2017 Şubat Anneleri

Ne güzel :)) üçümüzün de kız Maşaallah Allah sağlıkla nasip etsin de sezaryen normal doğum hangisi olursa Hazırlıklar büyük Ölçüde tamam bebek için bebek bezi,Alt açma,islak mendil, benim için anne bebek çantası, hasta bezi filan kaldı. Çantalar Çok büyük geliyor ben de hiç alışkın değilim küçücük çantada takarım hep :)Evet bebek çikolatası da istiyorum ben. Nerden yaptırcam bilmiyorum henüz.

Kızlar isim olarak bi yardım istiyorum.
İlk oğlumun ismi Eymen Kayra.
İkinci oğlana bir türlü karar veremedik.
İsimletin uyması gerekmiyor. Sadece kulağınıza hoş geleni seçmeniz yeterli.
Bunlar dışında çift isim olarak farklı önerilere de açığız

- Serhan Kağan
- Serhan Buğra
- Serhan Talha
- Serhan Ömer

boşver canım ya. ben de 13 kg oldum. dr boyun var da şanslısın yoksa fena değil kilon dedi geçen
her gün ceviz badem süt yoğurt yumurta muz kaşar yiyorum. dikkat etmek dediğin nedir gece acıktıysam makarna yerine muzla süt yiyorum mesela. tek dikkat ettiğim bu oldu aldığım hiçbir kalori boş olmasın hep bebişe gitsin diye uğraşıyorum. bıktım orası ayrı son 2 kgyu 1 haftada almışım ben de normal mi acaba

Ayni seyi bana da dedi dr ama bir arkadasimin dogum kanalina girdigi anda acil sezeryana almislar normal doguramayinca,ama bebegin sac derisini biraz yüzülmüshayirlisi olsun bahar rsike atmaya degmez arkanda iki cocuk daha var gonul isterdi bende istedim ama hayirlisi olsun saglikla alalim da kucagimiza

Oncelikle video izleme her iki dogumla ilgili de...dogum sekli zamani ani bizim elimozde degil maalesef,biz belirleyemiyoruz,zaman bebek ve sartlar belirleeyecek,oyuzden dusunme kalan zamani iyi degerlendir derim:)

Serhan kagan

gözün aydınnn benimki 36 da alttan kontrol edeceğim dedi ben de çok hoşlanmıyorum böyle süreklisağlıklı beslenmekten ama kızım için çok dikkat ettim bu hafta. özellikle çerez (tuzsuz) muz yoğurt süt ceviz balık besliyor bebeği :)

ben de çoğunlukla sağlıklı şeyler yiyorum ama arada kaçıyor ekmek falan çerezi çok yiyorum. bu hafta özellikle muz kaşar peynir süt yoğurt balık yedim. cevizi de abartmışım heralde ama dr bebek de kilo alıyorsa sorun değil senin alman sadece sağlıklı beslen dedi bana

kızlar merhaba,

son kan tahlilinizde demir kaç çıktı sizin? benim 12 acaba yeterli mi?

birde dün aşırı ayakta kaldım 7-8 saat yürüdüm dolaştım dışarda bugün çok kötü agrılar girdi belime doğum başlıcak diye çok üzüldüm.. şimdi mutfaga kadar gitsem kasılıyorum.. siz sakın böyle şeyler yapmayın..

merhaba kızlar

yarın bende rapor almaya gidicem inşallah.. 32+0 da olcam.. 2 hafta kadar daha çalışıcam..süre belirtmeme gerek varmı rapor için?

Neden serhan onde cnm bi anlamimi var serhan isminin siz icin omer serhan daha uyumlu gibi geldi bana

selim kağan:)

raportör 25 ocak ta (37. haftam oluyor) çalışamaz raporu vereceğim dedi raporumda da şu tarihe kadar çalışmasında engel yoktur yazıyor
benım2,sezaryen buyuk ıhtımal 35 hafta çalışamaz raporu verırırım sanaa dedı 2,sezaryende one alıomuş drm bakalım ne olucak yarın randevum var

Neden serhan onde cnm bi anlamimi var serhan isminin siz icin omer serhan daha uyumlu gibi geldi bana

Serhan ismi eşimle benim seçimim. Diğer isimler aile büyüklerinin istedikleri.
Yani her halukarda Serhan diye sesleneceğiz biz ama aileyide kırmak istemiyoruz. O yüzden ilk olarak onu koyduk :)

Kızlar camlarım silindi, storlarım tüllerim yıkandı resmen parladı, kapılarım silindi, ayakkabılık-vestiyer ciflendi parladı resmen yeniden doğmuş gibiyim 9 aydır yapamadıklarım yapılınca üstümden inanılmaz bi yük kalktı yenilendim resmen birtek mutfak dolaplarım kaldı bi 15 gün sonra da halıları verdim mi benden pak benden temizi benden mutlusu yok

Kızın odasının halısı gelmişti perdesine de bi ara çıkıp bakabilirsem oh ne ala..

Sonrasında ayaklarımı uzatıp hayallere dalıp kızımı bekleme zamanı Allah hepimize bebişlerimizle güzel kavuşmalar nasip etsin.

Amiiiiiiiinnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…