2017 Şubat Anneleri

Allah şifa versin Can'ım bildiğim birşey YÖK

Gözünüz aydın maşallah darısı bana olsun hergün mü yürüyüş yaptınız bende bir çocuk daha var yürüyüşe çıkamıyorum dönmedi diye de epey stres yaptım
inşallah hayırlısıyla döner en hayırlısı olsun diyordum ben. başta çok takıktım normal doğuma ama dr şimdi bile tekrar dönebilir dedi. o yüzden takmıyorum çok siz de takmayın. pazar günü istanbulu dolaştık eşimle 12 saat kadar dışardaydım sonra uçakla şehrimize döndük. valla bunlar tetikler mi bilemiyorum pazartesi de aşırı hareketlilik vardı ama ben full yattım o gün. meğer dönüşüymüş o hissettiklerim

selam kislar... dogum yapocak olan arkadas nasil oldu cok merak ettim rabbim.yardimcisi olsun insallah... hamilelgimden beri uyku ve mide yanmaai sorunu yasiyorum demin ilk defa uyiya kalmisim koltukta 4 yasindaki oglum bi itti ay bi korktum bi uyandim basima agri girdi sonrasinda oturdum saf saf etrafa bakiniyom... valla cok bunalmis bi vaziyetteyim birakin gunleri saatler bole gecmiyo...nasil gecicek bu bir ay hiiicc bilmiyorum.. cok biktim oglusumu seviyom ama midem yanicak diye kuru ekmek yiyorum korkumdan hic bisey agzima suremiyorum... istahimda kalmadi ... zaten ne yesem zehir zikkim bana ... oluyorum mide yanmasindan.. benim midemde 5 ulser . reflu. mikrop.mide fitigi.gastirtim var
cildiricam artik su kaba etlerimin acisida cabasi .. kemiklerimi posete koymus salliuolar sanki... hiicc mutlu degilim hicc.. cok bunaldim... rabbime oglum icin sukur diyorum ama valla cook bunaldim... nehalt etsem... ne uyku uyuyabiliyorum ne yiyebiliyorum... ölucem sanirim .... ppffffff

Ya
sanki beni anlatmışsın..dağınıklığa hiç tahammülüm yok,ama mecbur oyuncak topla,oyun oyna,temizle,okula git valla dayanamaz oldum..çocuğa iki gündür bağırıyorum sonra pişman olup bi kenarda ağlıyorum..ama eşim hiç yardım edemiyor..kadın alırsın diyo..sanki her gün alacam..çok bunaldım

Herkes çok bunaldı sona yaklaştıkça.. hem bedenen gücümüz yetmiyor artık hem de ruhen kaldıramıyoruz. İkinci hamileliği olanlar için daha zor sanırım bir de çocukla ilgilenme durumları var çünkü. Hepimiz gün sayar olduk. Ama sabretmekten başka yapacak bişeyimiz de yok galiba . Allah yardımcımız olsun az kaldı sağlıkla kavuşalım da bu günleri de unuturuz .. bende bugün biraz iyi hissedince iş yapayım dedim normalde yarım saatlik işi 5 saate yaptım şimdi ruhum bedenimden ayrı geziniyo sanki.. Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin kimseye muhtaç etmesin. İnsanın bişeye gücünün yetmemesi çok zormuş..

Sabır canlarım az kaldı...

Hepimiz aynı durumdayız hrrlde Allah yardımcımız olsun .. al benden de okadar

Hepimiz son zamanlar diye mi böyleyiz? Gece uykusu yok, sağ, sol, wc derken uykusuz sinirli uyanıyorum. Gündüz 1 saat kestireyim diyorum uyandığımda baş ağrısı yine sinir. İş yapamıyorum iki merdiven çıkıyorum nefes nefese, yapmadan da duramıyorum sanki her yer batmış hissi, bir yandan kum döküyorum onun sancısı, bir yandan bu halimi hiç anlamayan bir eş, sinir stres son günler endişesi. Duvarlar üstüme yürüyor sanki, hiç bir şey keyif vermiyor. Allahım sağ salim atlatmamıza yardım etsin, evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım inşallah.

