2017 Şubat Anneleri

Sanırım ben de grip oldum. Kbb hepsi ağrıyor.
Bu arada plastik malzeme suda kaynatılmaz sadece sıcak su ile yıkanır. Eczaci öyle demişti bana

Mesane pedi daha farkli birsey diye biliyorum ben canim ama eminde degilim incelemedim hiç
Bende netten baktım gözümle görmedim ama tek fark bantlar gibi geldi bana ped daha rahat göründü gözüme. İnşaallah bakalım olmazsa gider alır biri sıkıntı değil o kadar. Bak resim ekliyim
Bu benim aldığımın resmi.

Bunda da hasta bezi yazıyor.

Ben depant almakdan vazgectim ped alcam uzun lazim olursa aldiririm diyorum

Bende baktim simdi yorumda var birkac tane pede gore daha emici oluyormus hem digerinin paketi cok birdaha ne zaman kullanilcak bu yogun gunlerde kullanilabilir gibi mantikli geldi banada okuyunca :) adı mesane olunca farkli birseydir diye dusundum

Ben depant almakdan vazgectim ped alcam uzun lazim olursa aldiririm diyorum
Ben depend aldım bi de ped alıcam artık hangisi lazım olursa onu kullanırım. Normal doğumda kanama biraz daha fazla olabiliyormuş o yüzden depend tercih ettim. Bakalım artık.

Bende yikayip sererken ve utulerken cok duygulandim. Coraplarina bakip bakip agladim.

Oğlumun doğumunda çantama hasta bezi koymuştum ama ebeler onun yerine bebeğin bezi daha iyi dedi..bebek bezinin içine gazlı bezle verdiler kullanmam için..zaten minicikler sanki dışardan kötü bi görüntüde oluşturmadı..sezeryan olduğum içinde kanamamda daha azdı..eve geldiğimde artık normal regl pedlerinin gecelrini kullandım

ya bnm kasiklarima sanci giriyor bicak kesmesi gibi bugün bir kac defa oldu kisa süreli. cok da yormadm kendimo aslinda ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…