Kızlar tamamiyle hormonlardan doğum sitresi uykusuzluk hep bi ağrı iğne ucu kdr bişeyi kaldırcak halimiz yok sürekli bebekle ilgili düşünceler her açıdan doluyuz sanırım bu durum lohusalıkla bitcek en azından ilk doğum olcaklar için böle olur bu da bi evre olarak görücez ama işin ucunda ANNE olmak var bi cana sahip olmak var karşılıksız sevecek tek varlığa sahip olmak var herşeye değmez mi? Bence fazlasıyla değer.. Hani pınar sütün reklamı vardı bitek yavrum(annem) olsun bana bişey olmaz diye bakıyorum hayata
TuRuNCu
ikinci hamileliğin daha zor olduğu konusunda çok haklısın Rabbim kolaylık versin hepimize... Benimde oğlumla babası ilgileniyor ama sabah kahvaltı hazırlamak uykusuz gecenin ardından çok zor... İnş bebişler gelince bu günümüzü aramayıZ:)
Ya iyi insanlar ama bizim gibi değiller aksam geldi yemek yedi banyo yaptı oğlumla biraz ilgilendi maç var diriliş var ben yatak odasında biraz kafa dinleyeyim dedim olmuuor çoçukla ilgilenmeyincr oda benim yanıma geliyor sinir oldum ağlamaktan anlatmaktan yoruldum buns artık gitti odaya telefonda izliyor şimdi çoçukla toplam da 1 saat ilgilenmedi on kez sus oğlum sus oğlum attık diyor dedim ben hamileyim tüm gün bu kadar sus demedim ..ben herşeyden şikayet ediyor Muş'um hiç beğenmiyor Muş'un aman bir oğlum bir de kızım olacak yeter çoçuk defteri kapandı 1 saat babalık yapıyorlar sonra 4 çoluk istiyormuş adam keyfinden vazgeçmiyor her sıkıntı benim üstümde yeter artık inş su günlerim geçsin doğsaydı agrılaım azalıp ayağa kalksaydım geçecek inş . Kadın içinde habersiz çağıracağım ne yapayım ona kalırsa paramız YÖK idare et diyor ne gerek varmış ev temizmiş be adam her gün evi temizleyen benim sen degik
Ben sabahçı çalışmadığım için sanırım rahatım gece bel ağrısı oluyor eşim de yok yanımda kendi kendime masaj kremi sürmeye çalışıyorum her tarafa yastık depiyorum filan. Bir kere WC ye kalkıyorum 5 gibi sonra tekrar uyuyorum 8 E doğru namaz WC yapıp yine yatıyorum 10 bucugu buluyor uyanmam. Alıyorum uykumu çok şükür. Okuldan eve gelmem 7 yıl geçiyor yemek sonrası bazen yine uyuyorum 9 a kadar filan. Ama benim evde KV var herşeyi o yapıyor yemek ile filan uğraşmıyorum o yüzden rahatım fiziksel olarak. Memnunum halimdan yine de KV olmasın eşim olsun yanımda yemek de yapar ev de toplarım gibi geliyor onu tercih ederdim sanırım ilk hamileliğimde eşimin yanımda olmayacağını hiç düşünmemiştim. Haftasonlari geliyor hiçbirşey anlamıyorum. O da hiç ilgilenmiyor sağolsun... Görmeyince benim halimi anlamıyor hic tek sıkıntım bu benim de..
kızlar az kaldıı.. özellikle ikinci hamileliklerini yaşayanlara Rabbim kolaylık versin ben sere serpe uzanırken düşünemiyorum ilgi bekleyen küçük bir çocuk olduğunu.. Allah o zaman içine veriyor herhalde hiç cesaret edemem gibi geliyor. eşleri yardımcı olanlar çook şanslı. daha iyi olun inşallah.
Nerde o uyuyamayanlar, mışıl mışıl uyuyosunuz dimi kandırıkçılar gözlerim tam şöyle ve karnım aç ben şimdi gecenin 2 buçuğunda uyumak varken ne yiyim yaa oooyyy oyyyy
Nerde o uyuyamayanlar, mışıl mışıl uyuyosunuz dimi kandırıkçılar gözlerim tam şöyle ve karnım aç ben şimdi gecenin 2 buçuğunda uyumak varken ne yiyim yaa oooyyy oyyyy
Kızlar ben şeker yüklemesi yaptırmadım ve ultrasonda bebeğim hep 1 hafta ileri görünüyor 3 ayrı doktora gittim her şey normal dediler ama farklı bir doktor bebeğin çok iri sende gebelik şekeri olabilir dedi 32 + 4 günlük hamileyim bebeğim 2300 gr sizce dr mu abartıyor ? Tokluk şekerime baktı iyi dedi . Çok kötü oldum ya.
Canım bende de sık olurdu yanma böbrek taşımdan dolayı maydanozu kaynatıp posasını ılık bir şekilde vajinama koyunca geçerdi biraz kv söylemişti bana da bir dene istersen
Kızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin