2017 Şubat Anneleri

Bakalım sonum ne olacak:)

Allah evlatlarından göstersin o ilgiyi inşallah canım..

Günaydın uyuyamayan anneler klübü :) gece 5 te dalıp çok uyumuş gibi 7 de kalktım mide yanması berbattı sırf şu yüzden doğumu iple çekiyorum dayanılmaz hal alınca işer yaramıyor süt, ilaç da kusmalarım tekrar başladı her gece bu mide yanmasından bir ben miyim abartı yaşayan ???

Yok kiz sulalece zonguldaklıyiz.ilcesinden.esinizde mi buranin yerlisi
Evet oda Çaycumalı :)

Zaten uyuyamıyorum bide fırtına dünden beri çok daraldım rahat rahat uyumayı özledim
Sanırım İstanbuldasın... Aynı fırtınadan bahsediyorsak duracak gibi gözükmüyor içimiz karardı. Fırtına kesilen su be elektrikler

Can'ım benim Rabbim şifa versin inş. Kimseye Muhtaç etmesin karnındaki bebişin ve oğlusun için inş çabuk toparlarsın. Herkes gibi olmayabilir annen düşünüpte üzme kendini. Fıtrat , karakter farklıdır...

Gunaydin kizlar park besik alanlar icine yatak nasil aldiniz cok ince geldi bana sunger gibi

Ben çantayı sabun tozuyla yıkadım cnm. Emziği de tencerede kaynatıp kutusuna koydum. Kutuyu da buzdolabı poşetine sarıp çantaya attım. Bakalım doğuma yakın yine kaynatırım bir kez daha ama şimdiden hazır bulunsun.

Kızılcık bulabilirsen kaynatıp suyunu içebilirsin, gerçekten idrar yollarına birebir etkili. Yakınında birileri dondurucuya atmıştır :)
Bir de limon suyu özellikle aç karnına içebilirsin. Ama tansiyonunu düşürme ihtimalini göz ardı etme. İçtikten kısa süre sonra bir şeyler yersen sorun olmaz sanırım. Ben 2 gebeliğimde de böyle atlattım iltihabı. Geçmiş olsun

Bende senin gibi videoları izliyorum ama neden bilmiyorum normal doğum beni benden alıyor. Sanki orda acıdan çok haz duyacakmışım hissi veriyor. Şuan bebeğin pozisyonu sağlığı benim sağlık durumuma göre normal görünüyor ama çatı muayenesinde sonra belli olacak biraz da. İnşallah onda da sıkıntı yaşamam. Artıları eksileri demişken, sezaryen doğumda sütün geç gelmesi, normal doğumda çok daha hızlı süt gelmesi konusu ve toparlanma süreçlerinde ise normal doğumdan kalan acının daha çabuk geçmesi ve bebeğimle kendim ilgilenmek istediğimden normal istiyorum ama Rabbim sonr dakikada bi aksilik olursa tabiki psikolojik olarak hazır bulunmayaa çalışıyorum

Kızlar mesajlarınız için çok teşekkür ederim.
Hem iyice ağırlaşmış olmam ,hem hasta olmam iyice duygusallaştırdı sanırım beni.
Herkesi olduğu gibi kabul edip hayatı ona göre yaşamak en güzeli galiba..
Rabbim yavrularımıza methametli ve şefkatli bir anne olabilmeyi nasip eylesin hepimize de..

Hayırlı cumalar

Evet istanbuldayım yine çok kötü bi geceydi mide yanması bende de çok var hele gece yatınca iki kat oluyo ne yapacağımı şaşırıyorum istifar ettiriyo ne yiyeceğimi şaşırıyorum artık

kızlar selamlar eve gelene ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz..
bnm aklımda hastanede çikolata
evde baklava ve lohusa şerbeti..
buzluğa kek börek yapıp atmayıda düşünüyorum..

gelen gidenim çok olacağı için eve ekstra alışveriş yaparım çaydır şekerdir işte el yapımı mantı .. yüsük çorbası .. buzluğpa başka ne atabilirim sizce?

Slm kızlar son adet tarihlerinizi sormuştum bnm son adet tarihim 8mayis kanda 100betahgc çıktığı tarih 13mayis adetim düzensiz olduğundan hep 13mayis dedim şu an 34.haftaya grdik şükür bu 5gun önemli değildir dimi

mozaik pasta da atabilirsin buzluğa pratik olur ama bence çok da abartma sen doğum yapmış olacaksın sonuçta çok da beklentiye girmesinler,gerek yok yorma kendini

normal doğumda acıdan çok haz duyacakmışım derken ?

Ay evet bendim beeen aynısı mı acaba , ay ali babadan da hiç alışveriş yapmadım güvenli mi ki.. bi de o filller hep yurt dışından geliyo diye 1 ay falan sürüyo Ali baba da öyle değil mi acaba
canım biz de ilk kez o siteden alışveriş yaptık bildiğim kadarıyla hepsiburada mantığı var sen onay vermeden satıcıya para aktarımı yapılmıyor. aynısı mi bilmem ama n11 de 250 tl ye gördüm. biz 71 kusure almış olduk. bakalım ne zaman gelecek. Eşim çok sevdi ve istedi. siparis sayısına göre sıralama yaptık en çok siparis verilen saticidan aldık. yorumlar da iyiydi. görücez bakalım.

Allah iyiliğin versin sen şeyimin yazınca ben çok gülüyorum. Daha öncede yazmıştın sanırım. Doktora diyeceksinki vajinamda ağrı hissediyorum. Sol kemiği ağrıyo :) bu kadar :) utanma çekinme

Vajinamın sol tarafı benim de ağrıyo ters bi hareket mi yaptım acaba diye düşünüyordum bi ara ya da jiletle alırken çok pis kestim herhalde diyordum demekki çoğumuzda bu ağrı var,yarın muayenemiz var ben de sorayım madem doktoruma..

Allah iyiliğin versin sen şeyimin yazınca ben çok gülüyorum. Daha öncede yazmıştın sanırım. Doktora diyeceksinki vajinamda ağrı hissediyorum. Sol kemiği ağrıyo :) bu kadar :) utanma çekinme
evet daha önce yazmıştım . hala ağrıyo ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…