Maaşallah size. İnşaallah güzelce büyüyecek merak etme topiğin ilk bebişi geldiKızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
Benim içimde tuhaf hisler var.
Korku ,endişe ,heyecan...
Oturup ağlamak istiyorum.
Sonra ne gereği var ,ne güzel cennetten minik bir melek geliyor,başarırsın diyorum.
Hep aklıma ilk doğumumdan sonra ki lohusa sıkıntılarım geliyor. Aynı şeyleri yaşamamak için kendimi telkin etmeye çalışıyorum sürekli...
Kısacası gün yaklaştıkca korkularım gün yüzüne çıkmaya başladı.
Bn bebis hickirigini cok fark edemiodum. Dun aksam karnimin altinda hissettm cok net. Baya da uzun sürüo 4-5 dkka. Sabah da hickiriodu ayni sekilde. Normal mi kizlar. Cok sık oldu gibi geldi bana. Belki onceden de oluodu ama bn fark etmiodum
Kızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
hayırlı olsun çok da geçmiş olsun canım benim. o fındık büyür kocaman kız olur annesi sen yeter ki inan. Allah evladınızı size sizi evladınıza bagışlasın tekrar hayırlı olsunKızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
Ne mutlu sana Can'ım benim eşim de öle kötü biri değil hakkını yemeyeyim oğlumla oynar her gün ama bende yoruluyorum diyor bazen benim de iş sorunlarım var diyor anla beni bazen diyor ... askında hep evdeyiz kış diyr ondan bunalıyoruz dışarı çıksak parka filan çıksak böyle olmaz çocuklarda enerjilerini atarlar dün gece 2 ye kadar konuştuk ağladık beni sevmiyorsun bana hiç acımıyorsun dedim konuştuk rahatladık ama bu durum sıklaştı adam her gün sorun konuşturuyoruz diyor artık benden şikayet etmenden beni eksik görmenden dayanamıyorum Dedi bir kere de beni beğen. Ben Elimden geldiğince yardım ediyorum ama senin gibi yapamam diyor adam haklı aslında ama niye böyle oluyorumSakin olun kızlar..
İnanın sizleri çok iyi anlıyorum.
İkinci hamilelik çok daha zormuş cidden.
Ben de bu aralar çok bunalıyorum ama oğluma belli etmemeye çalışıyorum...
Temizliği ve düzeni çok seviyorum ama yok ,olmuyor...
Görmemezlikten geliyorum mecburen.
Çocuk konusunda eşim destekcim. İşten gelir gelmez başlar ilgilenmeye. Yemek yenir ,sofrayı toplayıp makinaya koyar ve giderler çocuk odasına.2-3 saat oynarlar ,ben de dinlenirim. En son banyo yaptırır giydirir ve uyutmam için bana getirir.
Bu desteği göremesem sıyırırdım sanırım..
Zaten uykusuz ve bitkinim. Hiç bir şeye gücün yetmiyor. Hastalıklı gibi her yerim sızlıyor...
Sabır etmekten başka çare yok. Yoksa cidden çok zor geçiyor...
galiba hiç bişey bilmemek,ilk olmasi biraz daha rahat oluyor. lohusa sıkıntısı derken neler yaşamıştın canımBenim içimde tuhaf hisler var.
Sonra ne gereği var ,ne güzel cennetten minik bir melek geliyor,başarırsın diyorum.
Hep aklıma ilk doğumumdan sonra ki lohusa sıkıntılarım geliyor. Aynı şeyleri yaşamamak için kendimi telkin etmeye çalışıyorum sürekli...
Ay çok sevindimKızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
Loğusa sıkıntısı derken çok mu zor neler yaşadın ki canım benim ilk bebek öyle deyince ben de korktumBenim içimde tuhaf hisler var.
Gözünüz aydın arkadaşım. Çok şükür Allah evladınızla mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.Kızlar çok şükür kızım da bende atlattık. Doktorlar şu an için bir sağlık sorunu yok bebeğin dedi. Allahım a bin şükür. Daha sadece resim de gördüm kızımı sabah gidip süt vericem inşallah. Çok küçük daha kuvezde 1300 gr 41cm doğdu fındığım benim. Allahım hepinize kurtulmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?