ağlama kiz beni de aglaticaksin . ali babanın bir çiftliği var çiftliğinde filleri var . birde beklediğin gibi çıkmazsa.ben o yüzden herşeyi elleyerk almaktan yanayım.sadece beşik internetten geldi o da içime cok sindi gi için aldım.
Günaydınlar...
Baş-boyun-boğaz ağrısı sebebi ile sabahın 4ünden beri ayaktayım.
Tabi bel ağrısı ve wc nöbetini de eklersek yataktan kalkmak farz oldu...
Gece 1e doğru uyumuştum. Şuan kendimi o kadar yorgun ve aciz hissediyorum ki...
Gözlerim dolup geliyor öyle...
5 km ötede oturan bir ailem var ,3 gündür hasta olmama rağmen dün kuru bir geçmiş olsunla geçiştirdi annem...
O kadar özeniyorum ki yavrusu hasta olunca her türlü yardıma koşan analara...
Ben anneme hastayım desem o benden önce başlar kendi derdini anlatmaya..
Aaahh aah.. güçlü olmaya çalışmak bazen çok ağır geliyor...
Evet oda Çaycumalı :)Yok kiz sulalece zonguldaklıyiz.ilcesinden.esinizde mi buranin yerlisi
Sanırım İstanbuldasın... Aynı fırtınadan bahsediyorsak duracak gibi gözükmüyorZaten uyuyamıyorum bide fırtına dünden beri çok daraldım rahat rahat uyumayı özledim
Günaydınlar...
Baş-boyun-boğaz ağrısı sebebi ile sabahın 4ünden beri ayaktayım.
Tabi bel ağrısı ve wc nöbetini de eklersek yataktan kalkmak farz oldu...
Gece 1e doğru uyumuştum. Şuan kendimi o kadar yorgun ve aciz hissediyorum ki...
Gözlerim dolup geliyor öyle...
5 km ötede oturan bir ailem var ,3 gündür hasta olmama rağmen dün kuru bir geçmiş olsunla geçiştirdi annem...
O kadar özeniyorum ki yavrusu hasta olunca her türlü yardıma koşan analara...
Ben anneme hastayım desem o benden önce başlar kendi derdini anlatmaya..
Aaahh aah.. güçlü olmaya çalışmak bazen çok ağır geliyor...
Visko yatağın altına yükseltmek için ben sert kavuçuk kestirmiştim iki katında da onu koydum... Yatağın durusunu etkilemediGunaydin kizlar park besik alanlar icine yatak nasil aldiniz cok ince geldi bana sunger gibi
Hiç bilemiyorum ki...
Oğlum nisan sonu doğmuştu ve penye vermiştim ama bu defa kararsız kaldım
ben 33+1 oldum, doktor 36-37. haftada çatı muayenesi yaparız dedi. Yaptırmasam nolur doğum sancısına kadar?normal doğum yapanlar veya yapmak isteyenler çatı muayenesi ne zaman yapılıyor her dr yapıyormu
Kızlar bebek için hazirlayacaginiz cantayi neyle yikadiniz?Bebegin çamaşırlarını yikadigimiz sabun tozu ile mi?Normal deterjanla mi?Çanta hazirlayanlar nasil yaptiniz?Emzik biberon simdiden kaynatsam olur mu?Sizler tencerede kaynatmistiniz, erken mi sizce?
Kızlar dün benim hafıf akıntım oldu acaba su mu dedım doktora sordum o da enfeksıyon olabılecegını soyledı test sonucuna gore lokosıt pozıtıf yine bu ıdrar yolu enfeksıyonun antıbıyotık dısnda Bır seyı var mı ya suyu artırıcm mecbur baska ne yapabılırım
Bende senin gibi videoları izliyorum ama neden bilmiyorum normal doğum beni benden alıyor. Sanki orda acıdan çok haz duyacakmışım hissi veriyor. Şuan bebeğin pozisyonu sağlığı benim sağlık durumuma göre normal görünüyor ama çatı muayenesinde sonra belli olacak biraz da. İnşallah onda da sıkıntı yaşamam. Artıları eksileri demişken, sezaryen doğumda sütün geç gelmesi, normal doğumda çok daha hızlı süt gelmesi konusu ve toparlanma süreçlerinde ise normal doğumdan kalan acının daha çabuk geçmesi ve bebeğimle kendim ilgilenmek istediğimden normal istiyorum ama Rabbim sonr dakikada bi aksilik olursa tabiki psikolojik olarak hazır bulunmayaa çalışıyorumYa kafam çok karışık bu ara normal doğum ve sezeryan doğum videoları izliyorum ikisininde artı eksileri var...Normal istiyorum ama sonrasında yok sezeryan diyorum ...Benim gibi ne yapacağını bilmeyen var mı ?Sizler ne düşünüyorsunuz?
