Çok sevindim ne güzel kavuşdun hemencik kızına allahım kolaylık versin bu saatten sonra en kısa zamanda toplar kendini inşallahKızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
Kızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin[/QUOTE
Kvrckbdk gozunuz aydın Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin hiç üzülmeyin ben 1.5 yıl çalıştım yoğun bakımda minikler çok çok dirençli oluyor Allah'ın izniyle
Gözün aydın olsun Can'ım MaşAllah bebeğine. Çok sevindim. Şimdi biraz sabır gerektiren sürece gireceksin, beraber hepsini atlatacaksınız. Dualarım seninle. Ara sıra haberdar et.Kızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
Cok sukur canimm gecmis olsun atlattinKızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
Canım çok teşekkür ederim iade ettim çok şükür :)Kapla sen onu dicem ama onun kaplamasına para vereceğine beşiği geri ver kaplama parasını da üstüne koy daha iyi bir renk al bence.ben 450 tlye park besik aldım istegim rengi olsun diye .birde lacivert vardı o da 350 tl idi aynısı ama laciverti . bakarsın belki baby hope bh 1070 oyun parkı . n11 den aldım ben .pempe haki.onun laciverti de var bir bak istersen.gitti gidiyorda da var
Çok şükür canım...Biran önce toparlanirsiniz Allah'ın izniyleKızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
Ayyyy doğum oldu demek Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla mutlu mutlu büyütmeyi nasip etsin.Evladını sana hayırlı evlat kılsın inşallah.Gruba da atarsan fotosunu çok seviniriz teyzeleri olarak. Grubumuzun ilk bebeğimiz ayyy canım. Heyecanlandım duygulandım.Kızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
Kızlar daha hareketli oluyo heralde anlamadım ben bu işten bişeykarnımızda oynayabildikleri kadar oynasınlar çıkınca rahat dursunlar güzel güzel uyusunlar inşallah:)
Kızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
çok sevındım hep aklımdaydı ve burdakılerde hep merak ettk gozun aydın olsunKızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
hayırlı olsun canım rabbim ikinize de tez zamanda toparlanmayı sağlıklı bi şekilde yavrula ilgilenmeyi nasip etsin çok sevindim iyi olmana aklımdaydı bütün gün :)Kızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
Kızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
Cok sevindim canim bebegin iyi olmasina. Insaallah en kisa zamanda normal kikosuna ulaşır. Rabbim yar ve yardimciniz olsun.Kızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
geçmiş olsun canım çok sevindim.hayirlisiyla tez zamanda evinize de geçersiniz inşallah.dualarimiz sizinleKızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?