2017 Şubat Anneleri

Sarma tarifleri için çok teşekkür ederim kızlar.
Sarıp koyayım ben de buzluğa.
Misafirlik olmasa bile kendimize olur. İki bebeyle yaprak sarmak bir müddet hayal olacak nasıl olsa

hurma yemeye başlayan varmı
Kızlar hurma ne ise yariyor?Ates ölçer alanlar ne marka aldiniz ve guvenirlir mi?Ben temassiz istiyorum ,calismaya baslayinca bakan içinde kolaylik olmasi icin.Kulaktan olcenlerde kulakta hafif bir kir oldugunda yanlış ölçme ihtimali olabiliyormuş bu yüzden kulaktan olanları tercih etmek istemiyorum.Sizler neler aldiniz?Süt sağma makinasida tekli lansinosh elektrikli almayi düşünüyorum

Çok şükür gittim renkli dopler de sıkıntı çıkmadı doktor genetik dedi minyon olacak herhalde dedi bebeğime evet küvez tehlikesini de atlattık gibi çok şükür

Denemediğim yol kalmadı, kuraldışı yayınları
Beni ödülle cezalandırma
Petek çocuklar
Mahallenin mutlu bebeği
Ve geliştiren anne baba aldım ben birinci ve sonuncuyu okudum güzel gayet mahallenin mutlu bebeği ne başladım o da çok hoş daha çok yeni doğan için bir de denemediğim yol kalmadı yeni doğan için uygun diğerleri daha kapsamlı geniş çocukluk da kapsıyor

Ben başladım bir iki haftadır ama ne zaman başlamak gerekiyor diye araştırmadım açıkçası

Teyzeler kızıma valiz aldık az önce Migros'tan önce hastane çantamız yapıcam, sonra da kendi valizi olur memlekete giderken gezmeye giderken falan

Çok tatlı güle güle kullanın :)

Çok çok alakasız olacak belki ama benim göbek deliğim hala içinde çıkamadı bi

Bende delik namına birşey kalmadı

Dudaklari benim gibi cok kuruyan var mi,hamilelikten mi merak ettim.yoksa bu ara tatliya dadandim seker mi cikti acaba?ne yaptiysam kurumaya dev ediyo

Benim deee şekerle alakası olacağını düşünmemiştim bende değerler normaldi çünkü. Şeker de yemem pek vazelin iyi geliyor yumuşacık yapıyor

Ah ahh nerdeee dünyaları yiyesim var

Ben de bugün bir taneyle başlicam sonra 3,5,7 diye arttırcam arkadaşım çok faydasını gördü ama o 7. Ayda başlamıştı

Ayyy bende aynısını yaptım ve mutlu oldum çok evimde İlk kez minik çamaşır yıkadım ve astım çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın Amin

Kızlar yemek adı falan vermiyorduk kuralımız vardı unuttunuz mu, canı çeken yapamayan olur

kızlar da cevap vermişler ama gerekli bence canım yara olmasını bekleme.
inşallah iyisindir canım geçmiş olsun bol bol dinlen umarım normale döner sorun çıkmaz.
nuk ve avent aldım ben de
doğru diyorsun burdaki yorumlarda sıvı gelenleri de okumuştum bende hiç öyle şeyler olmadı
ben kaynattım hepsini. pompanın malzemelerine kadar

Tansiyon problemi maalesef bende de var alfemet iciyorum günde iki tane..16 yi görünce gel dedi bana da doktorum bebeği erken alabiliriz dedi o kdr da dikkat ediyorum 34 haftadayiz inş idare edebiliriz zamanina kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…