2017 Şubat Anneleri

3 yastıkla yatmayı dene ıstersen ne kdar yüksek olursa yastıgım ben rahat edıyorum yakında oturarak yatmayı denıycm Bır de sut varsa dene ıstersen benim mıdeme ıyı gelıyor
Ahh ahh beni goren orangutan yatiyo sanir o derece zavalli kocam yatagin bi kiyisinda yatiyo sirf rahat uyuyayim diye gel gorki uyku yokkk nerdeee olsada uyuyamiyom sol tarafima yatyom genelde kan aksisi kolay olsun diye sirf kziim icin naparsam yapim yaniyo midem aksi gibi eltimde sutte bitmis haberim yok var sandik megerse tadi bozmus attik cope kaldim oyle kara kara sabbah nasil olur onu dusunuyorum

Proteın ağırlıklı beslenmek yanmayı azaltıyormuş bılgın olsun cmm benim de mıde yanması degıl ama uykum gelmıyor ne zman kı saat 5 oluyor sabah 10 kadar aralıksız uyuyorum ne var o saatlerde anlamadım sankı gece uyuyamayan ben degılım artık yan yatmaktan bacaklarım agrıyor

tam.olarak beni anlattın sabaha karşı uyuyabiliyorum ve 10 a kadar başımı kaldıramıyorum

Heeee bende sabah 5 te Ytiyorum tabi o satte kadar iki kere acikiyom atistiriyom sonr a7 de esimi ise ugurluyorum sobr ayat asyaa eeee gene uyku yok 8 de bi uyuyorum saat 12 ye kadar kalkamiyom aksama kadar da uyku yok kisir dongu mubarek uyusamda 2 de kalk cise git yat asaya 4 de kalk sornra yine 6 bucukta kalk 8e kadar uyku yok anlican acayip zorlaniyorum bazende 6 ya kadar uyuyamiyom

Günaydın
33+0. Şükürler olsun bugünleri de gördük
Doktorlar 33. Haftayı doldurmanın dönüm noktası olduğunu ve bu haftaya gelen bir çok bebeğin kendini kurtaracağını söylüyor.
Bu haftaya Boğaz ağrısı ile başladım. Göbek fırladı iyice, eşimin kazakları ile işe gidiyorum artık-ki işe gitmek de tam işkence
Son 14 iş günü. Çalışanlar olarak Allah yardımcımız olsun. İzin aktarmak olmasa hemen yarın ayrılırdım
Bu arada +7 kilo ile yola devam

Şu tuvalet işi çok zor olmaya başladı, su içmeden de duramıyorum, ellerim ve ayaklarımda şişmeye başladı parmaklarımı kapatmaya çalışınca ağrıyor. Her hamilelik kendine özel dedikleri doğruymuş, oğlumda hiç şikayetim yoktu. Minnoşta kıpır kıpır bu saatte belli oldu gececi olucak

Ben de Bugün gittim doktora hafta ile uyumlu değil 2280 gr 45 cm bende tansiyon yok, şeker yok, doktor idrar yolları enfeksiyonu mu acaba dedi, kan idrar istedi sonuçlar temiz, renkli ultrason istedi ona da yarın gireceğim inşallah sağlık problem yoktur ya dua istiyorum Sen de dikkat et canım ufak sıkıntı olursa git doktora benziyor durumlarımız

O parmakları kapatamamak bende epeydir var ve acayip agriyo gece yorgani çekerken tuvalete kalkınca kapıyı açarken bile zorluyor çok agriyo

Ne ne kadar gerideymis inş herşeyi normal çıkar

hamilinsan nir sorun olsaydı bu kadar haftada çıkardı belki minyon olucak bu ölçümlerde net değil belki 200/300 gr daha fazladır. Bende 1 gün arayla iki farkli doktor ölçümünde 250 gr farklı çıktı. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Günaydın arkadaşlar, gece uyumamakla birlikte nette pijama bakarken bu siteyi gördüm. İndirim ve yorumlar güzeldi iki takım aldım. Hastane için iki saten pijama takımım var, bunlarda yedek olsun istedim. Umarım iyi çıkar. Elime ulaştığında yazarım yine. Bir de gecelik almam gerekiyor onu da gönlüme göre bulurum inşallah.
http://www.birissine.com/pijama/pijama-takimi-1285777103.html?sort=p.price&order=ASC
http://www.birissine.com/pijama/pijama-takimi-1637051255.html?sort=p.price&order=ASC

Arkadaşlar kaç tane hasta bezi almak gerekiyor kaç gün kullanıcaz bu büyük bezleri.yani kanamamız nasıl olucak tecrübeliler yardımcı olabilir mi

günaydınnnn.... Zaman su misali akıp geçti , doktorumun göğsünde kitle çıktı ve 1 ay yok geçmiş olsun da ben şimdi herşeyi sil baştan nasıl yaşıycam dün aynı hastanede başka doktora gittim kadın ne tarttı ne boy dedi son demlerdeyim diye umursamadı galiba.. kaç kilo bebek dedim 2400 de olabilir 2480 de dei ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…