2017 Şubat Anneleri

Çok sevindim ne güzel kavuşdun hemencik kızına allahım kolaylık versin bu saatten sonra en kısa zamanda toplar kendini inşallah

Gözün aydın olsun Can'ım MaşAllah bebeğine. Çok sevindim. Şimdi biraz sabır gerektiren sürece gireceksin, beraber hepsini atlatacaksınız. Dualarım seninle. Ara sıra haberdar et.

Cok sukur canimm gecmis olsun atlattin

Canım çok teşekkür ederim iade ettim çok şükür :)

Çok şükür canım...Biran önce toparlanirsiniz Allah'ın izniyle

Ayyyy doğum oldu demek Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla mutlu mutlu büyütmeyi nasip etsin.Evladını sana hayırlı evlat kılsın inşallah.Gruba da atarsan fotosunu çok seviniriz teyzeleri olarak. Grubumuzun ilk bebeğimiz ayyy canım. Heyecanlandım duygulandım.

Kızlar daha hareketli oluyo heralde anlamadım ben bu işten bişey karnımızda oynayabildikleri kadar oynasınlar çıkınca rahat dursunlar güzel güzel uyusunlar inşallah:)

günaydın cnm. benim erkek ama neden bukadar haraketli anlamadım. bir yudum su içsem ona bile kıpırdıyor.. ayrıntılı usg de haraketleri şuanki kadar sert olmamasına rağmen doktorumuz bu ne böyle dedi.. şehir efsanesi maşallah dedi

Canım benim gözünaydın ikinizin de sağlığının iyi olmasına sevindim.. bir an önce toparlayıp evinize dönersiniz inşallah. Allah hayırlı uzun ömürler versin analı babalı büyüsün inşallah güzel kızın.. maşallah size:)

çok sevındım hep aklımdaydı ve burdakılerde hep merak ettk gozun aydın olsun

Gönaydınlar

@Lazkiziesmaa hayırlı haberlerle dön canım

Doğum yapan arkadaşım gözünaydın
Dualarım sizinle çok kısa zamanda bebişinizle evinize dönmek nasip olsun inşallah,sağlık-şifa diliyorum @Kvrckbdk

hayırlı olsun canım rabbim ikinize de tez zamanda toparlanmayı sağlıklı bi şekilde yavrula ilgilenmeyi nasip etsin çok sevindim iyi olmana aklımdaydı bütün gün :)

Bugün aldığım en güzel haber... maşallah size.. öpüyoruz gül kokulu kızını

günaydın kızlarrr fındığın annesine benden de selam olsun rabbim uzun ömürler versin inşallah

Cok sevindim canim bebegin iyi olmasina. Insaallah en kisa zamanda normal kikosuna ulaşır. Rabbim yar ve yardimciniz olsun.

geçmiş olsun canım çok sevindim.hayirlisiyla tez zamanda evinize de geçersiniz inşallah.dualarimiz sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…