2017 Şubat Anneleri

benim bu gün kontrolüm vardı 32+5 haftaligim bebeğim hala 10 gün geriden geliyor 1850 gr olmuş çok şükür ama doktor gerilik artarsa erken alabiliriz dedi bu sebeple ciğer geliştirici iğne yapalım dedi hafta içi yaptırmayı düşünüyorum ama erken doğum lafını duymaktan bıktım artık moralim yine berbat durumda hafta içi devlete de gidicem bir bakayım oradaki doktor ne diyecek hayirlisi

canım balık ye özellikle somon. ceviz fındık yumurta yoğurt kaşar peyniri ye hergün. büyür inşallah minik

arkadaşlar hm bebek reyonunda ciddi indirimler var. bugün zorlu şubesinden ikisi 10 liraya uzun kollu organik pamuk tişörtler, ikisi 10 liraya evde rahat rahat giydirmelik taytlar aldık kızıma ilerleyen aylar için. 15 liraya gömlekler, 10 liraya kot jile, yine 10 liraya beli ve paçaları lastikli kot pantolon aldık. basic şeyler öyle aşırı süslü püslü değiller ama evde rahat giyer. 68-74 cm için alışveriş yaptık biz sonbaharda giysin diye.

Muz ye kaşar peyniri de bunların haricinde
Çok kilo yapıyor hatta muzu 2 tane ye
Al eline kitap yat mis gibi

Canm geçmiş olsun panikledim okuyunca ama iyi dönmüşsün rahatladım lütfen yorma kendini

Renneie cigneme tabletini kullansam bi sorun oluermu acaba
Rennie duo şurup, rennie tablet ve gaviscon şurup kullandım
Gaviscon gibisi yok

Gec
Geçmiş olsun çok dinlenince rahatlarsın inşaallah

harikalar sağlıcakla giysin hanim kızınız buralarda hm yok online satış da yok sanırım olsa kaçırmazdim kesinlikle

kaşarlı tost yiyorum muz da sindirimimu durduruyor sanki ama yine de bi sabah bi akşam yiyeyim olsun inşallah kuvezde yatmayacak kadar buyur kızım inşallah

Kaç gündür aklıma takıldı hastane çıkışı için kalın kıyafet almamıştım ben de bebeğime..bunu ördüm. .içine de polar geçireceğim zaten battaniyeye de sarılır. .üşümez umarim..şu an en rahat zamanlarımız yaşıyoruz heralde...karnı doyuyor sıcaklığından eminiz..Allah doğunca yardımcımız olsun

eline sağlık canım sağlıcakla kullansın inşallah şahane gorunuyor

kaşarlı tost yiyorum muz da sindirimimu durduruyor sanki ama yine de bi sabah bi akşam yiyeyim olsun inşallah kuvezde yatmayacak kadar buyur kızım inşallah

günde 1 avuç badem, 2-3 kaşık tahin&pekmez, 1 muz, ballı süt, 4-5 mandalina tüketmenin çok faydası olacaktır, benimki de tam tersi fazla dobiş gidiyor, dobişlikten dönemedi hala doğum yoluna:) sırrım bol kuruyemiş, bol meyve ve tahin pekmez.

Canım kızlar da yazmış zaten yemene içmene dikkat et biraz daha mutlaka fark olacaktır Allah ın izniyle.. ayrıca moralim bozuk falan dersen bebiş bunları da anlar. Sen keyifli ol ki o da mutlu mutlu büyüsün içerde

Canım Harika olmuş çok beğeniyorum ben bu modeli zaten, rengi de çok tatlı eline sağlık, ne kadar sürede örebildin

çok saolun kızlar bu dedikleriniz hepsini uygulayacağım bir de tarçınlı ve ballı süt içeceğim inşallah kızım buyur ve erken geleyim demez. kızınıza da masallah diyelim inşallah hep böyle gider ve hepimizin bebisleri vakti zamanında sağlıcakla gelir

çok haklisin canım ama işte görüyorsun küçük doğan bebeklerin durumunu bir de biz doğudayiz iş gereği prematüre ya da yeni dogan için uygun ortam yok malesef neyse neyse Rabbim korkularımızla sinamasin inşallah moralimi iyi tutmaya çalışmalıyım

Amin canım.. inşallah hepsi zamanında ve sağlıkla gelir, en çok istediğimiz bu evet.. iyi düşünelim iyi olsun, bebişinle de konuş anlıyor onlar bizi:) söyle zamanını beklesin güzel güzel büyüsün moral herşeyin başı

Canım tarçınlı içme istersen. Tarçın hamilelikte oek tüketmemek lazım. Açılmaya sebep oluyo diye okumuştum.

Bir de tarçın kullanılmamalı diye hatırlıyordum şimdi baktım doğru hatırlamışım bi oku istersen canım çok tavsiye edilmiyor, bilmeden yanlış bişey yapmayalım Allah korusun

Eklentiler

• IMG_2924.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_2925.webp
    32 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…