2017 Şubat Anneleri

Hayırlı cumalar olsun annişler...
kızçeyi gördüm bugün 32 + 2 de 2100 gr olmuş 44 cm bana biraz hesaplamalar fazla geliyor ama yine de şükür herşeyi yolunda .. 35. hafta da çağırdı daha çatı muaynesinden falan bahsettiği yok bakalım bizimkinin planı ne zaman ne kadar sonra o kadar iyi bence :))

hanımlar merhaba dr da geldım sımdı bebegım 1 kılo 850 grm 43 cm. 2 cm kalmış rahım duvara kafasını dayamış dr tehlıkelı dedı çalışaamaz raporu verdı(bıraz canım sıkıldı cok asagıda dedı 37 ye kadar yatıcaksın ve buyutuceksın dedı sut yogurt fındık cevız balık et yumurta yıceksın dedı.yıne işe geldım bugun son gunum

Masllah bebise annesi .5 hafta disini sıkıver canim ya.dayan biraz yat dinlen bebis icin

C Celgum akıntı çok olduğunda bende amniyo sıvısı mı diye şüphelenip araştırmayan başladım eczanelerde pek olmaz medicalcilerde var turnosol kağıdı, ben Dr söyleyince duyunun gayet iyi olduğunu süplense test yaptıracağını söyledi. Akıntı için fitil kullandım, nerdeyse yarı yarıya azaldı.

BEYAZ KOKUSUZ AKINTIM VARDI SORDUM SABAH DR A KOKUSUZ VE RENKSIZSE SIKINTI YOK OLUR DEDI BANADA

BEYAZ KOKUSUZ AKINTIM VARDI SORDUM SABAH DR A KOKUSUZ VE RENKSIZSE SIKINTI YOK OLUR DEDI BANADA
1 ay önce idrar kültürü ve tahlili yaptırdım, üreme olmayınca bol su iç dediki yaklaşık 3.5 litre rahat su içiyorum, geçmeyincede fitil yazdı ne olur ne olmaz diye. Benimde beyaz birden boşalan tarzındaydı.

hayırlı günler kızlar

ebebekte bebek bakım ürünlerinde %30 indirim var

Biteral 500 mg fıtıl monurol 3 gr tek kullanımlık verdı mecbur kullanıcm artık aslında antıbıyotık den hıc yana degılım de yapacak bırsey yok sanırım

Geçmiş olsun. Çok şükür 37 iyi bir hafta inşallah sıkıntısız geçer. Bebeğini kucağına da alırsın. Üzme kendini canim bu günlerin hepsi gecer

Biteral 500 mg fıtıl monurol 3 gr tek kullanımlık verdı mecbur kullanıcm artık aslında antıbıyotık den hıc yana degılım de yapacak bırsey yok sanırım
Monurol bende kullandım, enfeksiyon bebeğe dahada zararlı, ilk hamileliğimde de çok kullandım, hiç zararı olmadı

Canım üzme kendini çok şükür bebiş iyi ve dinlenmenle hallolacak bir durummuş bak, sen de kafa dinlemiş olursun. Önemli olan ikinizin iyi olması. Uzat ayaklarını dinlen bol bol hiçbişey olmaz Allah ın izniyle

Canm yanma ve bulantı ben de çok yaşıyordum ve kusma başlayınca doktora gittim safra kesesi taşı sebep oluyormuş kusma başlaması pek normal görülmüyormuş ve safra sorunu gebelikte yaygınmış. Bir baktır istersen
Ben şimdi yumurtayı kestim yağı da çok azalttım daha rahatın

Banlamışlar canm onu da. İyi ama Bebek de kendisi de

Sıkma canını dinlen bol bol
İyi tarafından bakmaya çalış hem bebeğin iyi hem de bu kış şartlarında işe gitmen gerekmiyor artık
Rahat rahat hazırlıklarını tamamla.

BİŞİLER daha alırım dıordum ama kısmet artık bebegı buyutmek daha onemlı napalım hıc aklıma gelmezdı alttan bakınca anladı dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…