2017 Şubat Anneleri

Merhaba naısl cıktı sonuçlar Bende aşırı aşırısı kaşınıyorum çare bulamadım

Merhaba naısl cıktı sonuçlar Bende aşırı aşırısı kaşınıyorum çare bulamadım

ayseulas geçmiş olsun cnm. Arkadaşlarda söylemiş bol bol dinlen. Süt yoğurt yumurta çok etkili bunlar. Et balık ye birde . Nasıl besleniyorsun günlük ? Bak benimkide 2.270 gr/42 cm imiş. İlerden gidiyor diye korkuyorum sezeryan Olur diye ... sen bol bol ye bak nasıl toplanıyor bebişin...
TuRuNCu cnm geçmiş olsun Sanada . Haberlerini bekliyoruz . Rabbim yardımcın olsun

Bende bi sut icim ozman insallah gecer ya bune boyle feleka dercede yaniyo yemek borum ve midem yanmayi birakti batiyo icinde sanki bisey

Renneie cigneme tabletini kullansam bi sorun oluermu acaba

çok geçmiş olsun canım hiç rahat vermiyor mide ahh ahh

benimki gaviscon şurup olanından. dr şişeyi kafana diksen de zararı yok dedi ama çiğneme tabletini bilmiyorum burda kullanan varsa sen de içerdin.

çok geçmiş olsun canım hiç rahat vermiyor mide ahh ahh

benimki gaviscon şurup olanından. dr şişeyi kafana diksen de zararı yok dedi ama çiğneme tabletini bilmiyorum burda kullanan varsa sen de içerdin.
Sordum doktoruma canm sorun olmaz kullana bilirsin dedi cgnedim bitane azda olsa iyi geldi

Kızlar kendimi iyi hissetmediğim için geriye dönük okuyamadım.
Hastanede açıklık kontrolünde bir şey çıkmadı.
1 saat kadar nst'ye bağladılar. Sancılar en fazla 40lara vurdu.
Bunun üzerine doktorum isterse yatış yapalım ama eve de çıkabilir demiş.
En ufak bir sancı veya belirtide geri hastaneye gitmemi söyledi.
Şuan evdeyim ama tuhaf ağrılarım ve taş gibi sertleşen karnım var.

İlaçlarımı aldım ve uyumaya çalışacağım.
Umarın yarına kadar toparlanırım.
Geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim

Canim suyun gelince suya bırak senin niyetine koysunlar
Yasin meryem Suresi insirahn insikak ve birkaç dua daha vardı onları okuyacak koyanlar. Açıldıktan doğumun kolaylaşacak insallah
Doğum olacağı zaman mı koymam gerekiyo yoksa onu suya koyduğumuzda açıldığı zaman mı doğum olacak anlamına geliyo
Aynı şikayetlerimiz bebeğiniz kız mı acaba cinsiyetten mi böyle birşey yaşamadım daha önce aksi gibi elektrik, su yine gitti rüzgarın sesi bir yandan korku filmi gibi iki gün geçiriyoruz
Aynen canım kızım olcak bugünde yokdu doğru düzgün elektrik dondum evde resmen allahdan su gitmiyo bakıyım yarın ne olcak
Kullanmadım ama umreden almıştım doğumu kolaylaştırır diye..suyun içinde bekletiyorsunuz..zaten o buruşuk bitki el gibi açılıyor. .sonra o su iciliyormus..
Ne zaman suya koyuluyo net biliyo musun canım

Canim suyun gelince suya bırak senin niyetine koysunlar
Yasin meryem Suresi insirahn insikak ve birkaç dua daha vardı onları okuyacak koyanlar. Açıldıktan doğumun kolaylaşacak insallah
Doğum olacağı zaman mı koymam gerekiyo yoksa onu suya koyduğumuzda açıldığı zaman mı doğum olacak anlamına geliyo
Aynı şikayetlerimiz bebeğiniz kız mı acaba cinsiyetten mi böyle birşey yaşamadım daha önce aksi gibi elektrik, su yine gitti rüzgarın sesi bir yandan korku filmi gibi iki gün geçiriyoruz
Aynen canım kızım olcak bugünde yokdu doğru düzgün elektrik dondum evde resmen allahdan su gitmiyo bakıyım yarın ne olcak
Kullanmadım ama umreden almıştım doğumu kolaylaştırır diye..suyun içinde bekletiyorsunuz..zaten o buruşuk bitki el gibi açılıyor. .sonra o su iciliyormus..
Ne zaman suya koyuluyo net biliyo musun canım

Canım hastanede şarjım bittiği için cvp yazamadım. Kusuruma bakma

Canım keşke kalsaydın bu gece .. neyse evde de daha rahat edersin gerçi.. sabaha herşey yolunda uyanırsın inşallah, çok geçmiş olsun..

Cok gecmis olsun canm insallah biseyin kalmaz yat dinlen dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…