2017 Şubat Anneleri

aa bu hiç aklıma gelmemişti soyliyim de gelmesin beklesin acele etmesin

Bir de tarçın kullanılmamalı diye hatırlıyordum şimdi baktım doğru hatırlamışım bi oku istersen canım çok tavsiye edilmiyor, bilmeden yanlış bişey yapmayalım Allah korusun

Iyi oldu paylastigin canim ben bilmiyordum bugun koca bir kupa dolusu tarcin cayi ictimm bir daha icmicem

2 yıl İskenderun'dan oturdum su an Kırıkhandaym doktorum Süleyman aslan ama senin
Merhaba ben internete nadir olarak giriyorum va takip edemiyorum. Yeni gördüm mesajını. benim de doktorum süleyman aslan. Normal doğumu desteklediğini düşündüğüm için ona gidiyorum

Çok geçmiş olsun, umarım problemsiz atlatırsın.

Ayyy bunlar çok güzeller ve çok uyguna almışsın güle güle giysin prensesin inşallah

Ayyy çok güzel olmuş elinize sağlık güle güle kullansın küçük hanım.. bize sözde babanne örcekti daha ortada bişi yok, bebek doğmadan biter inşallah doğunca biraz pimpirikleniyoruz galiba.. ay doydu mu, ay üşüyü mu diye.. inşallah o aşamaları da en güzel şekilde atlatırız..

Canım Harika olmuş çok beğeniyorum ben bu modeli zaten, rengi de çok tatlı eline sağlık, ne kadar sürede örebildin[/QUOTE]
Ellerim şişmesin diye iki haftada ördüm yavaş yavaş

TuRuNCu geçmiş olsn çok bende dün sancıyla doktora gittim nstte sancı çıkmadı ama kontrolde kasılmaların var dedi bebeğin başı baya aşağıdaymış gezinme dedi bu hafta kritik akciğerler açısından atlatmamız laZım dedi ama sancılarım hala devam ediyor bakalım hayırlısı benimde enfeksiyon var belki o zorluyor ama insanın canı sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…