2017 Şubat Anneleri

kızlar surda az vaktimiz kaldı bebislerin ve bizim kiloları konuşalım hazırlıkları konuşalım can sıkmaya değmez şu hayatta boşverin sürtüşmeyi bitirin lütfen
Islak mendil son hafta alacagim kurur belki diye nivea hosuma gidio bugun gogus pompa bepanten pisik kremi aldm.

Evim bayırda bir yerde bi de kar , buz var bu günlerde. Dolmuşta gelirken aklımdan plan yapıyorum Allah korusun kaydım düştüm ne yaparım diye. Resmen tek tek herşeyi düşündüm aklımdan. Önce 112 yi arıyorum yerimden hiç kalkmadan sonra sırayla aranacak kişileri arayıp yapmaları gereken şeyleri söylüyorum falan. deli gibiyim resmen. Eve gelince boş çantaya bi baktım ah dedim evde hazır olan şeylerden koysam mı ne olur ne olmaz sonra yine vazgeçtim.

Hazırlamadin mı canım cantani :)

nasıl da işini bilir elin gevurlari

Allah korusun cnm düşündüğün şeyler inş düşünce de kalır. Hormonlar abuk subuk şeyler getiriyor insan aklına. Benim de eski evim Çamlıca tepesindeydi oğlumda ve arabalar bile çıkmamıştı buzdan bende sırt çantasını takip o yokuştan doğuma poşet üstünde kayarak gitmeyi düşünmüştüm :):):) çantan için yine de hazırlıklı ol istersen en azından kendi lohusa takımların ve Bebek için bir takım evde olanlardan hazır tut için rahat eder

Değişir inşallah bnmkide çocuk olunca belki

İnşallah canım bizedede aynı durum oldu askerdeyken nişanlıydık düğün hazırlıkları yapıyorduk kimseden ses çıkmadı herşeyi ailem yaptı erkek tarafı kız tarafı yapılacak şeyleri yaptılar aramadılar bile şimdi ise borç istiyorlar borç olmuyor tabi geri gelmiyor giden para ki hala düğünden kalan borçlarımız var hiç bir yardımları olmadı zarardan başka düğünümü mahvettiler olay çıkardılar ilk geceden kötü başladık yani ilk gece tartışma başladı bizde inşallah iyi olur bebek olunca düzelir inşallah

Su saaatte uyumayan varmi benim gibi feci mide yanmasi kavrulmasi yasiyorum girtlagima kadar hemde vucudum igneeleniyo uykudan bayilicam nerdeyse veee ustun gaz sancusi bide ishal gibi bi hal uyuyamiyorum yaaaaaaaa bu midem beni mahfetti aksi gibi eltimde kaliyorum bu aksam gaviscon evde kaldi yaniyorum lannn itfaiye cagirin

3 yastıkla yatmayı dene ıstersen ne kdar yüksek olursa yastıgım ben rahat edıyorum yakında oturarak yatmayı denıycm Bır de sut varsa dene ıstersen benim mıdeme ıyı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…