2017 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba 32 haftadayız dün doktorum plesantada yaşlanma başlamiş dedi ama üstünde cok durmadı üzrekli sol tarafına uzan dedi hareketleri takıp et dedı ama benım bebegım cok hareketli degıl zaten başına gelen varmı cok korktum neler yapabılırım

Mecbur kalırsak herşey denenir aklımızda bulunsun ama ben hiç bu kadar uzun sureli elektrik kesintisi yaşamadım... Oğlum 5 yaşında yine sözden anlıyor ama inş hastalanmayiz.

Aynı sey bende de oldu doktorum hıc önemsemedı 32 haftadan sonra normalmıs ama tabı ben hemen netten arastırdım 32 den once olsa sıkıntılı Bır durummus mesela benim sut ve meyveye karşı aşırı hareket edıyor oyle anlayabılıyorum senın de yedıgın Bır seye Tepkı verıyorsa oyle takıp edebılırsın bence

Kızlar dün benim hafıf akıntım oldu acaba su mu dedım doktora sordum o da enfeksıyon olabılecegını soyledı test sonucuna gore lokosıt pozıtıf yine bu ıdrar yolu enfeksıyonun antıbıyotık dısnda Bır seyı var mı ya suyu artırıcm mecbur baska ne yapabılırım

Raporu verirken 37 yi belirtiyorlar ama siz istediğiniz zaman bırakma hakkına sahipsiniz..ben de 32 almıştım raporu pazartesi 36. Haftamda çalışamaz raporu alacağım ..yoruldum artık

Aynen canım Allah kolaylık versin güç kuvvet versin :) benim 36. Hafta subat tatiline denk geliyor evde olacağım için 37 yi beklerim diyorum. Ama gitgide zorlaşıyor çalışmak

Yalnız değilmişim varis konusunda Allah kolaylık versin. Çok ağrı yapıyor. Genital bölgede şişlik benim nerdeyse arkadan belime kadar geldi varislerim . Amin hepimize inş.

Bende de sürekli var akıntı canım dr suyuna birkaç damla limon sıkarsan iyi gelir demişti arada yapıyorum

Kızlar benimde vardı vajinal muayeneye Dr iltihap defi direk test filan yapmadan antibiyotik ve fitil verdi çok ayıp olacak belki ama resmen yeşil sümük gibi bir akıntı idi şu an hiçbirşeyi m kalmadı çok şükür. Dikkat etmek lazım bebeğe geçebilir bu enfeksiyon

Ay evet bendim beeen aynısı mı acaba , ay ali babadan da hiç alışveriş yapmadım güvenli mi ki.. bi de o filller hep yurt dışından geliyo diye 1 ay falan sürüyo Ali baba da öyle değil mi acaba
ağlama kiz beni de aglaticaksin . ali babanın bir çiftliği var çiftliğinde filleri var .birde beklediğin gibi çıkmazsa.ben o yüzden herşeyi elleyerk almaktan yanayım.sadece beşik internetten geldi o da içime cok sindi gi için aldım.

Akıntı hiç olmaması mi lazım ben onu anlamadım.yoksa renklerine göre mi enfeksiyon deniyo . hangi renklerde normal kabul edilip hangi renkte tehlikeli

Hamileliğimin başından beri var bende ama türü değişiyor genelde kokusuz beyaza yakın bir sarı ve kaşıntı yapmıyor. Bunda sorun yok. Sadece su gibi akıyor ıslaklık yani. Onun dışında bazen koku oluyor ve kaşıntı yapıyor ve yeşil gibi sarı olursa tehlikeliymiş

Merhaba canın Şu an kaçıncı haftadasın canım bebegın kilosu nekadar olmuş
32 haftalık ıken rapor aldığım da 2155 dı şuan 34 +6 dayım cmm haftaya kontrolüm war bakalım Nasıl o zman ogrenecegım hem de daha donmemıstı Bebegım bakalım hayırlısı cunku doktorum Bu kontrol da donmez ıse artık kılo aldığı ıcın donmesı zor olur dedı

Bende de beyaza yakın sadece ama ıslaklık olunca tedırgın olmuşum su mu dıye hatta bu pedler varmıs ya ayırt edıcı turnusol kağıdı olarak da gecıyor dün panıkle eczanelere sordum tabıkı hıc bırı ne olduğunu bılemedı acaba Bız mı cok araştırıyoruz bılemedım

Hamileyken de soğukta duramazsın ki hasta olursun . çocuğun da var.ne zmn gelcek elektirikler bellimi
Can'ım yok tüm İstanbul böyle nerdeyse sağolasın ama yorgan, battaniye yığdım hamileyken rahatta edemiyorum elektrikleri olan arkadaşlara gitsem şimdi bile dönmekten yatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…