Ya iyi insanlar ama bizim gibi değiller aksam geldi yemek yedi banyo yaptı oğlumla biraz ilgilendi maç var diriliş var ben yatak odasında biraz kafa dinleyeyim dedim olmuuor çoçukla ilgilenmeyincr oda benim yanıma geliyor sinir oldum ağlamaktan anlatmaktan yoruldum buns artık gitti odaya telefonda izliyor şimdi çoçukla toplam da 1 saat ilgilenmedi on kez sus oğlum sus oğlum attık diyor dedim ben hamileyim tüm gün bu kadar sus demedim ..ben herşeyden şikayet ediyor Muş'um hiç beğenmiyor Muş'un aman bir oğlum bir de kızım olacak yeter çoçuk defteri kapandı 1 saat babalık yapıyorlar sonra 4 çoluk istiyormuş adam keyfinden vazgeçmiyor her sıkıntı benim üstümde yeter artık inş su günlerim geçsin doğsaydı agrılaım azalıp ayağa kalksaydım geçecek inş . Kadın içinde habersiz çağıracağım ne yapayım ona kalırsa paramız YÖK idare et diyor ne gerek varmış ev temizmiş be adam her gün evi temizleyen benim sen degik

Al bir tane daha

Bende de çok sık tekrarladı. Yeni fitil kullandım, kaşıntı ve yanma içinde krem iyi gelmişti. Bide 1 bardak ılık suya az sirke koyup sabah akşam yıkadım. Çok fazla tekrarlamadım 2 gün yaptım. Dr sor sakıncası yoksa bana iyi geldi

Takipteyim seni canim insallah birsey cikmaz da sonuclarda... ama kasinip da birsey yapamamak cok can sikici

Sona yaklaştıkça hamilelik gerçekten zorlamaya başladı. fiziksel olarak yıprattığı yetmiyor eve kapanmak, hareketsizlik gibi şeyler yüzünden ruhsal olarak da yıpratıyor beni. normalde hiç kafaya takmayacağım saçma şeylere çok üzülür oldum. halılarımı yıkamaya vermiştim bebek gelmeden temiz olsunlar diye, kış vakti olunca yün halılar kurumadı diye çok geç getirdiler, neyse bugün geldi, çok ağır olduğu için akşam eşim gelene kadar açamadım. az önce açtık ruloları, krem rengi halıların tam ortalarında şerit halinde siyah siyah kir.. sanırım tozlu kirli yere asıp kurutmuşlar, hala da nemli halılar. çok canım sıkıldı. yarın eşim arayıp gelin yeniden götürün diyecek. salon cıbıldak kaldı öylece.

Bebek bakım çantalarini yikadiniz mı sildiniz mı kızlar ? Bende yeni aldım da.

Hic bunlari kendine dert etmye deger mi?

Benimde sat 17 mayıs :) bakalım hangimizin ne zaman nasip olcak :)

Sakin olun kızlar..
İnanın sizleri çok iyi anlıyorum.
İkinci hamilelik çok daha zormuş cidden.
Ben de bu aralar çok bunalıyorum ama oğluma belli etmemeye çalışıyorum...
Temizliği ve düzeni çok seviyorum ama yok ,olmuyor...
Görmemezlikten geliyorum mecburen.

Çocuk konusunda eşim destekcim. İşten gelir gelmez başlar ilgilenmeye. Yemek yenir ,sofrayı toplayıp makinaya koyar ve giderler çocuk odasına.2-3 saat oynarlar ,ben de dinlenirim. En son banyo yaptırır giydirir ve uyutmam için bana getirir.
Bu desteği göremesem sıyırırdım sanırım..
Zaten uykusuz ve bitkinim. Hiç bir şeye gücün yetmiyor. Hastalıklı gibi her yerim sızlıyor...
Sabır etmekten başka çare yok. Yoksa cidden çok zor geçiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…