2017 Şubat Anneleri

Maaşallah size. İnşaallah güzelce büyüyecek merak etme topiğin ilk bebişi geldi

Kvrckbdk gözünüz aydin. İnşallah kucağına alıp evine de gidersin en kisa zamanda. Evet ilk bebeği geldi topigimixin. Biraz erken oldu ama olsun.sağlıklı sıhhatli olsun insallah

yarın çalışabılır raporu almaya gıdıorum kızlar kızımı gorecegım gecen gordugumde yüzü yusyuvarlaktı gozlerını acıp kapıyordu agzını acıordu bakalım smdı nasl.nst gırecegım boy ve kıloyu sıze yazarım

Ben de çok korkuyorum çok heyecanlıyım gr artık göbeğimi taşıyamıyorum
Kucakta taşımak daha kolay olacak doğsun artık

Bn bebis hickirigini cok fark edemiodum. Dun aksam karnimin altinda hissettm cok net. Baya da uzun sürüo 4-5 dkka. Sabah da hickiriodu ayni sekilde. Normal mi kizlar. Cok sık oldu gibi geldi bana. Belki onceden de oluodu ama bn fark etmiodum

Benim de her gün hıçkırıyor
Ciğerleri gelişiyormuş endişelenme

dualarımızdasınız canım kucağında sımsıkı sarılacağın günlerde olacak inşallah.:)

kızlar doktora gittim bugun 34+5 2700 gr dedi .. iyi gibide sanki azmı diyorum sonra şükret diyorum. ben omegayı bi süredir içmiyorum bnce onun kilo alımında etkisi büyük.. herşey normal doğum kanalına doğru başı.nasıl bir doğum istiyorsun dedi. ben normal korkuyorum dedim genel anesteziden de .. epridural ve spinal arasındaki farkı sordum.. bi fark yok boşuna ek 300 tl para verirsin eğer normal doğum istemiyorsan en güzeli o tabikii.. spinal düşün dedi . gün olarak bn 21 ocak demiştim biraz erken 25 ocak olsun diyor.. yani 1 hafta öncesine kadar kalsın iyice büyüsün dedi bende tamam dedim. yani 25 ocak görünüor bnm doğum bi aksilik olmazsa..

Kızlar günaydın.
Bizim dr kardeşime bebek Doğum yoluna girerse sezeryan için kötü olur demiş. Ben de tam tersini biliyorum
Bu konuda bilgisi olan varmı? Her dr ayrı bir şey ya.biri şansın başlasın diyor biri yok gün al diyor. Bu arada istanbuldan normal doğum için dr bulduk o da bana riskli deyince vazgeçtim. Rabbim evlatlarına bağışlasın da gerisi önemli değil. Kısmet değilmiş normal doğum demek ki

hayırlı olsun çok da geçmiş olsun canım benim. o fındık büyür kocaman kız olur annesi sen yeter ki inan. Allah evladınızı size sizi evladınıza bagışlasın tekrar hayırlı olsun

Ne mutlu sana Can'ım benim eşim de öle kötü biri değil hakkını yemeyeyim oğlumla oynar her gün ama bende yoruluyorum diyor bazen benim de iş sorunlarım var diyor anla beni bazen diyor ... askında hep evdeyiz kış diyr ondan bunalıyoruz dışarı çıksak parka filan çıksak böyle olmaz çocuklarda enerjilerini atarlar dün gece 2 ye kadar konuştuk ağladık beni sevmiyorsun bana hiç acımıyorsun dedim konuştuk rahatladık ama bu durum sıklaştı adam her gün sorun konuşturuyoruz diyor artık benden şikayet etmenden beni eksik görmenden dayanamıyorum Dedi bir kere de beni beğen. Ben Elimden geldiğince yardım ediyorum ama senin gibi yapamam diyor adam haklı aslında ama niye böyle oluyorum

serlam anneler. bşz bugün çalışır raporu almaya gittik. bebişimizin suyu hala az ve azalmaya devam ediyor. normalde 2 haftada bir kontrol gerek ama sen haftalık gel dedi doktor. her hafta suyuna bakacak 2 haftada bir de kilosuna bakacak. bu arada 20 kg almışım. ve doktor sezeryan dedi. yok dedim normal olsun. söz kilo almayacam dikkat edip hareket edecem dedim. tamam bakalım dedi. yoksa doguramazsın dedi. canım sıkıldı yaaaaa. bu arada 32+1 deyiz 1912 gr olmusuz. simdilik de başı aşagı dönmüş prensesimin. inşallah hayırlısı ile normal olur yaa

