- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Ahh ahh beni goren orangutan yatiyo sanir o derece zavalli kocam yatagin bi kiyisinda yatiyo sirf rahat uyuyayim diye gel gorki uyku yokkk nerdeee olsada uyuyamiyom sol tarafima yatyom genelde kan aksisi kolay olsun diye sirf kziim icin naparsam yapim yaniyo midem aksi gibi eltimde sutte bitmis haberim yok var sandik megerse tadi bozmus attik cope kaldim oyle kara kara sabbah nasil olur onu dusunuyorum3 yastıkla yatmayı dene ıstersen ne kdar yüksek olursa yastıgım ben rahat edıyorum yakında oturarak yatmayı denıycm Bır de sut varsa dene ıstersen benim mıdeme ıyı gelıyor
tam.olarak beni anlattın sabaha karşı uyuyabiliyorum ve 10 a kadar başımı kaldıramıyorumProteın ağırlıklı beslenmek yanmayı azaltıyormuş bılgın olsun cmm benim de mıde yanması degıl ama uykum gelmıyor ne zman kı saat 5 oluyor sabah 10 kadar aralıksız uyuyorum ne var o saatlerde anlamadım sankı gece uyuyamayan ben degılım artık yan yatmaktan bacaklarım agrıyor
Heeee bende sabah 5 te Ytiyorum tabi o satte kadar iki kere acikiyom atistiriyom sonr a7 de esimi ise ugurluyorum sobr ayat asyaa eeee gene uyku yok 8 de bi uyuyorum saat 12 ye kadar kalkamiyomProteın ağırlıklı beslenmek yanmayı azaltıyormuş bılgın olsun cmm benim de mıde yanması degıl ama uykum gelmıyor ne zman kı saat 5 oluyor sabah 10 kadar aralıksız uyuyorum ne var o saatlerde anlamadım sankı gece uyuyamayan ben degılım artık yan yatmaktan bacaklarım agrıyor
Ben de Bugün gittim doktora hafta ile uyumlu değilBugun doktora gittim kızlar. 34+4 2300 gram 20 günde 250 gram almış, bir hafta geriden geliyormuşdoktor ödemin var dedi, dün gece uyku arasında zaten parmaklarımı kıramadığı farketmiştim bugun yuzden de farketmiş. İri bebek bekleme dedi. Ek olarak tansiyon takibi dendi. 14-9 olursa acilen geliyorsun dedi. Günde 2 kez tansiyon takibi yapılacak. Az önce gittim 13-8 çıktı. Gelişmezse bekletmem alırım hazırlıklı ol dedi Haftaya çarşamba izne ayrılacaktım, apar topar bu hafta ayrılıyorum, anneme geçeceğim. Beslenmeden kaynaklı mıdır diye. Dua edin kızlar minikime de.
Hoşbuldum sağol canim :)hoşgeldin canım doğurmadan burda olmana sevindim
O parmakları kapatamamak bende epeydir var ve acayip agriyo gece yorgani çekerken tuvalete kalkınca kapıyı açarken bile zorluyor çok agriyoŞu tuvalet işi çok zor olmaya başladı, su içmeden de duramıyorum, ellerim ve ayaklarımda şişmeye başladı parmaklarımı kapatmaya çalışınca ağrıyor. Her hamilelik kendine özel dedikleri doğruymuş, oğlumda hiç şikayetim yoktu. Minnoşta kıpır kıpır bu saattebelli oldu gececi olucak
Ne ne kadar gerideymis inş herşeyi normal çıkarBen de Bugün gittim doktora hafta ile uyumlu değil2280 gr 45 cm bende tansiyon yok, şeker yok, doktor idrar yolları enfeksiyonu mu acaba dedi, kan idrar istedi sonuçlar temiz, renkli ultrason istedi ona da yarın gireceğim inşallah sağlık problem yoktur ya dua istiyorum Sen de dikkat et canım ufak sıkıntı olursa git doktora benziyor durumlarımız
kızımı gördüm sağlıklı çok şükür 2.575 gr ve 47.5 cm olmuş fistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?