyo heralde anlamadım ben bu işten bişey karnımızda oynayabildikleri kadar oynasınlar çıkınca rahat dursunlar güzel güzel uyusunlar inşallah:)
kızlar daha hareketliymiş sanırım eşim sakinmiş annem bana siyo sende durmazdın çok tez canlıyım duramam bi yerde oturup sanırım isim var yaramaz bi kız geliyor

Allah sağ salim kullanmayı nasip etsin inşallah. Kilitli poşetleri nereden temin ediyorsunuz? Büyük şehirde değilim belli bir yer var mı acaba bulabileceğim?

kızlarr yarın randavum var bakalım bnm tontik kaç kilo olmuş.. en son 32+0 da gittiğimde 2100 felandı 3 hafta olcak hemen hemen 2800 gibi olmuştur diyorum:) inşallah yani.
doktordan artık gün alayım diyorum ona göre plan program yaparım..
mide yanmaların aşırı derecede geceleri ağlıyarak uyanıyorum ağrılardan eşim güya masaj yapıo ama fayda yok . Allahım güc kuvvet versin hepimize..

normal dogummu olacak sızın sezaryen 10 15 gun once oluyor cunku

o miğde ağrısı bendede fena migdemde çok yukarı çıkmış gibi hissediyorum

Allah sağ salim kullanmayı nasip etsin inşallah. Kilitli poşetleri nereden temin ediyorsunuz? Büyük şehirde değilim belli bir yer var mı acaba bulabileceğim?
Çok teşekkür ederim ya ben marketten aldım ortaboy erken davrandım tozlanmasın diye kilitli poşet mantıklı geldi. Büyük marketlerde çöp, buzdolabı poşetleri reyonunda bulabilirsin. Boyutlarına bak muhakkak eşim küçük almıştı onlara çok zor oluyor orta daha iyi olur galiba...

Kendi çantama da çıt çıtlı aldım naylon paket onlarda milyoncu tarzı yerlerde oluyor... Hastanede eşin olacak ona kolaylık olsun diye abartmış olabilirim

Son düzenleme:
Teşekkür ederim aynen gece yatarken oluyor bende özellikle bel ve bacaklarımda hele de sürüyorum geçmiyor duş alınca rahatlıyorum ama

Benim tahlillerde çıkanı yazarım ama aynı gibi sanki durumumuz en son çare duş rahatlatıyor beni de...

ama benimki hic uyumuyor resmen korktum şuan
doktorumuzda çok hareketli Bebek neredeyse ağzından çıkacak demişti :):):) uyanma saatleri olarak değilde belki uyurken çok hareketli olacaklardır diye kendimizi inandıralım...

özellikle sağ tarafa yatınca oluyor sol tarafa yatınca biraz rahatlıyorum
gece sola dönünce hafifliyor ama geçmiyor canım az kımıldasam ağrıyor helede kalkıym deyince mahvediyor kızda vuruyor sürekli bazen diyorum doğsun artık bazen de yazık küçük daha biraz dayanmalıyım diyorum demekki son ay en zoru olucak

Inşallah öyle olur benim doktor da sn tatlı mi yedin dedi yok sekerli hixbirsey yemedim hatta ac karnina geldim durmuyor ki dedim takla atıyor resmen maşallah enerjisine hareketli bebeği severiz biz dedi

Canim sanırım anlık oluyor. İki gündür tuzu tamamen kestim. Bu sabah dinmisti .sanırım cok ayakta kalinca da oluyor.iki ufaklik da hastaydi ben de bisey yedim tuxluydu ustuste geldi.senin de oyle olmustur.bir d3 35 ten sonra birazi normaldir dedi dr.kilo işine gelince ben de kilo almisim.sanırım atak gibi bişey oluyor vücuda. Kan hacminiz artacaktır bu haftalardan itibaren diye yazıyordu talvimde. İki kiloya kadar olurmuş normalmiş. Ondan bu artış diye düşünüyorum ki ben geçen hafta abarttı m yediğimi içtiğimi. Yine de ben ce kilo almak için yeterli değil çünkü çok fazla çalışıyorum.

Kızlar benimki erkek ama çok hareketli kız erkek Bence farketmiyor Bazen Evet benimkide hiç uyumadigi oluyor ve sasiriyorum. Mide yanması için de cidden yapılacak tek çözüm gaviscon içmek Bazen o da kar etmese de genelde iyi bir kurtarıcı ben yansa da yanması da gece yatmadan içiyorum mutlaka bi nevi önlem biraya daha sabredicrz kızlar. Bir de o kadar hareket ediyor öyle sert hareket ediyordu karnım gerilmekten kaşınıyor içerde keyfi peknyerinde sanırım benim canımı acitio varsın olsun acitsin ama o iyi olsun minik yavrularimiz

zaten tek tesellim iyi oluşu hareketten anlaşılır en iyi demeleri aynen benimde karnım bi ordan bi burdan yamuluyor bazen kare bazen sivri bazen oval en komiği de ağrısı çok olsada bi yerini gobegimin az üstüne dayıyor muhtemelen poposu diyom ısıracam bi doğsun o popoyu fena ağrı yapiyor o tepecik oluşu

Çok teşekkür ederim. İyi yapmışsın, benimde eşim olacak aynı şekilde derli toplu olsun istiyorum. Markete bakacağım inşallah yarın, bulursam artık çantamı hazırlarım bende.

Ayy evet ya bende bi doğsun bitircem onun her yerini nasipse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…