- 23 Aralık 2012
- 7.721
- 51.387
- 748
sabaha herşey normale dönmüş olur inşallah canım çok geçmiş olsunCanım hastanede şarjım bittiği için cvp yazamadım. Kusuruma bakma
benim bu gün kontrolüm vardı 32+5 haftaligim bebeğim hala 10 gün geriden geliyor 1850 gr olmuş çok şükür ama doktor gerilik artarsa erken alabiliriz dedi bu sebeple ciğer geliştirici iğne yapalım dedi hafta içi yaptırmayı düşünüyorum ama erken doğum lafını duymaktan bıktım artıkmoralim yine berbat durumda hafta içi devlete de gidicem bir bakayım oradaki doktor ne diyecek hayirlisi
Muz ye kaşar peyniri de bunların haricindeevet canım napayım nası yatıcaksam bılmıorm bol bol cevz fındık sut iç dedı buyutucez bebegı dedı.bırde kollarm ellerm kasınıyordu cıgerın yorulmustr karacıger enzmlerıne bakmak ıcn tahlıl ıstedı oyle ıste
Kızlar 1 saat kadar önce nefesimi kesecek şekilde kasıktan giren 2-3 tane sancım oldu.
Bi duş aldım ve şimdi hastaneye gidiyoruz.
Gözüm korktuğu için nst'ye girmek istedim.
Belki hasta olduğum için idrar yolu enfeksiyonudur bilemiyorum.
Dua edin her şey yolunda olsun.
Rennie duo şurup, rennie tablet ve gaviscon şurup kullandımRenneie cigneme tabletini kullansam bi sorun oluermu acaba
Geçmiş olsun çok dinlenince rahatlarsın inşaallahKızlar kendimi iyi hissetmediğim için geriye dönük okuyamadım.
Hastanede açıklık kontrolünde bir şey çıkmadı.
1 saat kadar nst'ye bağladılar. Sancılar en fazla 40lara vurdu.
Bunun üzerine doktorum isterse yatış yapalım ama eve de çıkabilir demiş.
En ufak bir sancı veya belirtide geri hastaneye gitmemi söyledi.
Şuan evdeyim ama tuhaf ağrılarım ve taş gibi sertleşen karnım var.
İlaçlarımı aldım ve uyumaya çalışacağım.
Umarın yarına kadar toparlanırım.
Geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim
harikalar sağlıcakla giysin hanim kızınız buralarda hm yok online satış da yok sanırım olsa kaçırmazdim kesinlikletamamı 80 lira tuttu sanırım. erkek bebekler için daha çok seçenek vardı. akşam marmara forumdaki hm'e de uğradık, indirimdeki ürünler aynı ama etiket fiyatları aynı değildi, zorluda daha çok indirim vardı nasıl oldu anlamadım:/
Eki Görüntüle 1932510 Eki Görüntüle 1932511 Eki Görüntüle 1932512 Eki Görüntüle 1932513 Eki Görüntüle 1932514 Eki Görüntüle 1932515 Eki Görüntüle 1932516
kaşarlı tost yiyorum muz da sindirimimu durduruyor sanki ama yine de bi sabah bi akşam yiyeyim olsun inşallah kuvezde yatmayacak kadar buyur kızım inşallahMuz ye kaşar peyniri de bunların haricinde
Çok kilo yapıyor hatta muzu 2 tane ye
Al eline kitap yat mis gibi
Canm geçmiş olsun panikledim okuyunca ama iyi dönmüşsün rahatladım lütfen yorma kendini
Rennie duo şurup, rennie tablet ve gaviscon şurup kullandım
Gaviscon gibisi yok
eline sağlık canım sağlıcakla kullansın inşallah şahane gorunuyorKaç gündür aklıma takıldı hastane çıkışı için kalın kıyafet almamıştım ben de bebeğime..bunu ördüm. .içine de polar geçireceğim zaten battaniyeye de sarılır. .üşümez umarim..şu an en rahat zamanlarımız yaşıyoruz heralde...karnı doyuyor sıcaklığından eminiz..Allah doğunca yardımcımız olsunEki Görüntüle 1932528
kaşarlı tost yiyorum muz da sindirimimu durduruyor sanki ama yine de bi sabah bi akşam yiyeyim olsun inşallah kuvezde yatmayacak kadar buyur kızım inşallah
benim bu gün kontrolüm vardı 32+5 haftaligim bebeğim hala 10 gün geriden geliyor 1850 gr olmuş çok şükür ama doktor gerilik artarsa erken alabiliriz dedi bu sebeple ciğer geliştirici iğne yapalım dedi hafta içi yaptırmayı düşünüyorum ama erken doğum lafını duymaktan bıktım artıkmoralim yine berbat durumda hafta içi devlete de gidicem bir bakayım oradaki doktor ne diyecek hayirlisi
Kaç gündür aklıma takıldı hastane çıkışı için kalın kıyafet almamıştım ben de bebeğime..bunu ördüm. .içine de polar geçireceğim zaten battaniyeye de sarılır. .üşümez umarim..şu an en rahat zamanlarımız yaşıyoruz heralde...karnı doyuyor sıcaklığından eminiz..Allah doğunca yardımcımız olsunEki Görüntüle 1932528
çok haklisin canım ama işte görüyorsun küçük doğan bebeklerin durumunu bir de biz doğudayiz iş gereği prematüre ya da yeni dogan için uygun ortam yok malesef neyse neyse Rabbim korkularımızla sinamasin inşallah moralimi iyi tutmaya çalışmalıyımCanım kızlar da yazmış zaten yemene içmene dikkat et biraz daha mutlaka fark olacaktır Allah ın izniyle.. ayrıca moralim bozuk falan dersen bebiş bunları da anlar. Sen keyifli ol ki o da mutlu mutlu büyüsün içerde
Canım Harika olmuş çok beğeniyorum ben bu modeli zaten, rengi de çok tatlı eline sağlık, ne kadar sürede örebildin
çok haklisin canım ama işte görüyorsun küçük doğan bebeklerin durumunu bir de biz doğudayiz iş gereği prematüre ya da yeni dogan için uygun ortam yok malesef neyse neyse Rabbim korkularımızla sinamasin inşallah moralimi iyi tutmaya çalışmalıyım
Kullanabilirsin canm ben de sürekli kullanıyorum günde 3-4 tane zaten içeriği kalsiyum be magnezyumSordum doktoruma canm sorun olmaz kullana bilirsin dedi cgnedim bitane azda olsa iyi geldi
Canım tarçınlı içme istersen. Tarçın hamilelikte oek tüketmemek lazım. Açılmaya sebep oluyo diye okumuştum.çok haklisin canım ama işte görüyorsun küçük doğan bebeklerin durumunu bir de biz doğudayiz iş gereği prematüre ya da yeni dogan için uygun ortam yok malesef neyse neyse Rabbim korkularımızla sinamasin inşallah moralimi iyi tutmaya çalışmalıyım
çok saolun kızlar bu dedikleriniz hepsini uygulayacağım bir de tarçınlı ve ballı süt içeceğim inşallah kızım buyur ve erken geleyim demez. kızınıza da masallah diyelim inşallah hep böyle gider ve hepimizin bebisleri vakti zamanında sağlıcakla gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?