Evet istanbuldayım yine çok kötü bi geceydi mide yanması bende de çok var hele gece yatınca iki kat oluyo ne yapacağımı şaşırıyorum istifar ettiriyo ne yiyeceğimi şaşırıyorum artıkGünaydın uyuyamayan anneler klübü :) gece 5 te dalıp çok uyumuş gibi 7 de kalktımmide yanması berbattı sırf şu yüzden doğumu iple çekiyorum dayanılmaz hal alınca işer yaramıyor süt, ilaç da kusmalarım tekrar başladı her gece bu mide yanmasından bir ben miyim abartı yaşayan ???
Evet oda Çaycumalı :)
Sanırım İstanbuldasın... Aynı fırtınadan bahsediyorsak duracak gibi gözükmüyoriçimiz karardı. Fırtına kesilen su be elektrikler
Can'ım benim Rabbim şifa versin inş. Kimseye Muhtaç etmesin karnındaki bebişin ve oğlusun için inş çabuk toparlarsın. Herkes gibi olmayabilir annen düşünüpte üzme kendini. Fıtrat , karakter farklıdır...
kızlar selamlar eve gelene ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz..
bnm aklımda hastanede çikolata
evde baklava ve lohusa şerbeti..
buzluğa kek börek yapıp atmayıda düşünüyorum..
gelen gidenim çok olacağı için eve ekstra alışveriş yaparım çaydır şekerdir işte el yapımı mantı .. yüsük çorbası .. buzluğpa başka ne atabilirim sizce?
Bende senin gibi videoları izliyorum ama neden bilmiyorum normal doğum beni benden alıyor. Sanki orda acıdan çok haz duyacakmışım hissi veriyor. Şuan bebeğin pozisyonu sağlığı benim sağlık durumuma göre normal görünüyor ama çatı muayenesinde sonra belli olacak biraz da. İnşallah onda da sıkıntı yaşamam. Artıları eksileri demişken, sezaryen doğumda sütün geç gelmesi, normal doğumda çok daha hızlı süt gelmesi konusu ve toparlanma süreçlerinde ise normal doğumdan kalan acının daha çabuk geçmesi ve bebeğimle kendim ilgilenmek istediğimden normal istiyorum ama Rabbim sonr dakikada bi aksilik olursa tabiki psikolojik olarak hazır bulunmayaa çalışıyorum
canım biz de ilk kez o siteden alışveriş yaptık bildiğim kadarıyla hepsiburada mantığı var sen onay vermeden satıcıya para aktarımı yapılmıyor. aynısı mi bilmem ama n11 de 250 tl ye gördüm. biz 71 kusure almış olduk. bakalım ne zaman gelecek. Eşim çok sevdi ve istedi. siparis sayısına göre sıralama yaptık en çok siparis verilen saticidan aldık. yorumlar da iyiydi. görücez bakalım.Ay evet bendim beeenaynısı mı acaba , ay ali babadan da hiç alışveriş yapmadım güvenli mi ki.. bi de o filller hep yurt dışından geliyo diye 1 ay falan sürüyo Ali baba da öyle değil mi acaba
Allah iyiliğin versin sen şeyimin yazınca ben çok gülüyorum. Daha öncede yazmıştın sanırım. Doktora diyeceksinki vajinamda ağrı hissediyorum. Sol kemiği ağrıyo :) bu kadar :) utanma çekinme
Allah iyiliğin versin sen şeyimin yazınca ben çok gülüyorum. Daha öncede yazmıştın sanırım. Doktora diyeceksinki vajinamda ağrı hissediyorum. Sol kemiği ağrıyo :) bu kadar :) utanma çekinme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?