2017 Şubat Anneleri

Ayrı yaşıyorum zaten ondan çok kazanıyorum ona rağmen böyle konuşuyor
merve3337 ninde dedigi gibi tatlim .benimde ilk başlarda aynı öyleydi .ama bazen annesini tutuyodu bazen beni .ama Şimdi hep beni tutuyo bana hakveriyo .kendisi başlıyo benim anam soyle babam böyle diye .ben hiç takmıyorum artık . para alışverişini de kesti .nasil versin artık anacım bebek alışverişinden para kalmiyoki
Her dediğimi d e aliyo sağolsun hakkını yiyemem.uzuluyom ama parası kalmayincaolsun diyoruz kızımız için diyoruz ne yapalım diyoruz . öyle iste

He onu dicektim şimdi halen hastanedeyim .hastahaneden sesleniyorum size
Eşim gelsin diye bekliyorm babasını diğer hastaneye götürdü kafam bir dünya oldu he
Gecelim bebise teyzeleri..

Bebis 1440 gram olmuş allaha sukur
Fl 56 dedi .56×7= 39.2cm de boyu var minik kizim esma nin
Vajinamin sol kemiği ağrıyo dedim .baski yapiyo dedim okadar olcak dedi normal ağrılar dedi bana
Suyum da iyi mis maşallah kızıma
Meme ucu kremini son 3 haftada sürülüyormuş . memeyi de uyarma gibi bir durumu yokmuş kızlar Ezcaci ablanız dedi
Sizin bebislerinz de iyidir insallah

Günaydın kızlar ! Hazırlıklar ne alemde ?
Meme aldım meme ne ya emzik aldimşimdi . biberon aldım şampuan pişik kremi aldım ateş olcer tırnak makası aldım.kremle şampuan mustela .emzik biberon avent . biberon 2 tane aldim.ates olcer 8 liralik ama 5e dusmus.215 tuttu .200tl ver dedi .kan ilacimda var içind e 2 kutu.kuzenim yeni doğum yapti bunları tavsiye etti bende bunları aldım.yag almicam vücudu nefes almıyormuş. Ayrıca prima israil markasıymış. Prima da almicam .bu işlerde bitti.bezle hasta bezi ve bebek küveti kaldı birde göğüs pedi kaldi

çok üzüldüm canım,inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun...Moralini yüksek tut,bugünler de geçer inşallah.

Adanada kar yok mu kiz .orda kar var dedi haberler .dusun artık adana da kar var zonguldak da bir gram kar yok ama yolda kaza coooook
Adana pozantida tekirde war merkezde yok yuksek ilcelerinde war adanalilar kar gormeye o ilcelere giderler hatta adana merkeze kar dusmez merkez ilcelerine

Ben de biberonu aldım, Dr.Browns aldım..emzik henüz almadım. Şampuan kullanmayı düşünmüyorum,zeytinyağlı sabunla yıkayacam Bebek bezini prima premium care yenidoğan aldım,bence ülkelere çok takılma kalitelisi hangisi ise onu al..İsrailden gircek olursak konuya günümüzde kullandığımız ürünlerin en az yarısı İsrail malı zaten maalesef..Bebek küvetinin acelesi yok bence ilk 40 gün yıkanmaması gerekiyor zaten,göğüs pompası almayı düşünüyor musun ?

Gunaydn camasirlar yikandi utulendi posetlendi valize koyulacak bi

Benim de aynı şekilde , bebek çantasına koymak kaldı..kendime de çok güzel lohusa gecelik sabahlık takımı aldım,kendi eşyalarıma ayrı bi valiz yapıcam ,benimki sezaryan olacak çünkü hastanede 2 gece kalıcam.

Göğüs pompası lazım olursa alcam ya hemen hastane karşısında eczane zaten .bak onu sormadım eczaneye tuh .soram bari kac para nasıl diye.lansinoh tek sagim olandan alcam çift sagim cok pahalı ve zamanla tekini kullaniyomissun.prima pahalı ya bakalım markette aradığım yoksa yada onerdiklerini begenmezsem artık takılmam bende markaya

İsler bitince bosluga dustum ben sanki ;-) normal dogum istiyrm bakalm normal dogumda depAntin hasta bezi seklinde tek kullanimlik kilot seklinde olan bezleri kullanilir mi acaba bi ondan almadm alip almamakda kararsizim

Göğüs pompası bana çok gereksiz geliyor,bilemedim henüz almadım ben de.. Prima bebek bezini hepsiburada.dan almıştım ben 1 ay önce falan 108 tanesini 45tl ye aldım üstelik kargo da bedavaydı,bu tarz şeyleri netten al canım daha hesaplı oluyor..

İsler bitince bosluga dustum ben sanki ;-) normal dogum istiyrm bakalm normal dogumda depAntin hasta bezi seklinde tek kullanimlik kilot seklinde olan bezleri kullanilir mi acaba bi ondan almadm alip almamakda kararsizim

Herkes depend hasta kilodunu öneriyor canım,o tek kullanımlık kilotlar ne kadar işlevsel emin değilim şahsen..Ben de normal doğum istiyordum ama kısmet değilmiş.http://www.hepsiburada.com/depend-emici-kulot-kadin-orta-10-lu-p-SGUNIDEPKAD?magaza=Temel İtriyat&wt_gl=cpc.nelk.kisisel-bakim.pla&gclid=CNvx6dL_otECFeUy0wodTkoNag

Fazla almasaydın keşke kiz .hemen buyuyomuslar zaten .gogus pompasını lazım olursa alcam .esime git şu marka su paraya olanı al dicem ondan şimdiden bakayım da aklımda olsun

Fazla almasaydın keşke kiz .hemen buyuyomuslar zaten .gogus pompasını lazım olursa alcam .esime git şu marka su paraya olanı al dicem ondan şimdiden bakayım da aklımda olsun

sorma kız aslında 108 li alarak biraz yanlış yaptım sanırım,ne bileyim öyle daha hesaplıydı acemiliğime geldi işte napcan..zaten benim kızın 3.800- 4 kg arası doğması bekleniyor , ne kadar kullanırım o bezleri bilmem artık.. bebek telsizi almayı düşünüyor musun peki ? ben de onu araştırıyorum birkaç gündür.

Mrb canım bende sezeryan olacağım çantaya neler koymayı düşünüyorsun özellikle bebek için neler aldın kış bebeği olacağı için neler koymak gerek

Onu da almicam ev küçük zaten bebek sabahlari salonda durur akşamları beşikte . hapşırsa duyarim bebeği . ev ufak .esim alalım dedi de bosve r dedim.sen O bezleri hep kullan sürekli alt değiştir ancak biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…