2017 Şubat Anneleri

Ban in açılması olay oldu :)
Banin acilmasi degil olay,senin begenmediler beni attilar tarzi yazman yoksa herkes kadar senin de hakkin var sonucta paylasim sitesi ve yanlis anlasilma olmasin diye yazildi ikinci defa soyluyorim yanlis anlasilma olmasinn kim ne oldugunu bilmiyor cunku,cevap yazma sende olmaz mi

Bi anda hepiniz laf sokarcasina girdiğiniz için olaya yanlış anlaşılma oldu işte neyse bence de sorununuz varsa özelden yazın yoksa uzatmayalım burda

bugun kontrole gidemedim eşimin acil il dışına çıkması gerekti aklım dünkü çarpmada kaldı gün boyu sıkıntıdan dolandım durdum evde yarın 8.30a tekrar randevu aldim hareketleri gün boyu hissettirdi kendini bi yarim saattir durdu gibi uyuyor galiba fıstığım inşallah iyidir

kızlar surda az vaktimiz kaldı bebislerin ve bizim kiloları konuşalım hazırlıkları konuşalım can sıkmaya değmez şu hayatta boşverin sürtüşmeyi bitirin lütfen

İyidir canım merak etme gün boyu normalmiş işte bak.. hiç stres yapma boşuna

bu arada e bebekte bez ve islak mendilde ayrica bircok tekstil ürününde indirim varmis ben ıslak mendil baby me yeni doğan kız bebiş için olanı alicam yarın gidince denilene göre uni baby ile fark yokmuş fiyat olarak ona göre baya uygun üstelik ikinci paket %30 indirimli :)

insallah canım ama işte vicdan azabı çekiyorum minicik savunmasız yavrum koruyacağıma çarptım karnımı birdaha yürürken bile dikkat edicem herşeye herkese
İyidir canım merak etme gün boyu normalmiş işte bak.. hiç stres yapma boşuna

Bugun Migros dan 2 paket 1 numara , 1 paket 2 numara primi bez aldım 38 tl n11 dende 24 lü uni baby ıslak mendil aldım 101 tl baya uyguna geldi

Bugun Migros dan 2 paket 1 numara , 1 paket 2 numara primi bez aldım 38 tl n11 dende 24 lü uni baby ıslak mendil aldım 101 tl baya uyguna geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…