Maşallah :)beniim de 32+4 te 2.300 gr'dı kızım boyu da 43,5 cm di... 14 ocakta bir sonraki kontrolüm , doğum tarihlerimiz de aynıymış , sağlıcakla doğsun bebişlerimiz...
seninle tarihlerimiz yakınmış. 32+0 da 2.270 gr / 42 cm idi34.haftaya girdim , 11 kg aldım su ana kadarbebeğin kaç kg ?
Ne bileyim sanki emzirirken daha çok yiyecekmişim gibi geliyor gerçi Google'dan gaz yapan yiyecekler listesine bi göz attım da geriye yiyecek pek bişey kalmadıBen 11 kg aldim , 34.haftama girdim dün,doğuma 5 hafta falan var sezaryan olacak..bebegim de gecen cumartesi kontrolde 2.300 gr'dı.68 kilo oldum diye uzulme bence ben 63le hamile kaldim ve su an 74 kg'yumama iyi yanı bacaklarim , kollarim yüzüm 63 kg'daki gibi göbegimden aldim kilolari sanki biraz da göğüslerim büyüdü..bebeklerimiz sağlıklı doğsun da kilolari veririz bence , üzülmeyelim
Canim o sabah ki ödem bende de oluyor. Öğlene doğru gidiyor. Çok şükür ödemim yok bu gebeligimde. Sadece geçen bir ara oldu ama o da geçti. Sanırım dönemseldi . Ama ben toplamda 11 kilo almış oldum. Sanırım , 12 13 ile bitecek. Neyse doğumdan sonra hallederiz...
Slm kizlar bende bugün kontroldeydim 34+3 haftamiz.. Oglusum yine zayif 2150 gr 46 cm 2.basamak dopplera girdk nstye girdik herşey yolunda cikti zayif dogcam ben anne naparsan yap dio.. Karin cevresinde 2 haftalik gerilik vardi hala devam ediyor ama drum 32.haftada da 30 cikmisti gerilik olsa da gelisimi var dedi bakalm 10 gun sonra ne diyecek..
Amanın şu aralar beni bulmasın, haftaya perşembeye kadar en azından.kızlar sanki haftaya doğum haberlerine başlayacakmışız gibi içimde bir his var...
Sakın öyle bişey olmasın ben kendimi daha hazır hissetmiyorum. 4 haftam var. hadi 3 hafta diyelim. İnşallah zamanında gelir bebekler...kızlar sanki haftaya doğum haberlerine başlayacakmışız gibi içimde bir his var...
Canım benimde bugün yemek yerken ağzım torba gibi oluyormuş hissi oldu çok değişikti acaba bende de olabilir mi böyle sanki boğulacakmışım gibi oluyorduKızlar günaydın dün cok kotu Bır gun gecırdım hepinız dıkkat edın dıye yazıyprum Tabı tavsıyelerınızı de beklıyorum doktor kontrolüm vardı Allah'a şükür Bebegım ıyı bır sıkıntı yok dogum pozısyonu Almıs catı muayanesı oldum 3900 kadar dogurabılırsın dedı doktorum dün gece yazmıstım Sıze kulağımın arkasında Ağrı var grıp mı oluyorum dıye meğer o oyle degılımıs saban gözüm de hafıf Ağrı başladı malum buralar soguk ve ben Bır kac kere duş alıp çıkmıştım ama hep sacımı kuruttum da hamılelıgın son ayında yuz felçı olma ıhtımalı yuksekmıs ve benim de başlangıç asamasındaymıs mr flan cekıldı beynimde Bır sey çıkmadı rüzgarda kalmış olabılırsın. Dedı doktor 10 günlük tedavıye başladı Ins dün cok kotuydum ama bugun Bebegım ıcın strese gırmesın dıye onemsememeye çalışıyorum beslenmeme dıkkat edıcm daha cok bağışıklığımız Düsükmıs bu donemde malum Bı de gecelerı de az uyumam etkılemıs olabılır hepınızden dua ıstıyorum Bır an once ıyılesırım ins
Bebe yağı alerjisi diye yazdım canım konusu var yağdan oluyormuşAlerji bu ya. Çatlak böyle olmaz ki. Ya sürdüğünüz yada yediğiniz birşey dokunmuş olsbilir mi?
kızlar sanki haftaya doğum haberlerine başlayacakmışız gibi içimde bir his var...
Ayy ozur dilerim ya .yemek adı verenlere kiziyodum ama farkında olmadan canını çektirdim cok özür dilerim senden ve diğer hamilelerdenbenimde sen deyince helva çekti şimdi eşimi ariym da gelirken alsın bari çok pis boğaz oldum ben ya
İnşallah cnm stres yapmıyorum buna da sukur karin disinda gununde gidio herseyi..düzelir inş annesi..kg vs çok zayıf değil. maşallah boyluymuşta.. düzelir inş karın çevresi ile alakalı gerilik... stres yapma cnm...
73 ile başladım su an 90 kiloyum durum vahim.merhaba,
33 haftalık oldum +8 kilodayım... sende durumlar nasıl?
Ağzını hayra aç kiz .daha dursunlar bebisleerkızlar sanki haftaya doğum haberlerine başlayacakmışız gibi içimde bir his var...
Benimkide asaya indi azacik aceba erken mi gelicek kizcem bende endiseleniyom bazen cok inmedi ama azcik gogsumun alti bosaldi ama cok az ayni soruyu bende soruyorumGobegi asagiya inen varmi sanki benm az bisey asagiya inmis cokmu erken ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?