Ayrı yaşıyorum zaten ondan çok kazanıyorum ona rağmen böyle konuşuyor
Nerde yürüyelim ayolHurma +yuruyuse baslayaniniz var mi kizlar
Ben adanada gunesi gorunce cikacam artikNerde yürüyelim ayolsoğukta
Evin içind e is yaparken yürümüş oluyoruz iste
Meme aldım meme ne ya emzik aldimGünaydın kızlar ! Hazırlıklar ne alemde ?
Adanada kar yok mu kiz .orda kar var dedi haberler .dusun artık adana da kar var zonguldak da bir gram kar yok ama yolda kaza coooookBen adanada gunesi gorunce cikacam artik
İyiyim Can'ım dün akşama doğru taburcu oldum. Kızımı hastanede bıraktım. Son kez girdim çıkmadan yanına gözünü açtı ağladı baya dokundum bacaklarına. Altına yapmış hemşire değiştirdi. Çok duygulandım ya o an. Boncuk boncuk baktı öyle etrafa.
İlçe de oturduğum için yolumuz uzun hastaneye eşim gitti bugün hergün süt götüreceğiz. En az 1 ay diyor doktorlar bakalım sağlıklı olsun da sabredeceğiz kızımız için. Doktorlar çok güçlü bir Bebek dediler Allah'ıma şükür.
Adana pozantida tekirde war merkezde yok yuksek ilcelerinde war adanalilar kar gormeye o ilcelere giderler hattaAdanada kar yok mu kiz .orda kar var dedi haberler .dusun artık adana da kar var zonguldak da bir gram kar yok ama yolda kaza coooook
Meme aldım meme ne ya emzik aldimşimdi . biberon aldım şampuan pişik kremi aldım ateş olcer tırnak makası aldım.kremle şampuan mustela .emzik biberon avent . biberon 2 tane aldim.ates olcer 8 liralik ama 5e dusmus.215 tuttu .200tl ver dedi .kan ilacimda var içind e 2 kutu.kuzenim yeni doğum yapti bunları tavsiye etti bende bunları aldım.yag almicam vücudu nefes almıyormuş. Ayrıca prima israil markasıymış. Prima da almicam . bu işlerde bitti.bezle hasta bezi ve bebek küveti kaldı birde göğüs pedi kaldi
Gunaydn camasirlar yikandi utulendi posetlendi valize koyulacak biGünaydın kızlar ! Hazırlıklar ne alemde ?
Gunaydn camasirlar yikandi utulendi posetlendi valize koyulacak bi
Göğüs pompası lazım olursa alcam ya hemen hastane karşısında eczane zaten .bak onu sormadım eczaneye tuh .soram bari kac para nasıl diye.lansinoh tek sagim olandan alcam çift sagim cok pahalı ve zamanla tekini kullaniyomissun.prima pahalı ya bakalım markette aradığım yoksa yada onerdiklerini begenmezsem artık takılmam bende markayaBen de biberonu aldım, Dr.Browns aldım..emzik henüz almadım. Şampuan kullanmayı düşünmüyorum,zeytinyağlı sabunla yıkayacamBebek bezini prima premium care yenidoğan aldım,bence ülkelere çok takılma kalitelisi hangisi ise onu al..İsrailden gircek olursak konuya günümüzde kullandığımız ürünlerin en az yarısı İsrail malı zaten maalesef..Bebek küvetinin acelesi yok bence ilk 40 gün yıkanmaması gerekiyor zaten,göğüs pompası almayı düşünüyor musun ?
İsler bitince bosluga dustum ben sanki ;-) normal dogum istiyrm bakalm normal dogumda depAntin hasta bezi seklinde tek kullanimlik kilot seklinde olan bezleri kullanilir mi acaba bi ondan almadm alip almamakda kararsizimBenim de aynı şekilde , bebek çantasına koymak kaldı..kendime de çok güzel lohusa gecelik sabahlık takımı aldım,kendi eşyalarıma ayrı bi valiz yapıcam ,benimki sezaryan olacak çünkü hastanede 2 gece kalıcam.
Göğüs pompası lazım olursa alcam ya hemen hastane karşısında eczane zaten .bak onu sormadım eczaneye tuh .soram bari kac para nasıl diye.lansinoh tek sagim olandan alcam çift sagim cok pahalı ve zamanla tekini kullaniyomissun.prima pahalı ya bakalım markette aradığım yoksa yada onerdiklerini begenmezsem artık takılmam bende markaya
İsler bitince bosluga dustum ben sanki ;-) normal dogum istiyrm bakalm normal dogumda depAntin hasta bezi seklinde tek kullanimlik kilot seklinde olan bezleri kullanilir mi acaba bi ondan almadm alip almamakda kararsizim
Fazla almasaydın keşke kiz .hemen buyuyomuslar zaten .gogus pompasını lazım olursa alcam .esime git şu marka su paraya olanı al dicem ondan şimdiden bakayım da aklımda olsunGöğüs pompası bana çok gereksiz geliyor,bilemedim henüz almadım ben de.. Prima bebek bezini hepsiburada.dan almıştım ben 1 ay önce falan 108 tanesini 45tl ye aldım üstelik kargo da bedavaydı,bu tarz şeyleri netten al canım daha hesaplı oluyor..
Fazla almasaydın keşke kiz .hemen buyuyomuslar zaten .gogus pompasını lazım olursa alcam .esime git şu marka su paraya olanı al dicem ondan şimdiden bakayım da aklımda olsun
Mrb canım bende sezeryan olacağım çantaya neler koymayı düşünüyorsun özellikle bebek için neler aldın kış bebeği olacağı için neler koymak gerekBenim de aynı şekilde , bebek çantasına koymak kaldı..kendime de çok güzel lohusa gecelik sabahlık takımı aldım,kendi eşyalarıma ayrı bi valiz yapıcam ,benimki sezaryan olacak çünkü hastanede 2 gece kalıcam.
Onu da almicam ev küçük zaten bebek sabahlari salonda durur akşamları beşikte . hapşırsa duyarim bebeği . ev ufak .esim alalım dedi de bosve r dedim.sen O bezleri hep kullan sürekli alt değiştir ancak bitersorma kız aslında 108 li alarak biraz yanlış yaptım sanırım,ne bileyim öyle daha hesaplıydı acemiliğime geldi işte napcan..zaten benim kızın 3.800- 4 kg arası doğması bekleniyor , ne kadar kullanırım o bezleri bilmem artık..bebek telsizi almayı düşünüyor musun peki ? ben de onu araştırıyorum birkaç gündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?