2017 Şubat Anneleri

evet canım napayım nası yatıcaksam bılmıorm bol bol cevz fındık sut iç dedı buyutucez bebegı dedı.bırde kollarm ellerm kasınıyordu cıgerın yorulmustr karacıger enzmlerıne bakmak ıcn tahlıl ıstedı oyle ıste

Geçmiş olsun. Çok şükür 37 iyi bir hafta inşallah sıkıntısız geçer. Bebeğini kucağına da alırsın. Üzme kendini canim bu günlerin hepsi gecer
sagolun kızlar bıraz tedırgınım 2 cm var dogum yoluna dedı sımdı hep cıkıcak gıbı hıssedorum ıster ıstemez (

Merhaba kızlar,

bugün 32+0 olduk ve doktordan rapor aldım... usg ye göre 33+6 dedi doktor... 2.270 gr geldi oğluşum 42 cm olmuş
şekerim 150 idi 2. saatte dikkat et dedi.. sadece 8 kg almama rağmen nerden aldım ben bu şekeri :) başaşağı pozisyonunuda lamışız şükür... bizde durumlar böyle...

Kızlar bu meryem ana eli otunu bilen varmı veya kullanan nasıl kullanılıyo birebir işe yarıyo mu gerçekden
Kullanmadım ama umreden almıştım doğumu kolaylaştırır diye..suyun içinde bekletiyorsunuz..zaten o buruşuk bitki el gibi açılıyor. .sonra o su iciliyormus..

Insallah bisey yoktur . rabbim yardımcın olsun tatlım.kotu şeyler düşünme.gecmis olsun

cok gecmis olsun aksi bi durum yoktur inşallah. haberdar et bizi de

çok geçmiş olsun canım inşallah ters bi durum yoktur.Allah in izniyle bebislerimiz vakti saatinde sağlıcakla gelsinler

sıkmamaya çalış canını bu dönemde yediklerinle birlikte moralinde çok önemli .. bende geçen haftalarda günde 2 muz yedim o bile farketti sanki düzenli beslenip dinlendikten sonra sağsalim bebiş büyür zamanında da gelir inşallah

Canım haberdar et lütfen.. inşallah herşey yolundadır

Benim genital bölgede toplu bir sekilde sizin nasil?Sanki 5-6 tane sivilce bir yerde çıkmış gibi mor ici kan toplamis gibi.Dr.gösterdim varis dedi.Allah yardimcimiz olsun.
Canım benim önce sol kasıkta çıktı. Dediğin gibi sivilce sandım. Ama sonra damar şiştiği belli oldu. Sonra afedersin sol dudak şişti baktım arasında kalın damar şişmiş. Zaten sonra ilerledi bi sürü damar kalça aramdan taa belime kadar ((
Allah yardımcımız olsun. İnşaallah geçicek dedi doktor doğumdan sonra.

Midemccok kotu yaniyo napmaliyim yemek borum yaniyo aci su cikiyo sanki yarim maden suyu ictm banamisin demiyo cok felakt ya

Midemccok kotu yaniyo napmaliyim yemek borum yaniyo aci su cikiyo sanki yarim maden suyu ictm banamisin demiyo cok felakt ya

dün de benim mide öyleydi 4 kaşık gaviscon içtim ara ara geçmedi. sonra ılık süt içtim başımı boynumu yüksekte tutarak uzandım iyi geldi. eğilme sen de canım

Ayyy dikkat et canim.bir doktora görün . mum filan yaksaydın el feneri filan.tuh ya

dün de benim mide öyleydi 4 kaşık gaviscon içtim ara ara geçmedi. sonra ılık süt içtim başımı boynumu yüksekte tutarak uzandım iyi geldi. eğilme sen de canım
Bende bi sut icim ozman insallah gecer ya bune boyle feleka dercede yaniyo yemek borum ve midem yanmayi birakti batiyo icinde sanki bisey

Çikolata güzelmiş. Melodinin de tadı güzldir dediğin gibi. Tanesi 2liraya denk geliyo.
Bebek arabası bizde aldık. Ufak tefek şeyler kaldı. Bende bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyecem. Hastane çantasını hazırlaycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…