Ne güzel :)) üçümüzün de kız Maşaallah Allah sağlıkla nasip etsin de sezaryen normal doğum hangisi olursaBenimki de kızilk bebeğim...Ben de normal doğum istiyordum ama epidural sezaryen olacağım büyük ihtimal,kızım 3.800-4 kg arası doğacakmış doktorun dediğine göre ve normal doğum benim sağlığım için sıkıntı olurmuş.
Hazırlıklar ne alemde tamam mı birçok şey ? Bu ara bebek çikolatası araştırıyorum,onları da ayarlamak gerek..
boşver canım ya. ben de 13 kg oldum. dr boyun var da şanslısın yoksa fena değil kilon dedi geçenKızlar alıntı yapmıştım ama hepsi gitmiş
Cevabı yazayım ben soru soranlar anlarlar :)
Ben kadife normal bir takım aldım hastane için pamuklu hastane çıkışına ek olarak. Ben de bacakları üşür alttan tayt gibi birşey giydirsem mi diyordum ama annem üşümez zaten üstüne battaniye örteriz demişti. O yüzden yenidoğan takımlarının kalın olanlarını alacağım yeter sanırım.
Kaşıntı feci şekilde devam ediyor kasıklarımda nurtopu gibi 6 çatlak oldu ve ağrı gibi kaşınıyor lierac da fayda etmiyor zeytinyağı da gün içinde her kaşındığımda sürüyorum daha fazla çatlamamak için bu kadarla atlatırım inşallah
Çatı muayenesi için 36. Haftada çağırdı doktorum. Sizler bir sonraki kontrole ne zaman gideceksiniz?
Bugün kızımı görmeye gittik babasının vakti var diye. Geçen hafta kilosu azdı bu hafta 2.200gr olmuş
Fakat bennnnnn69 kilo olmuşum ve 8 günde 2 kilo birden almışım doktorum kilon fena değil ama dikkat et bu hız iyi değil dedi yani toplamda 12 kilo aldım. Fakat hiç kısmıyorum
Kızıma geçen hafta zayıf demişti dr onun üstüne hergün ceviz fındık badem kaşar peynir yedim ve bir haftada 300 gr almışbebeğini şişmanlatmak isteyenlere duyurulur
Ayni seyi bana da dedi dr ama bir arkadasimin dogum kanalina girdigi anda acil sezeryana almislar normal doguramayinca,ama bebegin sac derisini biraz yüzülmüsKızlar günaydın.
Bizim dr kardeşime bebek Doğum yoluna girerse sezeryan için kötü olur demiş. Ben de tam tersini biliyorum
Bu konuda bilgisi olan varmı? Her dr ayrı bir şey ya.biri şansın başlasın diyor biri yok gün al diyor. Bu arada istanbuldan normal doğum için dr bulduk o da bana riskli deyince vazgeçtim. Rabbim evlatlarına bağışlasın da gerisi önemli değil. Kısmet değilmiş normal doğum demek ki
Oncelikle video izleme her iki dogumla ilgili de...dogum sekli zamani ani bizim elimozde degil maalesef,biz belirleyemiyoruz,zaman bebek ve sartlar belirleeyecek,oyuzden dusunme kalan zamani iyi degerlendir derim:)Ya kafam çok karışık bu ara normal doğum ve sezeryan doğum videoları izliyorum ikisininde artı eksileri var...Normal istiyorum ama sonrasında yok sezeryan diyorum ...Benim gibi ne yapacağını bilmeyen var mı ?Sizler ne düşünüyorsunuz?
Serhan kaganKızlar isim olarak bi yardım istiyorum.
İlk oğlumun ismi Eymen Kayra.
İkinci oğlana bir türlü karar veremedik.
İsimletin uyması gerekmiyor. Sadece kulağınıza hoş geleni seçmeniz yeterli.
Bunlar dışında çift isim olarak farklı önerilere de açığız
- Serhan Kağan
- Serhan Buğra
- Serhan Talha
- Serhan Ömer
35 haftalik 2600 gr 48 cm benim minnak kızım... ben de toplamda 10 kilo almışımbundan sonra ben değil de bebek beslensin diye neler yemeliyim acaba? Hiç sağlıklı beslenemiyorum vicdan yaptım simdi bu araarada alttan kontrol olmadı çok şükür. .3 hafta sonra tekrar çağırdı o zamana 38 olacağız saka gibi
boşver canım ya. ben de 13 kg oldum. dr boyun var da şanslısın yoksa fena değil kilon dedi geçen
her gün ceviz badem süt yoğurt yumurta muz kaşar yiyorum. dikkat etmek dediğin nedir gece acıktıysam makarna yerine muzla süt yiyorum mesela. tek dikkat ettiğim bu oldu aldığım hiçbir kalori boş olmasın hep bebişe gitsin diye uğraşıyorum. bıktım orası ayrıson 2 kgyu 1 haftada almışım ben de normal mi acaba
merhaba kızlar
yarın bende rapor almaya gidicem inşallah.. 32+0 da olcam.. 2 hafta kadar daha çalışıcam..süre belirtmeme gerek varmı rapor için?
Neden serhan onde cnm bi anlamimi var serhan isminin siz icin omer serhan daha uyumlu gibi geldi banaKızlar isim olarak bi yardım istiyorum.
- Serhan Kağan
- Serhan Buğra
- Serhan Talha
- Serhan Ömer
selim kağan:)Kızlar isim olarak bi yardım istiyorum.
- Serhan Kağan
- Serhan Buğra
- Serhan Talha
- Serhan Ömer
32 de calışabılır raporu alıorsun 35 te yıne nst baglıyor calışamaz veya çalışabılır raporu yenılenıyor 37 ye kadarben belirtmedim ama 37 ye kadar verdiler bana. istersen belirt
32 de calışabılır raporu alıorsun 35 te yıne nst baglıyor calışamaz veya çalışabılır raporu yenılenıyor 37 ye kadar
benım2,sezaryen buyuk ıhtımal 35 hafta çalışamaz raporu verırırım sanaa dedı 2,sezaryende one alıomuş drm bakalım ne olucak yarın randevum varraportör 25 ocak ta (37. haftam oluyor) çalışamaz raporu vereceğim dedi raporumda da şu tarihe kadar çalışmasında engel yoktur yazıyor
Neden serhan onde cnm bi anlamimi var serhan isminin siz icin omer serhan daha uyumlu gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?