2017 Şubat Anneleri

İyi ki tecrübelerin var turuncu canım, ben bu hafta kaynayacaktım ve nasıl yapıldığını bilmiyordum. Biraz sirke mikrop da kırar dediğin gibi

Emziklerde mi yamuldu .biboronlarin bütün parçalarını attınmı emzikle beraber Birde direkt sıcak suya mi attın yoksa su soğukken atıp kaynayınca mi aldin

Benim çok çok kuru
Şekerden olamaz hem şeker ölçümüm düşüktü benim hem de tatlı yemiyorum
Nivea ile nemlendiriyorum sürekli yoksa soyuluyor artık

kamer10 ile yanlış anlaşıldık sanırım. biz sadecee tahmin yürüttük kızlar E eser15 M Mavis67
yani şekerimiz yüksek ondanmı kuruluk var diye
bende nivea ile nemlendiriyorum ama silinince yine başlıyorum koparmaya düzelir inş. hepimizin..

Ben kaynayan suya atıp 5dk daha kaynattım o dediğin gibi beyazlama olmadı ama emziklerde bi buharlanma oldu sadece. Kuruyunca da geçti.

Biberonun tüm parçalarını kaynaticam mi? Şişeyi makinaya atarım diyodum. Birde şişeyi kavrayan parça sanki sicaga dayanıklı değil gibi .
Ben biberonun bütün parçalarını attım. Herhangi bir deforme olmadı.

Emziklerde mi yamuldu .biboronlarin bütün parçalarını attınmı emzikle beraber Birde direkt sıcak suya mi attın yoksa su soğukken atıp kaynayınca mi aldin
Emziklerde sıkıntı yok. Avent'in emzikle gelen pilastik bir kapaklı ambalajı vardı. O yamuldu. Gerçi tahmin etmiştim yamulabileceğini ama yine de attım. Kaynayan suya atıp 5 dk kaynattım. Ama bi dahakine TuRuNCu 'nun dediği gibi yapıcam. Belki ilk kaynatmamda beyazlama olmadı ama olma ihtimali var.

Kızlar ben 35+4 deyim ..izne ayrıldım diye birikmiş utulerimi yapayim evi temizleyim derken fazla yordum sanırım kendimi..bebis çok sakin bugün...kıyafetleri yıkayıp ütüleme de yarına kaldı inşallah...çok merak ediyorum artık ne zaman doğum olacak diye

H HedefVeBasari geçmiş olsun Can'ım sana da senin durumun da çok can sıkıcı olmuş. Geri dönüşüm yapman iyi olmuş ama en azından düşünceni belirtmişsin...

32+0 da gittigimde dogum pozisyonundaydi simdi bilemiyorum belkide tekrardan pozisyon degistirdi ama sanki gobegim asagiya inmis gibi tam gogsumun altindaydi simdi elledigimde biraz inmis
Diğer gebeliğimde hep aşağıdaydı, bu gebeliğimde de son dr randevumda göbeğim indi dedim geçen hafta daha erken pozisyon değiştirmiştir dedi doktorumuz gerçekten makat gelişti yan dönmüş bizim kız... Sizin haftanız benden ileri farklıdır belki

bazen apartmanda öyle güzel şeyler kokuyor ki nasıl canım çekiyor anlatamam kalkıp yapacak dermanım da yok isteğim de yok ama biri içli köfte getirse ve yesem ya da güzel bi ev açması börek , mantı leziz bir köfteli çorba şu böreği ama kimse getirmedi getirmicek neyse biraz çorba yapmıştım kalkıp içeyim yani da salata

Offff offffff

Bu gece Rüyam da gördüm hatta bi kase gibi biseydeydi diyorum ki su 3 tane yı hastane için ayiriyim bebeğin damağına sürmek sünnet diyorum acaba canim hurma mi çekti ki
Bebeğin damağına sürmek sünnet mi gerçekden nasıl sürülcek

Bu gece Rüyam da gördüm hatta bi kase gibi biseydeydi diyorum ki su 3 tane yı hastane için ayiriyim bebeğin damağına sürmek sünnet diyorum acaba canim hurma mi çekti ki
Bebeğin damağına sürmek sünnet mi gerçekden nasıl sürülcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…