Kızlar hastaneler sıcak oluyo yani içiniz rahat olsun ama üstlerini çabuk kirletiyolar normal doğumda tek gece sezeryanda 2 gece 3 gün falan kalınıyo bildiğim kadarıyla ben geçen sene eltimim doğumunda yanınd kaldım biraz tecrübem var bu konuda kakaları çabuk geçiyo kusmada oluyo elleri ve ayakları soğuk oluyodu bazen hemşireler emzirmeye geldiğinde alt pijamasını çıkarttırıyolardı anneye teni temas etsin annesinin kokusunu alsın die göğsüne doğru yatırıyolardı ağlayan bebek sakinleşiyodu hemen uykuya geçiyodu oda ocak 4 de doğum yapmışdı üstüne bi kat kıyafet ve battaniyeyle muhafa ettik önemli olan çıkarken çünkü hiç soğuk görmemiş bi vucut olarak iyice sarıp sarmalanması gerekiyo

Ben hastane çıkışının battaniyesi alt pijaması üst kısakol zıbını üstüne uzun kollu penyesi bide yelek vardı takımda bunları koydum ektradan taşlı tulum şapka eldiven takımı bi kat alt üst takım bi alt bi zıbınlı aldım dediğim gibi normal düşünüyrum ama sezeryan falan olursa lazım olur çıkarken polarlı tulum üstüne ne olur olmaz polarlı hırka aldım patik çorap aldım bi tane 2-3 tane polarlı çorap eldiven ve şapka mutlaka alın bide kalın battaniyemiz var ağız mendilleri koydum insan çok karasız kalıyo ama evde de gelince giydirmeye hazır koydum nolur nolmaz hastane kafasıyla toplanmamış olurum belki evde kendim gelince bile polarlı pijamamı hazırladım duruyo malum tek olunca annem yakın değil kayınvalidede aynı şekilde uzak kontrolü elimde tutmam lazım bence sizde o şekilde yapın

galiba hiç bişey bilmemek,ilk olmasi biraz daha rahat oluyor. lohusa sıkıntısı derken neler yaşamıştın canım

normal doğum yapanlar veya yapmak isteyenler çatı muayenesi ne zaman yapılıyor her dr yapıyormu

Ay çok sevindim ilk bebişimiz geldi sağlıklı sıhhatli inşallah kısa zamanda toparlarsınız. İnşallah sen de iyisindir
Loğusa sıkıntısı derken çok mu zor neler yaşadın ki canım benim ilk bebek öyle deyince ben de korktum

Gözünüz aydın arkadaşım. Çok şükür Allah evladınızla mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.

Kvrckbdk gözünüz aydın. inşallah sağlıkla toparlar bebiş annesi hemencecik yanına alırsın kuzunu
kızlar ben 3 takım almıştım hastane için ama ekstra patikli alt polar tulum yelek vs de koyacağım şimdi. iyi oldu bu konu

Boyle kadife kalin 1aylik tulumlardan da koyabilirsiniz 1aylik seklinde satiliyor

Eklentiler

• 1483012788977-1071442730.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 75
Bugün görüş günümüz bebis göreceğim için çok mutluyum ama muayeneler ve kontroller beni korkutuyor..İnşallah korktuğum gibi olmaz hiç birşey 2 gün daha ise gidip sonra ayrılacağım inşallah...çanta bile hazırlamadim sanırım biraz geç kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…